Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AD:Onur Sönmez
MCNICK:OnurLp
ONLİNE SAATİ:2saat veya daha fazla
MCBİLGİSİ:1.5-2senedir oynuyorum önceden 5-10 arası swde yetkili oldum
KENDINDEN BIRAZ BAHSET:oyunu 1.5-2 senedir oynuyom oyunda çogu seyi bilirim herkese yrdımcı olurum
Arkadaslar benimle minecraft oynucaklar iletişime geçsin skype : onurbb1905 mikrofonum var sizinde olursa güzel olur olmazsa bosverin skype gerekli iletişime geçin
poyraz ben CheLoN benim CheLoN çarım çalndı 2 gün girmedim pcye giridm herkes bana kfr edio çiktim grdim sifrem çlnmıs haktana banla dedim banladı sonra ben CheLoN23 die çar açtim haktan tanodu bni die opluk verdi sonra ben güzel güzel oynarken oplugmu alıp çiktin nolur inan yalanim yok ip-ban...
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.