Arama sonuçlarınız

1. T

Sunucuma Yetkili Arıyorum Lütfen İÇERİ GİRİN!

DİSCORDUM "Talas#7603 Beyler Öncelikle merhaba açmış oldugum pvp sunucusunda yetkili arıyorum iyi mimarlık iyi moderatorlük yapan ayrıyeten sunucunun discord sunucusunu yapabilecek birilerini arıyorum :) YAŞ SINIRI YOKTUR!
  2. T

ParonNW Mimarını Arıyorr 1.8 + SkyFight Sunucu [hemen içeri gir]

Dİscordum: "Talas ✩✩✩#7603
  3. T

Mimar Araranıyor İçeri Girin Lütfen!!

Merhabalar Aternos Sunucum İçin Mimar Arıyorum Discordum: "Talas ✩✩✩#7603 Mimarın Özellikleri --- (+) Discord Adresi Olsun (+)Yaşı En Az +11 Olması Gerek (+)PvP Mapleri Yapabilmesi Gerek (+)Ve Güvenilir Biri Olmasını İstiyorum!
  4. T

REKLAM Aternos Ortak Aranır İçeri Gir !

Merhabalar Ben RadarKafa Çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum Aternos'dan bi Sunucu Kurdum öncelikle SkyFight Kurucaz Sonra Hub yapıcaz Onun için bana 1-2 Ortak lazım Pluginlerden Anlayan Sunucu Kapalıysa Discordum: 'RadarKafa#3831 ekleyin Unutmadan Söyliyim Mimar'da Arıyoruz Katılmak...
  5. T

Merhaba ! Minecraft ile ilgili bir konu var.

Merhabalar size kendi discordumu vericem gelirmisiniz 'KauloRen#7603
  6. T

Mimar Arıyanlar İçeri!!! (ücretsiz)

knk ๖̶̶̶ζ͜͡☾★ DenizBey ๖̶̶̶ζ͜͡☾★#7603 ark atabilirmisin
  7. T

konu kapansın

knk dc yanlış
  8. T

REKLAM Aternos TalatNW.Aternos.Me Kaliteli EmekSkyBlock Sunusu (/adakit,/cezalar,/bloklevel) Alımlar Vardır Herkezi Bekliyoruz Aternos Diyip Geçme

disordum : ๖̶̶̶ζ͜͡☾★ DenizBey ๖̶̶̶ζ͜͡☾★#7603
  9. T

Bedava Premium ve Ortak alımı için içeri

Kanka Discordun varmı
  10. T

REKLAM Aternos TalatNW.aternos.me EmekSkyBlock /adakit /bloklevel /discord Yeni Gelişmiş Sistemler Yetkili Alımlar Başladı

discord : ๖̶̶̶ζ͜͡☾★ DenizBey ๖̶̶̶ζ͜͡☾★#7603
  11. T

REKLAM Aternos TalatNW Yetkililerini Arıyor 1.8 EmekSkyBlock (alımlarımız bitmeden koş) ip içerde

Alınacak Yetkiler: Mimar, Moderator,rehber TalatNW.aternos.me (sunucumuzun aternos olduguna bakmayın,yakında değişecek) discord: ๖̶̶̶ζ͜͡☾★ DenizBey ๖̶̶̶ζ͜͡☾★#7603 site: (şimdilik yok ama eklemeyi düşünüyoruz =)