Arama sonuçlarınız

1. Cazcez

<3

<3
  2. Cazcez

Yogbox 1.2.1 Server Nasıl Kuracağım?

Üzgünüm fakat modlar desteklemiyorsa bu pek mümkün değil. Modların bazı kısımları sadece client-side, bazı kısımları ise server-side'da çalışır. Eğer bir mod 2 kısmı da doğru bir şekilde yapamıyorsa (örnek vermek gerekirse client-side olan entity rendering olayını yanlışlıkla server-side'da da...
  3. Cazcez

1.8.8 için fork önerisi?

Önerim PaperSpigot kullanman yerine TacoSpigot'un bir fork'u olan NachoSpigot kullanmandır. Nedeni ise PaperSpigot ilk olarak 1.8.9 desteklememekte ve 1.8.9 sürümü ile birçok hata düzeltildi, bu sebeple PaperSpigot kullanmak bazı sorunlar yaratacaktır. NachoSpigot ise 1.8.9 destekler ve farklı...
  4. Cazcez

Skriptten gönderilen mesajı DiscordSRV'de görme

Bunu yapmanızın tek yolu skript-mirror veya herhangi bir fork'u ile DiscordSRV'nin API'ını kullanmanız. DiscordSRV geliştiricilerinin oluşturduğu ve API'ı denemek için kullandıkları projenin GitHub repository'sine bu yazıya tıklayarak ulaşabilirsin.
  5. Cazcez

İstek Tamir kitabının basılmasını engelleme

Skript için Tuske'de on anvil combine diye bir eventin olması gerekiyor ama java ile yapmak istersen Spigot'un JavaDocs'unda ki bu event (bana tıkla) ile halledebilirsin
  6. Cazcez

Spigot seçimi kararsız kaldım!

@LifeMCServer bildiğim kadarıyla kendi yazdığı bir paperspigot'un sürümünü kullanıyor ama bana soracak olursanız spigot'u doğruca eleyip paperspigot ile tacospigot arasında kalırdım ki @LifeMCServer'ın bununla ilgili bir konusu mevcut fakat forumda bulamadım.
  7. Cazcez

Griefprevention belirli bir süre girmeyen kişilerin claimini kaldırma hakkında yardım

Normalde bunun çalışması gerekirdi fakat eklenti kaynaklı bir sorundan ötürü çalışmıyor diye biliyorum ki github'da olan bu konuya (bana tıkla) bakarsanız olayları daha net anlayabilirsiniz.
  8. Cazcez

Yardım [Çözüldü] Lucky Perms Sorunu

Herhangi bir sohbet formatı eklentisi kullanmadığınız halde sohbette prefix ve suffix tarzı şeylerin görünmesi olanaksızdır. Bana tıklayarak luckperms'in desteklediği sohbet formatı eklentilerine ulaşabilirsiniz!
  9. Cazcez

İstek Plugin İsteği

Üzgünüm ama daha çok köle arıyor gibi duruyorsunuz
  10. Cazcez

keşkee

keşkee
  11. Cazcez

Viplere özel komut

Alttaki gibi basit bir şey yapabilirsiniz fakat arkadaşın da dediği gibi eklentinin kendi permission'ını diğer oyunculardan almak daha mantıklı on command "/skin": if player doesn't have permission "vip.skin": cancel event
  12. Cazcez

Yardım Neden çalışmıyor yardım

Bunun işini görmesi gerekiyor command /acele: trigger: if player has permission "acele.acele": set {_waited} to difference between {command.%player%.lastused} and now if {_waited} is less than 120 seconds: set...
  13. Cazcez

Yardım Permission ekleyemedim yardımcı olur musunuz ?

Alttaki kodun işini görmesi gerekiyor. command "/acele": permission: acele.acele permission message: "&e&lFACTIONS &8> &cBu yetki sizde bulunmuyor trigger: if {kullandi.komut.%player%} is not set: set {kullandi.komut.%player%} to true apply haste to...
  14. Cazcez

bir dünyada elitra kullanmayı kapatma yolu var mı?

Eğer worldguard'dan bahsediyorsan bu worldguard eklentisi (Bana tıkla!) işini görecektir. Eğer Skript'ten bahsediyorsan alttaki kod işini görecektir. on toggling gliding: if player is gliding: cancel the event Eğer Java'dan bahsediyorsan alttaki kod işini görecektir...
  15. Cazcez

Serin Host | Ucuz ve Kaliteli Sunucu Hizmeti

İlk bakışıma göre sunucuları gayet güzel görünüyor. Hosting arayışımda listeye sizi de ekliyorum ;)
  16. Cazcez

Yardım Kaktüs Kırınca Boya Veriyor!

Eklentilerinizi tek tek kapatarak bir daha deneyiniz. Büyük ihtimalle açık olan bir eklenti bunu yapıyor.
  17. Cazcez

İstek ISTEK SK -/sual skripti

Yukarıdaki 2 skriptinde çalışmaması lazım. Bunu kullanarak işini halledebilirsin ve /su yetkili komutu sadece op yetkisine sahip olanlar için. command /su [<text>]: trigger: if arg-1 is "al": if player's balance is greater than 49999: remove 500000 from...
  18. Cazcez

Nick Gizleme Skript ACİL!!! ACİL!!!

Skript ile kolayca yapılabilecek bir şey. on join: set player's nametag to " " command /gizle <player>: permission: * trigger: set arg-1's nametag to " " Skript eklentisinin yanında MundoSK eklentisi de gerektirmektedir! Bana tıklayarak MundoSK indirebilirsiniz...
  19. Cazcez

Yardım Spawn yazınca kaydetmiyor pluginden mi kaynaklı?

Büyük ihtimalle başka bir eklenti dünya başlangıcını ayarlıyordur. Bir eklenti listeni kontrol et derim MultiverseCore gibi eklentiler bunu yapabilir.
  20. Cazcez

İstek info komutu ekleme

Skript ile çok kolay bir işlem.
  21. Cazcez

Oyuncular oyundan atılıyor

Onun yerine tüm logu ve pl listesini atsan bizde ne olabileceğini düşünsek :D
  22. Cazcez

O da mümkün de anti hile eklentisinde bir hata olması da mümkündür.
  23. Cazcez

[21:33:14] [Server thread/INFO]: Jadaka lost connection: Kicked for flying (or related) Bir oyuncu fly'dan kick yediğinde başlamış tüm olay bunla alakası olabilir mi acaba? ve tüm logu görüntüleyebilir miyiz acaba :D Belki anti hile eklentinden kaynaklı olabilir.
  24. Cazcez

Discord Seviye Sistemi || Sunucularınızı aktif tutun!

Teşekkür ederim. Teşekkürler. İyi kullanımlar ve teşekkürler.
  25. Cazcez

Discord Seviye Sistemi || Sunucularınızı aktif tutun!

Millet satış yaptığı yerin reklamını atıyor bunda mı sorun gördün :D