Arama sonuçlarınız

1. X

via versions plugini

onu biliyorum bana şu lazım 1.8de via plugini olursa 1.10 'a uygun plugin çalışır mı ?
  2. X

via versions plugini

via versions plugini sunucu sürümleri ile ilgili değişiklik yapıyormuş acaba sadece mesela 1.8.x olana 1.11 sürümünün girmesinimi sağlıyor yoksa 1.8.x sürümünde 1.11 pluginin çalşmasını saglıyormu
  3. X

Kaliteli oyun sunucusu kurmak isteyenler...

:D :D :D buna gülerim :D
  4. X

OLYMCUBE - Hosting.

dostum ben kozderden aldım 35 tl 6gb ram gayet memnunum tavsiyemdir
  5. X

konu silinebilirmi lütfen şu an bakımdayız 3 gün kadar tekrar acılacaktır konumuz

yorumlarınız için teşekkür ederim map güncellemesi yapacagım ama vaktim olmuyor güncel serverimiz bakımda yarın tekrar aktif olacaktır.
  6. X

konu silinebilirmi lütfen şu an bakımdayız 3 gün kadar tekrar acılacaktır konumuz

sunucu şu an açık arka arkaya ddos ve bot saldırısı yapılıyor arkadaş anlamıyorum meyve veren agaç taşlanır diyolardı inanmıyordum çekemeyenler çok sanırım Günceldir kredi mağzası sistemi eklendi maplar güncellendi hatalar düzenlendi şu an bakımda kasalar eklendi atm özelligi geldi telefon...
  7. X

skript yardım

skripterim olmak istermisin kendi sunucun yoksa yada yardım ihtiyacım oldugu zaman sana ulaşabilirmiyim
  8. X

skript yardım

eywallah kardeşim çok teşekkür ettim şimdi kutu.vip yetkisindeki kişilere sngeri kırınca bu cıkıyo demi
  9. X

[MMORPG PAZAR]

skript olayında yardım edermisin
  10. X

skript yardım

on break of a sponge: chance of 100%: give a slimeball of unbreaking 1, named "&8- &2Kutu Parcasi &8-" to player bu skriptin biraz daha farklısı olsun &2Kutu Parcasi &2Kutu ParcasiVİP olarak degişsin onu sadece kutu.vip permine sahip kişilerde çıksın mümkünmü
  11. X

yorumun için teşekkür ederim hile yasak oldugu zaman habersiz hile kullanıyorlar ban yiyorlar serveri kötüleyip küfür ediyorlar enazndan hile serbest olursa bu şekilde sıkıntı yaşamam plugin benim kendi paketim degil bikaç paket birleştirmesi map tamamı bize ait degil ufak kısmı alıntı konu...
  12. X

Kodzer.games Aktif ! +50 Oyun | 6 Lokasyon | TS3 Hediye!

hmmm anladım bilgi için teşekkür ederim
  13. X

anlamadım ama teşekkür ederim :D
  14. X

hilesiz arena/orman da hile açan uyarısız ban yiyor ama
  15. X

o senin şahsi görüşün kardeşim saygı duyarım ama hile olmasını isteyen birçok kişi var creeperfc nin kapanmadan önceki hali 70/70di sırf hileyi kaldırdım diye 70/20 düştü oyüzden hileli arena / hilesiz arena aynı şekil ormanda öyle olacak yani isteyen hileli isteyen hilesiz oynucak buda sunucuyu...
  16. X

item düşmemesi

hemen deniyorum eywallah
  17. X

konu tasarımına önem vermedim fazla anlamıyorum ama dostum admin bile hile kullanıyor diyosun sunucuda hile serbest yazıyor kocaman onu görmüyormusun ki ben hileyi hesap degiştirmek için kullanıyorum :)
  18. X

sunucu şu an kapalı aktif oldugunda konu güncellenecek
  19. X

item düşmemesi

hayır öyle atmakdan bahsetmiyorum arenada pvp halinde düşmicek yani şöyle korkakarena yapcam orda item düşmicek
  20. X

item düşmemesi

belirli bir wg alanında item düşmemesi için Skript yapılabilirmi veya bunun plugini varmı yada wg de ayrı bi özelligi varmı item-drop denedim olmadı gamerule keep inventory tüm dünyayı kapsıyor bana tek aattıgım wg alanında laızm yardım ederseniz sevinirim
  21. X

peki iyi günler dilerim ama benimde söyledigim giib kötü bi niyetim yoktu mizah amaçlı yaptıgım bi yorumdu ilk attıgm yorum peki iyi günler dilerim ama benimde söyledigim giib kötü bi niyetim yoktu mizah amaçlı yaptıgım bi yorumdu ilk attıgm yorum
  22. X

yanlış anladınız amacım karalamak değil ben açık gördügümü sandım size belirtdim şüphem yoktu sadece endişe ettim eger bir şey olursa benim başıma kalırmı diye daha önce başıma geldigi icin korktum yani 2 sene kadar önce başka bi yerden aldım aynı sizdeki gibi misal aylık 80 tl yıllık fiyat...
  23. X

ya ilk aldıgımda yıllık ertesi günü aylık olunca şaşırdım ne biliyim hem hediye istemediniz diyosunuzda ben öyle nası diyim karışılık bekleyen biri degilim karşımdaki teklif etmedigi sürece ben istiyorum demem gülmenize sevindim gülün
  24. X

sunucuları son derece kaliteli ve güzel ama biyerini sevmedim indirimli satışlarında yıllık sunucu fiyatı 34.99 tl idi ben kendilerine üstüne basa basa söylememe ramen bana dedikleri aylık olaraktı ama aldıgım sunucu yıllıktı bunun sonradan farkına vardılar ayıp ettiler insan bi 15 gün hediye...
  25. X

Forum bugu

+1 @2 haklı dağılın lo