Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tabi Haklisin Sunucu Bİraz kötü Bende Biraz Acemeyim Anlayin tabii ki Hatalar Olcak Onlar Giderilcektir Yakin Zamanda Konu Tasarim Evet Biraz Kötü Ama Düzene Sokmaya Çalişcam :)
-- Sunucuyu Açma Amacımız ----
Serveri Açma Amacımız diğer serverler gibi eğlence değil türkiye'ye hizmet vermek için
Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz asla yardım yapmadığımız bu sunucu sayesinde server arama derdiniz kalmayacaktır.
Neden Biz?:
Profesyoneller Tarafından Hazırlanmış...
Merhaba Arkadaşlar Size Sorunu Söyleyim Marketi Kuruyorum Mesala Dİamond Ama Dıamod Olarak Kabul Ediyor Sebebi Nedir Son version Yükledim Gene Ayni Başka Yerde Yükledim Gene Ayni
Merhaba Arkadaşlar Bizden İstediğim Şey Kredi Skript İçin Neler Olcak
içinde spawner olsun hepsi olsun 10kredi 15 diye gitsin spawner neler olsun
Orumcekspawner-zombiespawner-SkeletonSpawner-İnekSpanwer-BlazeSpawner-
Bide Kredim Ne kadar oldunu Yazin Kredi kazanam Şeyide Taş Olsun
İçinde Para...
Merhaba Beyler Sizden İstediğim şey çok kolay sadece 1 şey istiyorum şunu
/sell hand komutu yerine /sat komutu olsun istiyorum ama bunun içinde türkçede olsun mesala
Lapisi Şu kadar Miktara Satiniz
Yaparmisiniz ?
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.