Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar Konu Başında Belirttiğim gibi "SAMSUNG RV511" NoteBook'um var Windows 8.1 yükleyeceğim usb ile fakat BIOS Güncellediğime rağmen hala güncellenmemiş yada tuşu farklı çözümünü bilen ve yazandan Allah razı olsun.
Arkadaşlar benim bir tane farem vardı arada sırada gidip geliyordu,yeni bir tane fare taktım kablosuz şimdide sol tuşun görevini sağ tuş yapıyor yardım edebilir'misiniz bilenler bir göz atsın.
Merhaba arkadaşlar, Ben Eren arkadaşıma bugün araba kullanmayı öğreteceğim bağcılar çevresinde bildiğiniz düzlük alanlar var'mı? söylerseniz sevinirim. :)
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.