Arama sonuçlarınız

1. M

Eskileri Yaşayalım 1.7.2 Online! Okumadan geçme!

Lapis kaldırılacak kimse lapisle alakalı olumlu bakmadı biraz daha eskilere gitmeye çalışacağız.
  2. M

Bende lapisi sevmiyorum ama yapıyorum belki kaldırırım :D
  3. M

Eski dedim ama o kadar da eski değil. Faction gelişmeye başladığındaki eskiden bahsediyorum. Yani hammadde lapis orman yeni bulunan serverlardan. Görüşünüze saygı duyuyorum ve duymak zorundayım fakat size hak vermiyorum bu konuda. Bazı serverlar vardır emek server derler fakat mapler hazır olur...
  4. M

.(SERVER IPTAL OLDU MINECRAFT'I BIRAKIYORUM PROFESYONEL FOTOGRAFCILIK VE SENARYO YAZIMLARINA BAŞLIYORUM IYI FORUMLAR)
  5. M

TurkMod | Modlu Minecraft Paketi & Sunucusu

Hocam ben bir şekilde bu girmeme sorununu çözdüm fakat technic launcher'dan değilde normal launcher'dan gireceğim sürüm kaç söyleyebilirmisiniz ona göre forge yükleyeceğim :DHer neyse buldum sürümü 1.7.10 muş tek gereken whitelist'i beklemek
  6. M

Nope güvenlik duvarı'nda java'ya izin veriliyor + gözat seçeneğiyle kendim tech launcher'ı ekledim anti virüs'ü kapattım hala download sorunu NOPE :sinirli:
  7. M

Hepsi doğruSizide yoruyorum kusura bakmayın :lol: :lol:
  8. M

IE ayarlarını nasıl yapmam gerekli? :DVe de bu ayarları nasıl ayarlıyoruz :D :S:lol:
  9. M

Ben Chrome kullanıyorum -_- Ve de java 7 dil ayarı tamam. Esed'in korumasını kapatıp deneyeceğim.Bir şey değiştirmedi :sinirli:
  10. M

Her şeyi tekrardan yapıp deneyecez artık :sinirli:Ya benim pc 64-BİT sadece offline linki var java'nın ondan kaynaklı olabilir mi sizce?https://www.dropbox.com/s/y6jrei9mn4n7wb7/modpack19.zip?dl=1 "SSL Bağlantı Hatası" bundan kaynaklanıyor olabilir mi yüklenmeme sorunu?
  11. M

Ben pre kullanıyorum java'danda kaynaklı değilmiş bir bakar mısınız belki link kırıktır launcher'ın indirdiği
  12. M

"Error downloading file for the following pack" hatası alıyorum java'yı tekrar indiricem belki ondan kaynaklı olabilir. Ne dersiniz?
  13. M

Minecraft Realm's (Özel Minecraft Krallık Sunucusu)

Yer açılınca sunucuda bulunmak isterim. Realms sunucularını merak etmiştim. NİCK: Markodie_KidRS
  14. M

Hawking Mod Paketi (Beta 0.0.1) [90 mod]

Peki Yeni Bir Paketin Olacakmı Teknik ağrılıklı? Mikrofon alınca serisini çekmek isterim B)^_^:notch:
  15. M

Çekiliş | MinecraftTürk Forum Üyelerine Portal 2 Çekilişi

Portal 2 mi keşke önceden görseydim bunu :( Benim şuanki hallerim: :domuz: :VV: :lav: ben: yanıyorummmm
  16. M

Yılbaşı Çekilişi (MİNECRAFT) + Anket 2013-2014

*İsim:Yahya Kerem *Forum Kullanıcı adı:MinecraftDelisi2004 *Neden katılmak istiyorsunuz: MC Premium hesabım kullanılamıyor bu notch gelmiş pre hesabımı etkisiz yapmış doğum günümde alındı :(
  17. M

Minecraft Serveri Ultracraft Hizmetinizde!! 25.82.239.73

İp unutmuşum şimdi koyuyorum... 25.82.239.73
  18. M

Minecraft Serveri Ultracraft Hizmetinizde!! 25.82.239.73

UltraCraft Serverimize ilk giren /modreq şeklinde ilk girdim yazsın modluk verilecektir... :) Serverimize ilk giren ile birlikte serveri düzenleyeceğiz tabii server bakımda ama yine de girebilirsiniz. Operator'leri rahatsız etmeyin yeter. :) Biz o sırada serveri güzelleştireceğiz. Server İp...