Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ulaşmak isteyen, sohbet etmek isteyen, geçmiş hakkında yad etmek isteyen dostlar discordum: Yakhmet#4147
Hesabımın tek bir özelliğini bile değiştirmiyorum, 4-5 yıl evvel nasıl bıraktıysam aynı o şekil kalacak.
Aynı şekil hocam, ne zamanlardı be. Ortaokullu abitim ve bir anda ne kadar zaman geçivermiş.. Beni korkutan asıl şey geçen zaman değil harcanan onca zamana rağmen anılarımın paramparça bir şekilde unutulmuş olması..
3 4 5 gün oynadım fakat durduk yere launcher açılmadı hata verdi:
The game crashed whilst rendering screen
The game crashed whilst rendering screen
Error: java.lang.NullPointerException: Rendering screen
bilgisi olan var mı?
benim 4 gb ramım var fakat technic 1 gb ram veriyo ben bakıyorum pcnin özelliklerine 64 bit diyor 4gb ram (3.800ü boş) diyor technic ayarlarına bakıyorum sadece 1 gb ram tuşu var Nasıl yapıcam?
Eskisinden iyi noktaları da var kötü noktaları da var. Eskiden birinin yanına yanaşıp eşya isteyip alabiliyordunuz bunda uğraşmanız gerekiyor 100 seviye bir adamdan ortalama bir eşya istediginiz zaman 50 seviye sayarsak sizde 10 lvl olursanız o eşyayı kullanmak için 50 seviye olmanız gerekiyor...
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.