Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle biz mapi test ettik ve hiçbir sıkıntı olmadı ve bu bizim ilk mapimiz ayrıca sürümün neydi? Yorumun için teşekkürler
(Karpuz Blok şeklinde olacak)
Herhangi bir amacı yok , parkurları yapıyorsun , soruları cevaplıyorsun , survivalı oynuyorsun
Arkadaşa ileteceğim
Konu GÜNCEL
Oylamaya katılmayı unutmayın
(İlk Mapimiz)
Mapimizde Parkur,Sorular ve Survival vardır.Mapin ismi büyük ihtimalle "Sıradaki ?" olacaktır.Bu isim için @bikkik e teşekkür ederiz.
SPAWN:
Bölüm Seçme Yeri:
Parkurlar
Sorular
Tamamdır Irk Savaşlrı tarzı bir map yapıcam.Texture pack yapabilirim.Irk olarak 5 Irk olacak.Elfler Oklar Büyücüler Cüceler Numenor(İnsanlar).Çalışmalar olarak spawnı yaptım şuanlık.Galiba haftasonu devam edicem.Neyse ben konuyu açınca burdan link atarım.
Beyler map yapıcam.Güzel fikirler arıyorum.Daha önce yapılmamış bir tür olursa güzel olur.Command Block ile uğraşmayı severim.Çabuk olun bugün başlayacağım.
@asi_turk kardeş beleşcilik nerede ve ben burda sizlerin eğlenebileceği istediğniz projeyi yapacam
@Mr.Papyon kardeşim harita yapıcam sıkıntı çıkarsa yardım alacam
@ErenBeyazkurt kardeş öyle şeyler yapmıyıcam harita yapıcam
@ProOyuncu12 güzel fikirler veriyorsun son olarak fikrini anlat şöyle...
senin fikrin güzel ırk seçerek ırk savaşları falan filan ama harita yapacağım onun için daha değişik olsun savaşlardan sıkıldık bence hep aynı savaşlar
ozaman bizde harita yapak bütçe sıkıntısı çekmeden :D ama korku olmasın Texture falan uğraştırıcı ama daha değişik şeyler olabilir 2kişilik oynanılabilen kale savaşı ?
Bak sana bir proje anlatayım.Pluginden iyi anlıyorsan yaparız.Kale Savaşları. Şimdi aynı Survival Gamesdeki gibi odalar olucak.Bu odalarda çeşitli mapler olacak.2 takım olacak.2 takımda her oyuncunun kendine ait sandığı olacak (bu biraz zor olur ama).Amaç: karşı takımın bayrağını kırmak. Kaleler...
Proje ney söyle bakam :D
Arkadaşlar projede serverı belli bir süre açıcam.Sonra kapatıcam beğenilirsen server alıcam.Vip kesinlikle olucak yoksa parayı çıkartamam.Projede plugin ya çok az yada hiç kullanılmıyıcak.Comand Block ağıırlıklı olucak.Oyunu kasabilecek kodlar için yapacam...
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.