Arama sonuçlarınız

1. skygamergt

AuraCraft Yetkili Alımları

Moda Ek Olarak WebSkriptten Anlayan Biri Aranır İletişim Discord: Berke卍#6631
  2. skygamergt

Yeni Proje Sunucusu İçin Ortak Ve Pulginer Aranır

şu an 3gb ramlı bir vdsye sahibim bunu yükseltebilirim maddi anlamda sıkıntı yok ancak biraz daha uzun süre uğraşıp iyi bir sunucu çıkarmak istediğim için bu test sunucusu için yeterli olur diye düşünüyorum ortak bana maddi anlamada yardım edebilcek ve pulgin işlerinden anlayabilen birisi olmalı...
  3. skygamergt

Sunucumuza Ortak Mod Yt Ve Tasarımcı Alımları Başladı

Ortak Pulgin Skript Bilmesi Gerekiyor Mod 1x YouTuber Ve Tasrımcı Alımları Vardır Bana Ulaşmak İçin Dc Adresim: Berke#6534
  4. skygamergt

ZeusCraftNetwork YouTuber Ve Rehber Alımı Başladı

ZeusCraftNetwork Yeni Nesil Hub Sunucusu -Youtuber 2x Youtuber İp : Play.ZeusCraftNetwork.tk Site ZeusCraftNetwork • Yeni Nesil Hub Sunucusu Discord : https://**********/PmUQTf79FQ Kurucu İletişim Bilgileri : Discord : Berke#6534
  5. skygamergt

[ZeusCraftNW] [Emek Skybloc'un En İyisi] [Çok Farklı Rütbe Sistemi] [Çeşitli Kasa Sistemi] [Takas Sistemi] [Günlük Ödül] Ve Daha Fazlası İçin...

ZeusCraftNetwork Yeni Nesil Skyblock Sunucusu Sistem Özelliklerimizi Ram : 8 Gb İşlemci : 4 Çekirdek X5670 - X5690 Hostumuz : AnkSoft Lokasyon : Türkiye SkyBlock Özellikleri Spawn : Ada Seviye Sistemi : sGenel Özellikler ...
  6. skygamergt

8 Gb Ram 4 Çekirdek İşlemci Mod YouTuber Mimar Pulginer Ve Skripter Alımı Var Zeus Yeni Nesil Hub Sunucusu

Mod 2x Faction İçin YouTuber Mimar 2x Pulginer 1x Skripter 1x Discord Sunucusu : https://disc ord.gg/PmUQTf79FQ Aradaki Boşluğu Birleştirin Discord Adım Berke#6534
  7. skygamergt

ZeusNetwork Alımları Deneme Alımları Başladı

DRehber 1x+1x DMod 1x+1x DAac 1x+1x Discord Yetkilisi :Güvenlik 1x Mod 1x Sunucumuz Faction Ve Skyblock'dan Oluşucak Hepsinden Ayrı Ayrı 1 Tane Alıncaka'tır Şu An Sunucumuzun Vds'Si Alnımamşı'tır Yarın Alınıcak'tır ! İletişim : Discord Sunucumuz : https://disco rd.gg/67WaHeBFDy (Ardaki Boşluğu...
  8. skygamergt

TurkGamesNW Sunucu Yetkili Alımları

1x Rehber YouTuber Son Alımlar Bence Gel Bu Adrese Arkadaşlık Göndererek Dc Gurubumuza Gelebilirsin HBKGamerYT#0097
  9. skygamergt

TurkGamesNW Yetkili Alımları Son Alımlar 2020 UOPSkyblock

Mimar 1x Rehber 1x Reklamcı 2x HBKGamerYT#0097
  10. skygamergt

TurkGamesNW Yeni Yüzüye Karşınızda 2020 UOPSkyblock Sunucusu Hedefimiz En İyisi

Discord Sunucumuza Gelerek Forum Doldurup Sonra Sunucuda Deneneceksiniz 1 Hafta Denme Süresi Olacak Alınacak Yetkiler: -Rehber 1x -Reklamcı 2x -YouTuber Discord da Buna Arkadaş Atarak Sunucumuza Gelebilirsiniz HBKGamerYT#0097 Önemli: Mikrofon Zorunludur
  11. skygamergt

TurksGameNW Yeni Alımlarıyla Sizlerle Birlikte 2Gb Ram

Sunucu 2 Değil 3 Gb Ve Adım SkygamerYT#0097 Herkesden Özür Diliyorum
  12. skygamergt

TurkGamersNW Mod Ve Mimar Alımları Devam Ediyor

Çarşamba Günü Açılıyoruz Kesinlikle Aternos Degiliz 2x Mod Alımı Mevcuttur YouTuber Olabilir Tasarımcı 2x Yardımıc Mimar 1x Mimar 2x Şunlara Arkadaş Atarak DC Sunucumuza Gelebilirsiniz SkygamerYT#0097『 ∾『คђ๓єt』∾『Ɗαмαge』∾ 』#2998
  13. skygamergt

TurkGamersNW Çarşamba Gunu Sizlerle Ön Alımlar Çarşamba Kayizer Olarak Açılıyoruz

Bunlara Arkadaşlık İsteği Ataraka Dc Gurubumuza Gelebilirisn Ayrıca Mikrofon Zorunludur! Mod 2x Mimar 2x Rehber 2x Skripter 1x Pluginer 1x
  14. skygamergt

RediesNW Yeni YT Alımları İle Karşınızda Yeni Hub Sunucusu

RediesNetwork.tk Yt AlımlARI Başladı
  15. skygamergt

Her Türlü Alım Var TurksGamers

ani bir saldırı yüzünden beyaz liste hazırlıyoru lütfen dc ye gelin https://disc ord.gg/hUeJUg
  16. skygamergt

Her Türlü Alım Var TurksGamers

TurksSGamers.aternos.me Aternos Olduğuna Bakma 1 Ay Sonra Batiyiz:bayrak:
  17. skygamergt

REKLAM Aternos StrqfeNetworkTR.aternos.me | Alımlar Başladı! | Skywars Sunucusu

çöktümü yoksa çalışıyormu yardım edebilirim