Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1.8.X İçin
InsaneMobs2
veya
More Mobs - New Mobs and now with GUI - [1.8 - 1.13] 5000+ downloads!
bunu nasıl bütün dünyada otomatik şekilde doğdurabilirim yada farklı moblar yapmak için önerileriniz varmı ?
Yakında bir sunucu açacağız ve bu sunucunun tanıtımı için ücreti olarak template hazırlayabilecek birini arıyorum.
Template derken adam sadece bana arka planı yazı fontunu falan verecek, resimleri ve yazıları ben yazacağım.
Veya ben resimleri ve yazıları göndereceğim adam kendi düzenliyecek...
Merhaba forumgamer üyeleri sizden bir skript isteğinde bulunacağım.
1.8.x Survival server için oyuncu /demirci yazarak chest açılacak ve buradan artı basacak mesela koruma 1'i koruma 2 yapma ve oyunparası ile ücretli olacak.
Şimdiden teşekkürler.
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.