Arama sonuçlarınız

1. AbdulrahmanDce

mc.WinnerGamers.com | Faction | SkyBlock | KitPvP | EggWars

Teşekkur ederiz Tavsiyeniz için İp Adresi Düzeltildi. Sunucu Aktif... Uzun Bir Aradan Sonra Aktifiz
  2. AbdulrahmanDce

Sunucu Aktif Serverimiz günceldir
  3. AbdulrahmanDce

Sunucumuz 7/24 Aktiftir 2 haftadir bakim yapamiyorum Sebebi YGS muhabbetidir.YGS sonrası Bakımlar çok farklılaşacaktır.
  4. AbdulrahmanDce

Tesekkur Ederiz Elimizden Gelenin En iyisini Yapiyoruz Kitpvp hile korumasi yüzüden sorunlar yasandi Kitpvp suan hile korumasi yoktur bilgine BuildBattle Sunucumuz Aktiftir.
  5. AbdulrahmanDce

Suanlik Sunucumuz 3 aydir hub Kisacasi Elimizden Gelenin En iyisini Yapicagiz. EggWars Eklenmistir. Lobi Güncellenmistir 32 GB Ram Alinmistir Cpu 3.8 idir. Buyur Gel kardeşim Muhtemelen ay sonu batihosta gecicez.Siteden Vip alimi aktif olucaktir. Sitemiz Aktiftir.
  6. AbdulrahmanDce

2 3 hatamiz var ama onaricaz Foruma Resim eklicem simdi Oneriniz icin Teşekkur ederiz 16 GB Ram alicaz Konuylada ilgilenicez16 GB Ram Alindi Hayirli Olsun SurvivalGames Acilmistir Suanlik 3 adet sunucu aciktir
  7. AbdulrahmanDce

Önerileriniz İcin Tesekkur Ederiz Sunucumuz Zaten Yeni İlgilenicez Rush'da 4 Adet Arena Olusturuldu Gta Bakimdan Bu Gece KalkicakKayitlarimiz Icin Site Yaptiriyoruz.
  8. AbdulrahmanDce

WinnerGamers ilk olarak 18.02.2012 tarihinde sadece faction olarak acilmisti.İlk acan kişi Mustafa Güldaş'tir.3 ay sonra 2 3 problemin ardindan yönetimi el degiştirmis Mremir adli birisine gecmiştir.Zamanla onanan sunucu hatalar nedeniyle kapatilmistir.Ve Aradan tam 3 sene sonra Mustafa Güldaş...
  9. AbdulrahmanDce

Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

Demekki bundan anlasiliyor critilasta bir sey yapildigi gibi o kisiye creative veriliyor
  10. AbdulrahmanDce

Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

acikcasi creativeden fena şüpelendim if (e.getTo().getY() > e.getFrom().getY()) { if (p.getGameMode() == GameMode.CREATIVE) return; if (jumpInt.containsKey(p)) { jumpInt.put(p, Integer.valueOf(((Integer)jumpInt.get(p)).intValue() + 1));
  11. AbdulrahmanDce

Deleted

@Speaw plugini deneme sunucusuna kurdum ama paket calismiyor kardesim nitradoda sunucu sana yetki versem halledebilirmisin karşilikli tabikide
  12. AbdulrahmanDce

mc.HellBornMC.net | Factions | OP-Factions | Creative | OITC | HG/SG | SkyBlock | Avatar

sunucu pluginleri berbat maplari calinti hirsiz server resmen
  13. AbdulrahmanDce

|| CattivaCraft Geri Döndü || 7/24 || Faction || 1.7.2 ||

Bunu Yazman İCin Oyundan Ne İTemler Verdiler Sana Merak ETtim
  14. AbdulrahmanDce

mc.HellBornMC.net | Factions | OP-Factions | Creative | OITC | HG/SG | SkyBlock | Avatar

Sunucunun Motdsi Calinti Benim Motd Caliyor Beleşciye Bak
  15. AbdulrahmanDce

Sunucu Calinti Maplarla Kalkinmaya Calisiyor Motdisi Bile Benim Motdim Calinti Sunucuyla Bir Yere GelinmezSunucuma Gelip Reklam Yapmayin Adiler
  16. AbdulrahmanDce

WinnerGamers Faction/Skyblock/SkyWars/Rush/ShipWars [mc.winnergamers.net]

aga skyblock tutmazsa degistire bilirimHergün Maden Eventi 8 de olur
  17. AbdulrahmanDce

Kardeşim özür dilerim ama atan ben degilim reklamcilar atmistir
  18. AbdulrahmanDce

Uzun sure bakimdan sonra artik onlineyi sorularinizi skype meritafa1126 atabilirsiniz
  19. AbdulrahmanDce

Sunucu Adresi; mc.WinnerGamers.com Öncelikle Sunucumuzdaki Oyunlardan Başlıyalım Faction SkyBlock SkyWars ShipWars KitPvp Skype Adreslerimiz; Meritafa1126; meritafa1126
  20. AbdulrahmanDce

WinnerGamers Hub Server Karışınızda [7/24] Online [+30] Online Sende Aramıza Katıl ! [1.7.2]

Beyler Maplar Degismistir Buyrun 42 OnlineBeyler Yeni lobi mapi yaptik
  21. AbdulrahmanDce

DarkStoneMC.nitrado.net [ Faction / Spleef / Boss / PvP / HungerGames /CrackShot ] 7/24 Nitrado !

abi Ben Songamingin ip sahibiyim ve winnerinda sahibiyim ben meritafa1126 nitrado ile bir hat yapacaginizimi sannettiniz abiler Çalinti üstüne calinti server