Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İsim:Erdal
Soyisim:Soydinç
Aktif olabileceğin toplam süre:en az 20
Hafta içi aktif olabileceğin toplam süre: ortalama 10-13
Kendinden bize bahset:2013'den beri faction oynarım ilk faction deneyimime NoMercyMC ile başladım hardfaction da çoğu bilgiye sahibim ara sıra oyunu bıraktığım oldu...
Konu tasarımı güzel
ormanın geç açılması mantıklı
konu baya başlığı baya ilgi çekici
sistemler farklı ve güzel
Başarılı bir sunucu
• Sunucu Türü: Zor,Emek
Adınız:Erdal
Soyadınız:Soydinç
Yaşınız (Minimum 15):18
Önceden nerelerde çalıştınız?:NoMercyMC(2017)
Aktif olarak bir yerde çalışıyormusunuz?:hayır
Yaptığınız Buildlerden 3 Resim (Özelden gönderebilirsiniz):Discordunuza ulaşamadım
Mikrofonunuz Var mı?:Evet
Eklemek istedikleriniz: uzun zamandır...
Ad| Erdal
Soy Ad| Soydinç
Yaş| 18
Discord| ErdalS/+18#6990
Aktiflik| hafta içi 3 hafta sonu 6
Bilgi| 2013 den beri faction oynuyorum hard op vs hepsinde bilgim var
Yetenekli olduğu dal| build,chat yönetimi ve az bir şey skript plugin
Mikrofan| var
•Sunucumuz Aktifdir ve 16 GB RAM ile hizmet vermektedir
•Slot 300 kişi ile sınırlıdır.
•Sürümümüz: 1.8.x
•Sunucu ip: Mc.NoMercyMC.net
•Buglar ve problemleri düzeltmeye hazırız
•Haftanın her günü aynı saatte farklı eventler (18:00)
•Sunucumuzda birçok minigame bulunduruyoruz bunlardan bazıları...
PvP gayet güzel. Yeniyıl gibi etkinlikleri kaçırmamışlar bol event ve etkinlik var Sunucudaki adminler ve rehberlerin yeterince ilgili ve buildleri ise çok güzel Pluginler sıfırdan yazılmış ve bug oranı çok az çok güzel çalışıyor. Eventler ise yeterince doyurucu klan evi patlatma ise çok...
NoMercyMC 2013 yılında Red_Eye tarafından kurulmuş ilk Türk Minecraft sunucularındandır
Geçtiğimiz yıl kapanan sunucunun kitlesi tekrar açılmasını çok istedi
2017 Yılında sunucu Boz_Turk tarafından tekrar açıldı
Sunucumuzda çeşitli mini oyunlar ve boss sistemi bulunmaktadır
Ram : 16GB
Slot...
Eski Faction Tadini Ariyorsaniz eski hardligindan daha kati bir yönetim ile NoMercyMC v2 buyurunuz. Sunucunun her tarafi mükemellik akiyor ama değeri verilmiyor mc:go mob arena gibi güzel modlar ile cıvık bir yönetim degil sunucuda 112 saat ontimem var gelişmişlere girdim bu postu gören herkese...
server kötü admin bana ne sana ne ? havasında takılan biri yetkililer ilgisiz swdeki tek oyuncu benim şunu yap eskisi gibi geri yaparız diyom adam sana ne diyor pller zaten çalıntı jobs plugini yok adam editlmeye üşenmiş direk yapiştirmiş mapler kendilerinin heralde onuda yapmaya internetten...
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.