Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Sunucum için factions harita yaptıracağım. Yaparken izleyebileceğim bir sunucusu olursa iyi olur çünkü geri dönüşü olmayan hatalar olabiliyor. Herneyse yapabilecekler aşağı yazsın. Ücreti neyse ödemeye hazırım.
Evet değerli forum üyeleri sunucum için cartoon türünden kaliteli bir logo yaptırmak istiyorum. Ordan burdan alıp karıştırılacak türden istemiyorum. Skype: [email protected] beni burdan ekleyip fiyat belirleyebilirsiniz iyi günler.
50 TL'ye belirlediğim şekilde factions map yaptıracak kişi arıyorum. Ödeme şekli ininal ile olacak. Mapın max 2 güne yetişmesi lazım. Ölçüler eşit olacak bu konuda çok titizim.
Hocam pcde yapıyorsunuz bize linkini veriyosunuz biz mcpeye atıyoruz değişen bir şey yok. Sen telefondan yapacağını falan mı zannettin :D. Başkasına yaptırıyoruz konu kapanabilir.
Senin arkadaşın BerkPW site için uzakmasaüstüne mysql ile ilgili ayarlar çekmişti. Şimdi 2 ay yok ondanda destek alamıyorum. Sana teamwiver versem yardımcı olurmusun?
MySQL kurulu fakat komutu nereye yazacağımı bulamadım? Çalıştır bölümü kabul etmiyor.
navicatta open connection var ona tıklıyorum "1045- Acces denied for root@localhosr (using password: YES)
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.