Arama sonuçlarınız

1. omerelikalfa078

Yardım Towny plugininde kasaba sakinleri her şeye erişebiliyor.

/t set perm switch vb. var ama bunu varsayılan yapabilir miyim onu bilmiyorum
  2. omerelikalfa078

Ayrıca /t set komutunda toggle diye bir argüman bulunmuyor
  3. omerelikalfa078

Her yeni town kurulduğunda yazmak gerekli mi yoksa varsayılan olarak vb. ayarlanabiliyor mu?
  4. omerelikalfa078

Merhaba towny sunucum var ama pluginle ilgili bir sorunum var. Kasabaya yeni katılan kişi kasabada rütbesi olmadığı halde tüm towna erişebiliyor(Sandık, kapı, fırın). Bunun sebebini/çözümünü bilen var mı?
  5. omerelikalfa078

Derel Survival (1.16.5) KANLI AY - GÖREVLER - ÖZEL BÜYÜLER - MESLEKLER (Yeni Açıldı)

Sunucuya girip çıkanlar sebebini söyleyebilir mi? Beğenmediğiniz bir şey varsa söylemediğiniz sürece bu düzelmeyecek bu yüzden yorumlarınızı bekliyorum.
  6. omerelikalfa078

Yardım Gamepower warlock garanti

Klavyenin w tuşu bozuldu garantiye göndermeyi düşünüyorum ancak arkadaki ayaklardan biri kırık garantiye alınır mı?
  7. omerelikalfa078

Kırılan bloktan belli bir şansla farklı bir eşya düşürmek

cobble_stone olarak yazdığımda skript hata veriyor, cobblestone olarak yazarsam hata vermiyor ama elmas da düşmüyor.
  8. omerelikalfa078

Kırılan bloktan belli bir şansla farklı bir eşya düşürmek

İstediğim şey taş kazarken %10 ihtimalle coin (Altın parçası) düşürmek. Bununla ilgili bir kaç konu buldum ama bulabildiklerimde belli bir şansla değil de her zaman düşüyor. Nasıl yapılacağını bilen var mı?
  9. omerelikalfa078

Derel Survival (1.16.5) KANLI AY - GÖREVLER - ÖZEL BÜYÜLER - MESLEKLER (Yeni Açıldı)

Sunucuyla ilgili fikirlerinizi lütfen yazın. Discord: **********/wKba9RZZcX Konu Tasarımı: @Kamil435 Okuduğunuz için teşekkürler...
  10. omerelikalfa078

Yardım ASkyBlock plugininde ada oluştururken kullanılacak şematiği seçmek mümkün mü?

Merhabalar, Ada oluşturma menüsünde direkt adayı oluşturmak yerine öncelikle hangi adayı oluşturmak istediğini sormasını isityorum. Örneğin oyuncu isterse klasik bir skyblok adası isterse (klasik.schematic) isterse daha büyük sadece klana özel bir ada (klan_adasi.schematic) oluşturabilsin...
  11. omerelikalfa078

AntikBlok Emek SkyBlock 1.8-1.16 (Yeni açıldı)

Merhaba, sizlere özgürce eğlenip, güzel bir skyblock deneyimi yaşatmak için buradayız. En iddialı sunucu değiliz belki ancak kendimizce iddialıyız . Tabi ki bunlar bizim görüşümüz. Gelip sunucumuzda biraz oynayıp kendi kararınızı verin! Söz veriyoruz pişman olmayacaksınız. Sunucu adı...
  12. omerelikalfa078

Yardım Websend çalışmıyor

Sanırım 1.8.8 tabanlıymış ama yine de çalışmıyor
  13. omerelikalfa078

Sunucu 1.16 tabanlı değil 1.16 işaretlememin sebebi batihostun paketini kullanıyorum ve hangi sürümde kurulduğu yazmıyor maalesef.
  14. omerelikalfa078

Websend'i kurdum, kurulumunda sorun yok ancak plugini test ettiğimde bağlantı başarısız hatası alıyorum. Yardım edebilecek var mı? Config.txt: PASS=denemesifre ALTPORT=9988 WEBLISTENER_ACTIVE=true
  15. omerelikalfa078

Skriptten gönderilen mesajı DiscordSRV'de görme

Mehaba, skriptten kullandığım ticaret komutunun discord'da da mesaj olarak gözükmesini istiyorum örneğin oyuncu "/ticaret Test" kullandığında oyunculara giden "[Ticaret] Test" mesajının DiscordSRV ile discord chatte de görmek istiyorum, nasıl yapılabileceğini bilen biri yardımcı olursa sevinirim :1:
  16. omerelikalfa078

Yardım Sunucuya girişi engelleme (Fabric ve Forge)

Merhaba, anti hile pluginimin engelleyemediği bazı hileler var bunun için tamamen forge veya fabric ile sunucuya girişi engellemek istiyorum. Nasıl yapıldığını bilen var mı?
  17. omerelikalfa078

Yardım Skript ile komut kullanma (MyCmd olmadan)

Denemeye fırsatım olmamıştı, şu an denedim sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler :vız:
  18. omerelikalfa078

Yardım Skript ile komut kullanma (MyCmd olmadan)

Merhaba, faction sunucusu açmayı düşünüyorum ve skriptten komut kullandırmayı bulamadım. Yapmak istediğim: /rutbeatla veya /rutbe yazdığında /powerranks rankup komutunu kullandırmak, skriptle bu mümkün mü?