Arama sonuçlarınız

1. Serkan0909

Yardım Yardim Askyblock chesti acamiyorum ve blok kirma sorunu

Skyblock sunucu acicam ama bir hatayla karsilastim op olmayan kisiler oyuncular yani adasinda chest acamiyor ve yeri kiramiyor . askyblock da son surum ve group managerda askyblock permisonlari ekli ne yapacagimi bulamadim.
  2. Serkan0909

Yardım Blok icinde dogma ve nocheatplus hatasi acil yardim

Yarin kullandigim skripti silip bunu deniyecegim spawn tp yok essentials spawn var o olabilirmi cunku sunucum skyblock adaya gidince gene blogun icinde doguyorum ama bu sorun sadece oyuncularda var op olunca rahat girebiliyorsun nocheatplus dada ayni sorun vardi opken hic bi sorun yok opumu...
  3. Serkan0909

Bu sekilde setspawn skripti var cektim olmadi 1 blok uste cektim olmadi hatta authme setspawn bile ayarladim oda olmadi hala icinde doguyor sonra mapin altina dogru dusuyor sonra flydan kick yiyor anlamadim sorunu
  4. Serkan0909

Ilk kez boyle bir sorunla karsilastim sizlere sormak istiyorum sunucumda nocheatplus yuklu oyuncular girdigi zaman yuremiyor direk blogun icine atiyor ve flydan kickliyor nocheatplus kaldirinca bu sorun ortadan kalkiyor ne icin olabilir ve nocheatplus kaldirdim onun yerine anticheatplus yukledim...
  5. Serkan0909

Serverda durdukca fly kazan

Sag olasin kardesim, peki soyle bisi nasil yapabiliriz mesela 30 dakika durdu sunucuda o flysuresi eklesin oyuncu istedigi zaman kullanabilsin. ek olarak /flysurebak yazinca kac dakikalik flyi oldugunu gorebilsin mesela 1 saat durdu /flysurebak yazinca 10 dakikalik sureyi gorebilsin. Ayriyatende...
  6. Serkan0909

Serverda durdukca fly kazan

Merhaba Bugun sizden birsey istiyecegim yardim ederseniz cok mutlu olurum. Mesela sunucuda 30 dakika durunca 5 dakkalik fly kazanmalarini istiyorum nasil yapabilirim onu.
  7. Serkan0909

Faction > Fikirlerinizi Bekliyorum

> Faction fikirleriniz < Uzun zamandir kapali olan hub sunucumu, faction olarak tekrar acmaya karar verdim. Faction sunuculari gezdim fikir edinmek icin ve seyi farkettim birbirlerine cok benziyorlar. Tum faction sunucularinda nerdeyse rutbe sistemiyle calisiyorlar bende dedim ki bi degisiklik...
  8. Serkan0909

Faction > Fikirlerinizi Bekliyorum

> Faction fikirleriniz < Uzun zamandir kapali olan hub sunucumu, faction olarak tekrar acmaya karar verdim. Faction sunuculari gezdim fikir edinmek icin ve seyi farkettim birbirlerine cok benziyorlar. Tum faction sunucularinda...
  9. Serkan0909

Crash Silindi

O Pazar Alanini Komple Wg atmicaksin. Pazarin Kenalarini Ve Yollari Tek Tek Wg Atacaksin Icinde Hic Wg Olmamasi Lazim Biraz Ugrasirsin Ama
  10. Serkan0909

Istek Skript Yardim Icin Iceri

Calismadi. +Guncel
  11. Serkan0909

Deniyecem Insallah Calisir. Calismadi.
  12. Serkan0909

SafariGaming Builder Arıyor !!

Isini Bilen Builderler Ariyoruz.
  13. Serkan0909

Cakma Lobi Sunucu Yaptim. Ve Ana Lobiye Atmasi 5 Saniye Olarak Ayarlardim. Sizden Istedigim Su Servere Girince Login Yaptikdan Sonra Ekrana Yazi Gelecek TitleManagerdan 5 Den Geriye Dogru Sayacak Ve Sonunda Sunucuya Aktariliyorsunuz Dicek Ve Aktarilcak. Yardim Ederseniz Sevinirim.
  14. Serkan0909

Usta Builder (Mimar) Ariyoruz.

MERHABA usta builder ariyoruz başvuru yapacak olan arkadaş yetenekli olmalı worldedit worldguard voxelsniper komutlarını iyice bilmeli kendini bana kanıtlayabilmelidir. Yaptığınız bir yapıtın resmi varsa buraya atarak daha hızlı alınmanızı sağlayabilirsiniz. Başvuru Formu: Adınız: Soyadınız...
  15. Serkan0909

SkyTURK & Skyblock [1.8.X ] - [6GB RAM] -| Kapanma riskimiz yoktur Emekleriniz bizimle guvende .!

Oncelikle Merhaba Sunucunuzu Inceledim. - Pluginleriniz Gelistirmelisiniz. - Haritalarinizi Degistirmelisiniz ( Spawn Harici ) - Buglar Mevcut Bunlara Kapatmassaniz Oyunculariniz Baya Gelisebilir. Sunucuya Puanim: 3/10 Iyi Forumlar
  16. Serkan0909

Ephesia Network |1.7 / 1.8 | Efsane Yetkililer | Sürekli Eventler | Girişde 5 Golem Spawneri |

Sunucunuzu Inceledim. - Lobi Haritasi Alinti - Skyblock Pluginleri Ilgi Cekici Degil. - Kendinize Ozel Birseyler Yapmamisiniz. Sunucuya Puanim 2/10 Basarilar.
  17. Serkan0909

BroverCraft l 1.8 , 1.8.x l /fly , /kit hediye l Çift Envanter

Hala Benim Yaptigim Cakma Lobiyi Kullanlar Var Boyle Olcagini Bilsem. Daha Kaliteli Birseyler Yaparim. Neyse Basarilar
  18. Serkan0909

Faction map desteği! %100 bütün faction mapları mevcut! BEDAVA!

Maplar Clienttir ParsGaming Adli Sunucudan Alinmistir. ParsGaming Ekibi Yapti Yakinda Konu Acacagim Spawn Yaparken Fotoraflarini Paylasacagim.