Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler öncelikle sa (herhangi , ne olurla olsun ) bi servere giriyorum 30 saniye felan lag oluyor ve oyundan atıyor internal timed aut hatası diyor
- mc güncel sildim geri yükledim.
- java güncel
MERHABA ARKADAŞLAR :) BEN KAANREİZ ! YENİ SERVERİMİZİ GÖRDÜNÜZ MÜ ? LAG YOK , BUG YOK , SIRF SURVİVAL VAR ! HEMEN KONUYA GELELİM
SERVER İP : multicraft.myvnc.com
SERVER KURUCUSU ; KAANREİZZ
SERVER ADMİNLERİ ! ; ANGRYHAN , FURKAN ! SANTAWOUT (BATUREİZZ)!
SERVER KURALLARI ;
HACK YASAK ! CEZASI ...
MADİCRAFT PVP SERVER OP ALIMLARI BAŞLAMIŞTIR!
SERVERİMİZ KESİNLİKLE 1.7.9 SERVERİDİR !
SERVER KURUCUSU : johnson1002
SERVERİMİZE HERKESİ BEKLERİZ
IP : 195.155.173.251
IP : 195.155.173.251YETKİLİ ALIMI BİTTİ !
MİNECRAFT PLUGİN'Lİ SERVER'E OP ( KURUCU ) ALINACAK BAŞVURU İÇİN SERVERE GİRMENİZ YETERLİDİR ..
SERVERİMİZ 1.7.9 SÜRÜMÜNDEDİR ...
SERVER İP : madicraftpvp.myvnc.com
SERVERE GİRMİYORSA BİLİNKİ SERVER YA KAPLIDIR YA DA SİZİN BİLGİSAYARINIZ SERVER'E GİREMİYORDUR ....
SERVER İP ...
bildigimiz her şey lag olup duruyor sonra internal bilmem ne felan iste onlar cikiyo kapaniyo maksimum 2 dk bekletiyo sonra tekrar giriyo oyun leptabimda lag olmuyor ve ya oyundan çikmiyor masaustu bilgisayarda oluyor napmam gerek ?
Arkadaşlar lütfen yardım edin bilgisayarın bilgisini isteyen arkadaşlara istedikleri bilgileri teker teker Vericem adobe flash player falan yüklü zaten lütfen yardım !!!!
DİKKAT YETENEKLİ OLACAK BİR ADMİN ARIYORUM !
DİKKAT YETENEKLİ...
32 Serverde Admindim 3 Ünde Moderatör Olarak Görev Yaptım Skype Adresim : kaancan.karahan İsterseniz Moderatör Ve Ya Admin OLarak Da İşe Alabilirsinizin
Youtube Adresim Var 62 Abonem Var Abonelerim Arasında 11 Bin Abonesi Olan MrBelzebuh Var Bir Düşünün Karar Size Kalmış ....
Arkadaşlar Lütfen Yardım Eder Misiniz Gerçekten Çok Acil
Ayrıntılar : Oynuyorum Birden Oyun Bug A Giriyor İnternetle Alakalı Değil Türkcell Superonline Kullanıyorum Tüm Maplarda Aynı Oluyor Lütfen Yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.