Arama sonuçlarınız

1. poine

Yardım minecraft sunucu port açma

hayır ama format attırtmadan önce sunucu açarkende statik ip değildi
  2. poine

Yardım minecraft sunucu port açma

bilgisayara format attıktan sonra port yönlendirmesi yaptığım halde minecraft sunucuma kimse giremiyor hamachi vb. ile giriş yapabiliyorlar denediğim yolları aşşağıya sıraladım başka çözüm bilen varsa yardım etsin veya lütfen benim için kafa yorsun güvenlik duvarını kapattım güvenlik...
  3. poine

İstek sadece optifine ile sunucuya girme

hayır launcher felan istemiyorum 2 yıl once vardı pek hatırlamıyorum spigotta görmüştüm kendi clienti vardı pluginini sunucuya yüklüyordun ve daha sonra o client ile girip oynayabiliyordun ben bunu bulup kodlama algoritmasına felan bakıcam düzenleyeceğim ve hatta düşündüm aradan 2 yıl geçmiş...
  4. poine

İstek sadece optifine ile sunucuya girme

başlıkta dediğim gibi sunucuma sadece optifine'ın bir sürümü ile girebilicekler böyle bir plugin veya sistem var mı ? bazı sunucularda görmüştüm bir şey indirmenizi istiyordu onu kuruyordun sonra oyun versiyonlar bölümünden seçip giriyordun sunucuya
  5. poine

Skripter lazım bir şey yaptırıcağım

aranızda skripter varsa bir skript var onda bazı değişiklikler yapması lazım skype adresim live:asol-fy
  6. poine

Köylü askerler

Sunucum için köylü askerler yaptım sistem şu şekilde cubik studio dan bir bloğu modelledim ve onu disguise olmuş iskeletlerin kafasına geçirdim yani köylü asker olmuş oldu ama problem şu hani köylüye vurduğumuzda vücudu kırmızı olurya kafasında blok olduğu için o blok kırmızıya dönüşmüyor bu...
  7. poine

Dinarları Sömüren Oyun : Mount & Blade : Warband

mağara oldu kardeşim bu naptın sen ? xD warband dan girip bannerlord dan kapatsaydın bari
  8. poine

Havada Duran İtem

armorstand plus var hatta bu pluginle yere yere cakılmış kılıç bile yapabilirsin java bilgin varsa balta fırlatma vb. animasyonlar yapabilirsin
  9. poine

Sunucu kaynak paketi hatası [çözene helal olsun]

arkadaşlar sunucuma kaynak paketi yükledim ama olay şu texturepackı indiriyor .minecraft server resource pack dosyasındada gözüküyor fakat oyunda en ufak bir değişiklik bile yok!
  10. poine

Hangisi tutar ?

Evet arkadaşlar belirli Minecraft sunucu oyunları yazacağım lütfen adil bir şekilde oylayın. Şimdiden teşekürler. HUB mu ? ( minigamesler olacak survival vb. yok ) Apocalypse mi ? ( aynı şekilde 3d silah modelleyeceğim araba vb. bir dayz olacak ) MMOFPS mi ? ( 3d silahlar modelleyeceğim )...
  11. poine

Şu Saçma Faction mu yoksa RPG mi ?

bakalım 2 3 gün daha beklesin şu
  12. poine

Şu Saçma Faction mu yoksa RPG mi ?

evet sunucu açmakta kararsız kaldım faction açma taraftarı değilim fakat size sormak istedim belki ikna olabilirim developerimi kaybettim o yüzden güzel bir sunucu acamayacağım pluginleri internetten indireceğim yani faction açmayı ve birde rpg açmayı planlıyorum faction op yapmayacağım ve eski...
  13. poine

İmkansız Olduğunu Düşündüğünüz Şeyler

Deccal olduğumu kurguladım :'(
  14. poine

Bukkit Developerimi kaybettim [Öneri Istiyorum]

aslında mmorpg değilde acık dünya gibi bir oyun yapmayı düşünüyorum 3d model kaynak paketleri ile geliştirerek ve minecraft'ta yeni yaratıklar geldi onlardan düşen eşyalarla mesela shulkerden düşen shulker kabuğu ile zırhlar yapmayı düşünüyorum öldüğünüzde eşyalarınız düşecek ve köylerde...
  15. poine

bana satmaz ve tamamlanmamıştı bile mücevher ve jeton parabirimleri oluşturduk ve onlarla ürün satın alıcaklardı fakat şuanda mücevher ve jeton para birimi var ürün satın alınması için plugin tasarlanmamıştı ve zaten Türkiyenin kaderini değiştirecek projemizde artık iptal hiç uğraşamam bu...
  16. poine

maaş bağlayabilirim sunucunun %20 kazancı senin olabilir ve sunucuda Geliştirici tagı ve kendine ait bir sunucun ve yetkilerin olacak
  17. poine

arkadaşlar sizlerle dalga geçmiyorum ama Türkiyenin en gelişmiş cekirdek sunucusunu acıcaktık fakat java developerimiz küçük yaşlarda olduğu için pek iyi anlaşamadık ve haritalar tasarımlar elimizde kaldı pluginleride o yaptığı için istemedik ve şuanki korkum milyonda 1 akla gelen sistemlerin...
  18. poine

2 Yıldır adam akıllı builder arıyorum [ Iceri Gelin ]

Projemizde developerimiz, web tasarımcılarımız, json modelcimi, tasarımcılarımız herşeyi bulduk fakat nasıl bir işse bir builder bulamadık bulduğumuz builderler kücük cocuklardan oluşuyorlar lütfen gelecek builderler varsa ağaç yap dediğimde fidan koyup kemik tozu ile büyütmesin skype grubumuz...
  19. poine

3D Texture

Cubik Studiomu sana veririm istiyorsan ama güvenmiyorum gel konuşalım
  20. poine

Skripter Ve 2 Builder Aranıyor

https://join.skype.com/u8VzgN4wKktJ şu gruba girin olmazsa siz verin ben ekliyim
  21. poine

Skripter Ve 2 Builder Aranıyor

bir projem var 1.11 rpg server projesi tamamen minecraft survival havası veriyor ama farklı bir yapısı olacak fakat plugin gerekli oynanabilirlik daha iyi olması lazım güzel bir harita gerekiyor tabikide tecrübeli builder arıyorum çünkü bazı insanlar harbiden kötü yapıyorlar builderliği 10...
  22. poine

[Minecraft Plugin İstek] Bungeecord uyumlu menü plugini arıyorum.

Animated menu plugini var bungecord kişi sayısını gösteriyor
  23. poine

rust plugin gerekiyor java developerler skype ekleyin

Evet arkadaşlar bir projem var fakat plugin gerekiyor texturepack az da osla yaptım 1.9 olacak rust'un ev yapma sistemi gerekiyor skype eklerseniz sevinirim: Live:asol-fy
  24. poine

Milli Piyade Tüfeği 76

Bazı salaklar oradan buradan texture alıp texturepack yaptığını zannediyor fakat onlar yapmıyor Alın size adam akıllı bir Minecraft 3d model Scar dan editlediğm MPT-76 Cubik studio kullanarak yaptım