Arama sonuçlarınız

1. S

VDS Siparişi

Oda doğru ama yapar mı ki :D
  2. S

VDS Siparişi

Yaşım 21 fakat sayfa.net dolarla satıyor :D
  3. S

VDS Siparişi

Sayfa.net.tr Dolar Olarak Satmaya Başlamış Baktımda... O Yüzden Yöncüye yoneldim. Salay Nasıl Sizce?
  4. S

VDS Siparişi

Merhabalar öncelikle. Bir tandığıma bir sunucu hediye etmek istiyorum... Yöncüden söyle bir paket hazırladım. Sizce nasıldır yorumlarınızı söyler misiniz ? Lokasyon Türkiyemi Fransamı İyidir ? Birde Aylık Trafik Yeterli mi ? Sunucu 62 Kişi Felan Yapacağız... @SectionFire @Alps @successed
  5. S

Ucuz Server Host

Hetzner'e güvenim tam :)
  6. S

Kandırılıyorsunuz hemde fazlasıyla !

GTX 780 Ti 600 W Kasamı almayı düşünüosun :P Bende GTX 780 Var 700 W ile zor çalışıyor
  7. S

Ucuz Server Host

ahahahah sabahtan beri gülmekten yazı yazamıyorum. Rus firmasıymış sD:ASDAS 1-Adam Türkiyede Doğdu Ve Türk 2-Bulgaristanda yaşıyor çifte vatandaşlığı var. 3-Cok 8 Çekirdek veren görmediysen alıp denersin benden bu kadar B)Bu arada dikkatli okuduysan,Dünyanın en iyi firmalardından birisi...
  8. S

Ucuz Server Host

Ahahahah. Siteye bakıp alıyorasn işin zor.Hitlan'ı bilmeyen yoktur :) 1-2 Çoluk cocuk siteyi hekledik diye geldi,ama sonuç ne oldu söyleyim,yanında çalışan bir elemana 3-5 kuruş vermişler :) Dunyaki en sağlam firmalardan biridir hitlan. 10 Gbit korumalı sunucuları var. En az 8 çekirdek...
  9. S

Premium

24 Saat içinde hesabınızın hepsi hallolur ve en az 10 MCSG maçına sahip olmanız gerek.
  10. S

Ucuz Server Host

Hitlan ve Batihost Der Geçerim B)
  11. S

Serverime Uzman Ekip Arıyorum.

Konuya yapım aşamasından bir resim eklenmiştir. (Factions Spawn Denemeleri)
  12. S

Atom™ N2800 ile kaç kişilik sunucu açılır?

Bence sunucu tecavüze uğrar atom işlemciyle...
  13. S

Skype ekler misin ? dogukanerdic
  14. S

Bu arada resim kesin olması gerek... Eklemeyi unutmuşum. Rica etsem skype ekler misin ? dogukanerdic
  15. S

Merhaba arkadaşlar ben forumdan StatikCraft... 2 Kişilik Bir Builder Takımı Arıyorum... Gereken Bilgiler: Ad: Soyad: Yaş: Skype: İletişim: Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun ? : Hangi Serverlerde Builderlik Yaptın ? : Yaptığın Buildlerden Birkaç Resim : Server Yapım Aşamasınlar Bir Resim (Factions...