Arama sonuçlarınız

1. TheAliens

Tüm Hayvanlarla Parti Vermek!

Mi Mi Mi Miz Mizah Şov
  2. TheAliens

Sunucum her saat çöküyor veya kapanıyor. Yardım ediniz.

Spigot Sürümünü Değiştir ?
  3. TheAliens

EggWars

Ücret Mi :D Ben yardımcı olabilirim önceden hazır plugin paketide var :D
  4. TheAliens

|-|ReonPvP|-|Türkiye'nin Gelişen PvP Serveri |-|GappleDrop|-|KöylüShop|-|Emek Harita|-|Cracked

Bu Yazıyı Görünce bir şey Zannetmiştim: "|-|ReonPvP|-|Türkiye'nin Gelişen PvP Serveri " Taki Şu Resmi Görene Kadar: "✖Vipler tam ayarlıdır ne ezilirler nede ezerler." Ben Bile Bu Konuyu Görünce Bile Eziliyorum.
  5. TheAliens

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Nice Nice Bayramlara :alkış:
  6. TheAliens

[SK] YARDİM

Serversigns adli plugini kullanmanı öneriririm.
  7. TheAliens

EggWars

Okey skype verin :-) :-)
  8. TheAliens

EggWars

İstersen Paketini Veriyim Sen Sunucuya Kur, Daha Kolay Olur :dekmik:
  9. TheAliens

Chest Shop Sorun ?

http://s3.dosya.tc/server5/sk1a0i/Chestshop.rar.html Dene bakayım,
  10. TheAliens

Kardeşim Sunucu Açıcamda her şey Hazır Sadece Şu Aralar Minecraft yerine ders çalışmayı tercih...

Kardeşim Sunucu Açıcamda her şey Hazır Sadece Şu Aralar Minecraft yerine ders çalışmayı tercih ediyorum malum Teog :pof:
  11. TheAliens

Chest Shop Sorun ?

Bi ChestShop klosorunü dosya tc veya mega vs. yükle bi bakayam soruna.
  12. TheAliens

Teog Nedeniyle Artık Minecrafta Vereceğim Önemi Ders Kitaplarına Veriyorum Elveda Minecraft...

Teog Nedeniyle Artık Minecrafta Vereceğim Önemi Ders Kitaplarına Veriyorum Elveda Minecraft, Elveda Forum ...:pof:
  13. TheAliens

Minecraft 3 Sorum Olucak Bakabilirseniz Cok Memnun olurum.

Bunlari Bilmiyorsun Neden Sunucu Actin?
  14. TheAliens

Minecarf Bilgisi Olan Yazar Aranıyor ! Ücretli Aylık

Ne istiyorsun oncelikle sonra sg plsi kidla dersin 50 tl cok ucuz yani ne istiyorsun onu soylr
  15. TheAliens

KİLİT

Kardesim skript guzel olmus onceliklr tebrik ederim ama mesela oyuncu vip oldug7 zaman sanslarini 50 yapsan daha guzel olcak.
  16. TheAliens

[Sk] Skript İstek İçeri >>>>

Kardeşim ne istediğini doğru düzgün anlat "nether yıldızının ismi oyun jetonu olcak" bu nedir yani neyle olsun oyuncu adam öldürüncemi gelsin admin /oyunjetoun ver yazıncamı gelsin doğru düzgün anlat.
  17. TheAliens

ByCooky Skype Gel ?

ByCooky Skype Gel ?
  18. TheAliens

Plugin Kodluyormusun ??

Plugin Kodluyormusun ??
  19. TheAliens

[ÇÖZÜLDÜ]Ekrana Yazı Yazmak

Ne uğraşıyorsun kardeşim plugini var bak hatta videousda var
  20. TheAliens

[ÇÖZÜLDÜ]Ekrana Yazı Yazmak

Skript Kodunu At .
  21. TheAliens

Sorun Çözüldü (Minigames)

SuperSpleef Adlı pluginle bu sorunun ortadan kalkacaktır . Yardım istersen skypeden anlatabilirim bende kullandım kurması kolay gayet de memnun kaldım minigames plugininden %100 daha iyidir istersen skype gel: AliensHacker80
  22. Morona

Tanıtım Custom Images - Minecraft Resim Plugini - Custom Images - Minecraft Resim Plugini

Minecraft dünyaları çok geniş yerler fakat bir eksikleri var; fotoğraflar! Sunucu sahiplerinin işine yarayacak bu özel plugin sayesinde, herhangi bir fotoğraf doğrudan Minecraft'a yüklenebilecek. Özetle bu plugin, Minecraft sunucularına fotoğraf eklemenize yarayan bir plugindir. Temel bilgi...
  23. TheAliens

The Temple Bekleme Lobisi | FergusBT

Ne yapcan Kardaş ? O Zaman Seni Sunucuma Beklerim :P