Arama sonuçlarınız

1. L

Event Pluginleri

Merhaba Bildiğiniz Event Pluginleri Varsa Yazabilirmisiniz?
  2. L

Yardım ASkyBlock Yükseltme Sistemi

Manuaddv ve mangaddv prefix ve suffixleri ayarlar. Yani konuyla alakasız.
  3. L

Zaten Perm'e Verilecek.
  4. L

Merhaba Skriptle Bir Yükseltme Skripti Yazdım Adanın Büyüklüğünü Yükseltecek Ama Adanın Büyüklüğü Yükselmiyor. 100, 150, 200 Olarak Yükselicek "manuaddp %player% askyblock.island.range.100" Yazıyorum Ama Olmuyor ASkyBlockdan Ayar Felan Yapmammı Lazım?
  5. L

Yardım Skript PlaceHolders

Zaten Onları Yapmıştım
  6. L

Mesela JobsRebornun PlaceHoldersini Eklemek İstiyorum ya. send " %jobsr_user_jobs% " to player yazıyorum skript bunu okumuyor.
  7. L

Skripte Bir Pluginin PlaceHolders'unu Ekliyorum ama çalışmıyor. Yardım!!!
  8. L

İstek BetterDrops Türkçe Config

Languge Dosyası değil hani eşyayı yere atıyosun onun üstünde isimi yazıyoya onları değiştirmek config den oluyo ve Mesela GLOWSTONE:Işık Taşi Diye Değiştiriyorsun
  9. L

İstek BetterDrops Türkçe Config

Merhaba, BetterDrops Plugininin Türkçe Halini Arıyorumda Bulamadım. Türkçe Hali Derken Yere Eşya Atınca Hologramda İsmi Türkçe Görünmesi.
  10. L

Yardım Spawner Yardım!

Merhaba Sunucumumda Spawner Koyuyorum Koyun Spawneri Mesela Silk Spawnerla Alıyorum Koyuyorum İçi Boş Oluyor ve Koyun Doğmuyor SilkSpawneri silip sunucuya girip koyun spawneri koyuyorum domuz spawneri oluyor Acil Yardım!
  11. L

İstek Borsalı Market Plugini

Istediğim Tam Olarak O Plugin Değil. SHOPGUI+ Gibi Ama 1 Saatte Bir Market Fiyatları Ya Düşücek Ya da Yükselecek.
  12. L

Yardım Sadece Madenleri Kazabilme

Attığın konuya baktım ve Sorunu Çözdüm Teşekkürler.
  13. L

İstek Borsalı Market Plugini

Mesela Bir eşyadan çok satınca markette o eşyanın ona göre parası düşecek birde 1 saatte bir yenilenecek bir serverda gördümde çok ilgimi çekti böyle bir plugin varmıdır?
  14. L

Yardım Sadece Madenleri Kazabilme

Ben bir maden alanı yaptım ama oyuncuların sadece madenleri kıralbilmelerini istiyorum odunları felan kıramasınlar.
  15. L

İstek Minecraft Maden Plugini

yani şöyle maden yeri olacak madene gireceksin arada bi kırıktaş kömür altın demir elmas felan çıkacak ama yaratıklarda olacak elmasta mesela daha çok yaratık olacak ve kırıktaş 30 sn de bir demir 1 dk da bir felan yenilenecek Plugini olduğundan eminim
  16. L

İstek Minecraft Maden Plugini

Bunun Gibi Madenler Yapabileceğim Pluginler Varmı?