Arama sonuçlarınız

1. Macklean

play.granise.com | Emek Skyblock [1.8-1.16.5] | Yeni Açıldı | NPC ÇİFTÇİ - MİNYON - JENERATÖR - GÖREV - YÜKSELTME | Hepsi seni bekliyor!

2. Macklean

Play.WionsCube.Network | Emek SkyBlock | 1.8 - 1.14 | Yükselt - Ada Upgrade - Uç - Trade - Fırın Yükseltme - İtem Parçalama - Seviyeli Sandık

sunucuya girmemla bot saldırı ile karşılaştım, daha profesyonel bir sunucu açıp. gelişmeniz dileğiyle.
  3. Macklean

Play.SleepyCube.Com | ULTRAOPSKYBLOCK | 1.8 | Herkese VIP | Bir sunucudan daha fazlası! | KONUYA BAKMADAN GEÇME!

konu güncel, birbirinden iyi sistemler ile emek skyblock v2!
  4. Macklean

Play.SleepyCube.Com | ULTRAOPSKYBLOCK | 1.8 | Herkese VIP | Bir sunucudan daha fazlası! | KONUYA BAKMADAN GEÇME!

yok kardeşim, yorum yapanlara hediye veriliyor. sunucu ismini söyle hediye verelim. ahahaha :)
  5. Macklean

Aksu Craft Gerçekleri ve Üst Yönetimin Çirkin Yüzü

sunucusuna adım atmadığım adamın sunucusunda reklam yapmışım, şaşırtıcı :D
  6. Macklean

Aksu Craft Gerçekleri ve Üst Yönetimin Çirkin Yüzü

Millete sorma yerine direk gel bana, yardım edeyim. Madem bu kadar beğeniyordun, yapalım sanada paket. havkan bey.
  7. Macklean

minecraft'a renk kodlarını sizin kattığınız ilk defa duydum gerçekten. büyük başarı.
  8. Macklean

yukarıdada dediğim gibi benim sunucum, benim kitlem. eski püskü sistemler ile buralarda laf yapıcak değiliz en azından.
  9. Macklean

benim sunucum, benim kitlem. ister gelir oynarsınız. ister laf edersiniz. sizi ilgilendiren bir durum olduğunu görmüyorum.
  10. Macklean

SLEEPY GÜNCELLEMESİ - Market'e yumurtalar eklendi. - Kasalar düzenlendi. - Harita değiştirildi. - Sanal Market Eklendi. - Jeneratörden madenlerin çıkma oranı artırıldı. - Kırıktaş problemi giderildi. - Market fiyatları düzenlendi. - Nether Eklendi. - Arena Eklendi.
  11. Macklean

thecarthus ismi bize ait, türkçe karakter hatalar için özür diliyorum. düzeltildi. :)