Arama sonuçlarınız

1. heyysennn123

İnternal Timed Aut Hatası !

mcsg de felan her yerde böle yapıyor
  2. heyysennn123

İnternal Timed Aut Hatası !

beyler öncelikle sa (herhangi , ne olurla olsun ) bi servere giriyorum 30 saniye felan lag oluyor ve oyundan atıyor internal timed aut hatası diyor - mc güncel sildim geri yükledim. - java güncel
  3. heyysennn123

RecordGamer ALIM VAR !!!!!! GELİN OYNAYIN !!

tRECORD GAMER ALIM VAR HEMEN GEL İYİ SERVER GELENLERİN KAAN ÇAĞIRDI DEMESİNİ İSTİYORUZ YOKSA ALIMA KATILAMAYACAK ! SERVER İP : RecordGamer.nitrado.net
  4. heyysennn123

MultiCraft HardCore Survival Server !

MERHABA ARKADAŞLAR :) BEN KAANREİZ ! YENİ SERVERİMİZİ GÖRDÜNÜZ MÜ ? LAG YOK , BUG YOK , SIRF SURVİVAL VAR ! HEMEN KONUYA GELELİM SERVER İP : multicraft.myvnc.com SERVER KURUCUSU ; KAANREİZZ SERVER ADMİNLERİ ! ; ANGRYHAN , FURKAN ! SANTAWOUT (BATUREİZZ)! SERVER KURALLARI ; HACK YASAK ! CEZASI ...
  5. heyysennn123

MultiCraft Faction - Survival Server Alımlar Başladı !

SW BAKIMDA ARKADAŞLAR 10 DK YA TEKRAR AÇIYORUZ EĞER HATA DÜZELMEZSE YAPACAK BİRŞEYİMİZ YOK !SERVER AÇILIYOR !
  6. heyysennn123

MultiCraft Faction - Survival Server Alımlar Başladı !

MERHABA BEYLER - BAYANLAR , ÖNCELİKLE HEPİNİZE SELAMUN ALEYKUM. KONUYA HEMEN GİRMEK İSTİYORUM SERVER İP Sİ : multicraft.myvnc.com SERVERİMİZDE NE TÜR ALIMLAR OLACAK ? : USTAREHBER , REHBER , REKLAMCI(REKLAM YAPMASI ŞARTIYLA)MODERATÖR , DENEMEREHBER. HEMEN GİREN İLK KİŞİYE MODERATÖR ARDINDAN...
  7. heyysennn123

Sunucuma Pluginden Anlayanlar Arıyorum İçeri

[AD]: Kaancan [SOYİSİM]: Karahan [Skype]:kaancan.karahan [Plugin Bilgin Çokmu Azmı]: 3 ( Çok Güzel ) [Daha Önce Kaç Serverde Yetki Aldın]: 27 [Yaş]: 16 (Mikrofonum Var ! )
  8. heyysennn123

MadiCraft PVP Server Yetkili Alımları : Pluginli Server !

MADİCRAFT PVP SERVER OP ALIMLARI BAŞLAMIŞTIR! SERVERİMİZ KESİNLİKLE 1.7.9 SERVERİDİR ! SERVER KURUCUSU : johnson1002 SERVERİMİZE HERKESİ BEKLERİZ IP : 195.155.173.251 IP : 195.155.173.251 IP : 195.155.173.251 IP : 195.155.173.251YETKİLİ ALIMI BİTTİ !
  9. heyysennn123

Madicraft Server Yetkili Alımı ...

Tamam Kardeşim Yapmışız Bir Hata Düzelttik Al Ip : madicraftpvp.myvnc.com
  10. heyysennn123

Kardeşim Bana Mı Diyosun ?Gel Face Vereyim Kaç Yaşındayım Görürsün Şurda Daha Yeni Plugin SERVER Açtık
  11. heyysennn123

MİNECRAFT PLUGİN'Lİ SERVER'E OP ( KURUCU ) ALINACAK BAŞVURU İÇİN SERVERE GİRMENİZ YETERLİDİR .. SERVERİMİZ 1.7.9 SÜRÜMÜNDEDİR ... SERVER İP : madicraftpvp.myvnc.com SERVERE GİRMİYORSA BİLİNKİ SERVER YA KAPLIDIR YA DA SİZİN BİLGİSAYARINIZ SERVER'E GİREMİYORDUR .... SERVER İP ...
  12. heyysennn123

minecraft da serverde iken lag olup oyundan çıkıyor lütfen yardım edin

bildigimiz her şey lag olup duruyor sonra internal bilmem ne felan iste onlar cikiyo kapaniyo maksimum 2 dk bekletiyo sonra tekrar giriyo oyun leptabimda lag olmuyor ve ya oyundan çikmiyor masaustu bilgisayarda oluyor napmam gerek ?
  13. heyysennn123

Test ettim Dowloand 21 mgps upload 4 mgps turkcell süper online kullanıyorum
  14. heyysennn123

Arkadaşlar lütfen yardım edin bilgisayarın bilgisini isteyen arkadaşlara istedikleri bilgileri teker teker Vericem adobe flash player falan yüklü zaten lütfen yardım !!!!
  15. heyysennn123

Builder(Mimar)Alımı Koşun

Ad : Kaancan soy ad : Karahan Yaş : 15 Skype : kaancan.karahan Arayın Yardımcı Olurum .
  16. heyysennn123

Minecraftta Kan Var Vahşet Var Şiddet Var.

Kantıra Kalafdatiye Felan bir şey Yapmazlar Hatta Onu Bile Geçtim gta 5 E bir şey Yapmazlar Gelirler Minecraft a Sararlar BU NEYİN KAFASI ?
  17. heyysennn123

MultiCraftings E Plugin Yapabilen ADMİN Alınacaktır Server İp : 25.152.58.94

DİKKAT YETENEKLİ OLACAK BİR ADMİN ARIYORUM ! DİKKAT YETENEKLİ OLACAK BİR ADMİN ARIYORUM ! DİKKAT YETENEKLİ OLACAK BİR ADMİN ARIYORUM ! DİKKAT YETENEKLİ OLACAK BİR ADMİN ARIYORUM ! DİKKAT YETENEKLİ OLACAK BİR ADMİN ARIYORUM ! DİKKAT YETENEKLİ OLACAK BİR ADMİN ARIYORUM ! DİKKAT YETENEKLİ...
  18. heyysennn123

MechanichCraft Adlı Pro Faction Serverime Rehber ve Reklamcı Alıcam!

32 Serverde Admindim 3 Ünde Moderatör Olarak Görev Yaptım Skype Adresim : kaancan.karahan İsterseniz Moderatör Ve Ya Admin OLarak Da İşe Alabilirsinizin Youtube Adresim Var 62 Abonem Var Abonelerim Arasında 11 Bin Abonesi Olan MrBelzebuh Var Bir Düşünün Karar Size Kalmış ....
  19. heyysennn123

Minecraft 1.7.2 De MultiPlayer Server A Girdikten Maksimum 20 Dk Sonra Odadan Atıyor

Arkadaşlar Lütfen Yardım Eder Misiniz Gerçekten Çok Acil Ayrıntılar : Oynuyorum Birden Oyun Bug A Giriyor İnternetle Alakalı Değil Türkcell Superonline Kullanıyorum Tüm Maplarda Aynı Oluyor Lütfen Yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!