Arama sonuçlarınız

1. M

ben sadece türkiyeden bahsettim onlar tabii ki çok usta

ben sadece türkiyeden bahsettim onlar tabii ki çok usta
  2. M

Neden Türkiye'de Yok?

son 2 videoyu görür görmez bunu yazzıyorum (izlemeddim) çok kötü gözzzüküyor görmez olaydım (bazı harflerde klavye öyle yazdı ben düzzeltmeye üşenddim. )
  3. M

Hexxit

orjinal mc sahibi oldum nasıl olcak o iş?
  4. M

Neden Türkiye'de Yok?

Kardeşim sana 3 tane kanal önercem bu 3'üde türk ve 2'si tek komut bloğu işine başlamış, diğeride reddstone işine başlamış... Kanallar: https://www.youtube.com/user/Serdar54321/videos = Redstone'cu https://www.youtube.com/channel/UCQJAw6H5BjnDM6U6Ot9XyIg/videos = Tek komut bloğu 1...
  5. M

Hangi Oyun?

neyse konuyu kapatalım
  6. M

Hangi Oyun?

kardeşim ben sadece fikir sundum arkadaş alırsa alır bana laf yetiştirmene gerek yok
  7. M

Hangi Oyun?

Kardeşim alıyosan MINECRAFT alacaksın çünkü minecraft SINIRSIZ bir oyundur. Minecraft'ta agar.io yu da yaptılar pacman'ide flash'ıda thor'uda bence mc al... TABİİ SEN BİLİRSİN :)
  8. M

Elmas bulmama yardım edebilir misiniz ?

Arkadaşım ben modlu survival'da denedim. Ama normal survivalda olur mu bilmem QE::Qwe:QWE:QW 4-5. katmanlarına in sağ veya sol seç dümdüz kaz dümdüz kaz önüne lav çıkarsa sağ veya sol git dümdüz dümdüz. Not: Alıntıdır. Nerden alıntı aldığımı boşverin bilen bilir zaten
  9. M

Tekkit ve Hexxit hakkında sorum var

Her ikisi içinde kullanabilirsin creative'deyken ayarlarından cheat mode (hile modu) na alırsan item alabilirsin tabii oyun ingilizce ise. Ama survival'dayken Utility mode'a (yardımcı mod) alırsan üstüne tıkladığında yapımı U ya basınca da nerelerde kullanıldıığı gözükür. ÖRN: Iron'ın üstüne...
  10. M

Biraz Zamanınızdan Çalcam Ama :))

lapisin değerini 10$ veya 5$ yapsa iyi olur xp'de 1 yer doldursun.
  11. M

Biraz Zamanınızdan Çalcam Ama :))

Bence warp lapis olmasın çünkü her serverda var ve çok kolay kasılıyor tamam xp az gelecek de lapis taş kazma ile de kazıldığından çok kolay olur benim oynadığımı bir faction serverde lapis yok böylece herkesin p4'üde olmadığı için güzel oluyor herkesde p4 olursa oyunun anlamı ne???
  12. M

Minecraftı Türk Lirasıyla Nasıl Satın Alabilirim

[çok siyasete girmiyeceğim] seçimlerden sonra euro dollar vs. zam geldi bunun için 60 lira değilde 62 felan sen garanti 65-70 lira yükselt konuyu açan kişi
  13. M

Minecraftı Türk Lirasıyla Nasıl Satın Alabilirim

GoogleAmcamız bakalım ne demiş? 19.95 Euro = 61.4771787 Türk Lirası 25 euro ??? minecraft 20 euro (19.95 euro)
  14. M

Windows 10

Bari 8 deseydin 7 birazdaha aşağıda kaldı
  15. M

Windows 10

:VV:Forumdan araştırmak:VV:yerine netten ara bence burayla uğraşma
  16. M

%100 Kendi Yaptığım Modpacks (mod paketleri)

bende gözüküyordu. ama bilmiyorum çözümünü ne yazikki :'( :( Böyle mor,siyah gibi birşeydir muhtemelen internetten araştır.
  17. M

Minecraft satın alma

yok güvensiz ..........
  18. M

Minecraft satın alma

mobil ödeme yok onu söyliyeyim. ve oyunhesabı.com güvenilir mi diye sormana gerek yok 60tl den 40 lira daha ucuz bu yüzden bence güvenilmez.
  19. M

Klasik minecraft fiziği.

survival oynarken kullanılabilir çok güzell :)
  20. M

HungerGames alakalı

ben bu kadar hızlı alamıyorum 10 kere tıklıyorum 5 item alabiliyorum
  21. M

Klasik minecraft fiziği.

Ve beyaz gözlü inekler HEROBRİNE :ASD:SFDSÇGDFfgdf
  22. M

HungerGames alakalı

Arkadaşlar HGveyaSG oynayanların çoğunda chestteki itemleri çok hızlı alıyor. Shift+SolClick'den bahsetmiyorum böyle ta ta ta ta ta diye alıyor (işin esprisi ta ta) nasıl yapıyor? Bir videolu örnek herkesin bildiği IsmetRG nin videosu chestten nasıl hızlı item aldığına bakın. 0:41 çok hızlı...
  23. M

Minecraft Crash gibi bir şey

Yani diyorsun ki NEI mod yükledin ama sana CodeChickenCore atmadı ?Şimdi hiçbir mod yok sadece NEI,Waila,CodeChickenCore ve Flan's mod var şimdide crash ---- Minecraft Crash Report ---- // Daisy, daisy... Time: 30.05.2015 20:35 Description: Unexpected error java.lang.NoSuchMethodError...
  24. M

Server anlayanlar

Muhammed2188 söylersem ban yerim