Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mx110u araştırdım ama oyunlarda yeterli gelmez. Mx130 bulabilirsem almaya çalışacağım. i5 10.nesil güzel fırsat ama FHD değilmiş.
Kara cumayı beklesem 4000Tl civarına düşer mi ...
Yorum yaptığın için teşekkür ederim. Çok fazla anlamadığım için 2.el almak istemiyorum.
Yorum yaptığın için teşekkür ederim. 2. bilgisayararın işlemcisi 7.nesil olduğu için bira kafamı karıştırdı. Gerçi 2 laptopta sitede olmadığı için mecbur başka sitelerden bakacağım. Mühendislik için i5 mx110...
Öncelikle yorum yaptığın için teşekkür ederim. Bu sene mühendislim kazandım. O yüzen laptop alacağım. Mühendislik programları, minecraft, cs go, belki dota2 oynarım. Çok fazla oyun oynamıyorum. Bütçem 3500-4000 civari.
Bu sene okul için laptop alacağım. Fakat fakat daha karar veremedim. İ5 8265u mx110 veya mx130 yeterli olur mu ? Veya ryzen 7 2700u ve vega 10 yeterli olur mu ? Daha çok teknik ağırlıklı mod paketleri oynamayı düşünüyorum. FTB Continuum gibi.
şu an belirli bir bütçe yok.Sadece 4 gb ram almayı düşünüyorum.Eğer işlemci yeterli değil ise Ucuzdan iyi bir işlemci alacağım.Yapabileceğim en düşük masrafı yapmaya çalışacağım.
Bende öyle düşünüyorum fakat babam hiç de öyle demiyor.Bilgisayar yetiyor gerek yok diyor.Parça değiştirmeme bile izin vermemişti.Ama halledicem onu :D Parayıda ben veriyorum.Ne gerek var boşuna para harcamaya yetiyor bilgisayar diyor :(Güncel....
K.A.S.A.mod paketini oynamak için bilgisayarımda ne gibi değişiklikler yapmalıyım ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Bilgisayar Özellikleri :
İşlemci : AMD Athlon 2 X2 245 Processor 2.90 GHz
Ram : 2 Gb
Ekran Kartı : ATI Radeon HD 5450 (2 Gb)
Cd ile admaya çalışım http://img245.imageshack.us/img245/8835/win7hata.png bu çıktı.Bundan önce format atarken arkada diskler vardı ayarladım attım ama bunda disk filan çıkmıyor hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı diyor.
Hangi modeli ?
Geçen yaz çalıştım.Kendi paramlada izin vermedi.Bilgisayarın var neyine yetmiyor başka bir şey için harca paranı dedi.Ama bu yaz inş. bir laptop alacağım.
Bu bilgisayarda toplamaydı.şu an babam almıyor yeni bilgisayar bunla idare etmeye çalışıyorum.Al deyince ne gerek var yeni bilgisayara bu bilgisayar neyine yetmiyor diyor :S
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.