Arama sonuçlarınız

1. eneskilincakucder

[IP DEĞİŞTİ!] ImpossibleCraft Lapissiz Factions "Eski Factionslardaki Tadı Burada Bulacaksınız!"

Arkadaşlar sunucumuz HUB olduğu için yeni ip adresine geçmiştir. IP Adresi: nw.sonfedaimc.com@=====================================@ ✓ Arsalar kaldırıldı. ✓ Factionslar sıfırlandı ve artık 5000 TL karşılığında açılıyor. @=====================================@
  2. eneskilincakucder

[IP DEĞİŞTİ!] ImpossibleCraft Lapissiz Factions "Eski Factionslardaki Tadı Burada Bulacaksınız!"

Arkadaşlar sunucumuz HUB olduğu için yeni ip adresine geçmiştir. IP Adresi: nw.sonfedaimc.com
  3. eneskilincakucder

Kardeş eski factionslarda böyleydi warp odun warp taş vardı bizde toprak kil ve kum ekleyerek bir hammadde yaptık. Eski factionsa birşeyler ekledik sadece! Herkes öyle değil bu arada benim birçok arkadaşım zamanını madenlerde geçiriyor :) Ne yapmak sana bağlı! Sent from my Lenovo using Chrome
  4. eneskilincakucder

PLAY****ACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Herkes zengin ohh! Factionsumuzu ne hale getirmişler hep lapisci bebeler yüzünden :(
  5. eneskilincakucder

Sunucu Adresi nw.sonfedaimc.com Sunucu Donanım Özellikleri Yüklü Bellek (RAM): 4096 MB Kapasite (Slot): 50 Kişilik Amacımız Sizlere eski sunuculardaki Factions tadını yaşatmak! Sunucu Eklentileri Sanal Sandık Reklam Koruması Bot Koruması Savaş Dedektörü Şişeye Exp Doldurma Factions...
  6. eneskilincakucder

SworderPvP - Eğlencenin yeni adresi - Lapis yerin Elmas ! - Repair beleş

Şimdi bazıları diyecekki elmas cevheri yetmez elmas blok koyun :D
  7. eneskilincakucder

Konuyu siliniz, rica ediyorum.

Pre serverde jetpack la uçuyorum :)
  8. eneskilincakucder

Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

Muhammed ne desem boş kardeş :D Artık sana diyecek güzel laf bulamıyorum. Hayırlı işler :) Ayrı bir plugin daha yapmalısın bence sadece ESP yi engelleyecek :)
  9. eneskilincakucder

Youtube Kanalı Plugin Tanıtımları Yapacağım

Önceden çok kitap okurdum, telaffuzum iyidir. Türkçe iyi konuşan biriyim.
  10. eneskilincakucder

Command blockla ne yapmak istiyorsun çözemedim :)
  11. eneskilincakucder

Quester 1.6.2 eklentisi, Quests mi demek istediniz acaba ?
  12. eneskilincakucder

Arkadaşlar Pluginlerle uğraşmayı seven biriyim. Ve ayrıca 3 senedir bu işin içinde bulunmaktayım. Java ile Plugin kodlayacak kadar iyi biri değilim, fakat 5 6 skript yazabiliyorum diyelim :) Ama Pluginleri tanıyorum. Bungeecorduda tanıyorum. Youtube Kanalımda Plugin Tanıtım Videoları...
  13. eneskilincakucder

Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

Muhammed "1 saat"e ekler demiştim galiba yanlış söylemişim o "1 asır" olcaktı! :D
  14. eneskilincakucder

Üstteki üyeyi herhangi bir sebepten banlıyoruz.

Canım istediğim için BAN
  15. eneskilincakucder

Bu foruma üye olduğun için BAN :D
  16. eneskilincakucder

Minecraft Crash Report- Yardım edermisiniz?

Git PC'ne format at ne diyeyim ya :D
  17. eneskilincakucder

3105'inki mesajı attığım için kendime BAN! :D
  18. eneskilincakucder

Konuyu siliniz, rica ediyorum.

Şimdiden demirlerimi topladım :) Beyler Rütbe atlıyacam 24 elmas istiyor olan varsa versin yaw
  19. eneskilincakucder

Bide 1 güne gelir diyorsun ayıp ya gardaşım :D Yayınla plugin paketime koyacam :D
  20. eneskilincakucder

Plugin Java Öğrenmek İsteyenler Varmı ?

Arkadaşlar tek bildiğim plugin editlemek. Ben Java öğrenmek istiyorum, kendi eklentimi (kendi kodlarımı) kendim yazmak istiyorum. Umarım destek olursunuz :)
  21. eneskilincakucder

Bi ara skripte başlamıştım, fakat bir süre sonra sıktı bıraktım. Javayı desen ona başladım 2. gün bıraktım. Açıkçası tek iyi yaptığım şey pluginlerin mesajlarını çok güzel ve sade bir dille editliyorum. Hep siz teması oluyor. Çok özeniyorum mesajlara bebeler gibi rengarenk mesajlarıda...
  22. eneskilincakucder

Virüs Salgını Var Kesinlikle Okuyun

Geçen okulda tost aldım içinden sinek çıktı o aklıma geldi :D Belkide virüs Sinektir D:SADASDAS
  23. eneskilincakucder

PLAY****ACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Sana %100 Katılıyorum. Adam günlük 12 saat boyunca robot gibi lapis kazıyor. Exp kasıyor para kasıyor. Bunun neresi emek! Adam bunu yaparken tuvalete gitmeye yemek yemeye gözünü kırpmaya eminimki üşeniyordur "oooo lapis var hemen kazayım nasıl olsa beleş 20 dkya bide P4 oh mis gibi oldu valla...