Arama sonuçlarınız

1. Skrillox

Sizce Sistemim Nasıl (Laptop)

İntel Core i3 M350 2.27 GHz 4 GB RAM ATI Mobility Radeon HD 5650 (Ayrıca İntel HD Graphics de var) 350 GB Depolama Alanı (Arttırmayı Düşünüyorum) 64 Bit Windows 7 Professional Merak Ettiğim : Battlefield 3 (Online) Assassin's Creed 3 , Minecraft Gibi Oyunlarda Kaç FPS Görürüm Isınma Sorunu Yok...
  2. Skrillox

İntel HD Graphics 4600 ile GTA V Oynanırmı ?

Toplama PC.Neden İntel HD Graphics Diyorsan Uzun Hikaye ...
  3. Skrillox

İntel HD Graphics 4600 ile GTA V Oynanırmı ?

Çok bir şey Yazmak İstemiyorum Hemen Konuya Gireyim
  4. Skrillox

Laptop Aldım Sizce İyimi ? | Hangi Oyunları Kaldırır.

Bana Hediye Geldi Kendim Almadım Açıkcası Bende İsterim Masaüstü Almayı
  5. Skrillox

Laptop Aldım Sizce İyimi ? | Hangi Oyunları Kaldırır.

Evet Arkadaşlar DELL INSPIRON N5010 Markalı Laptop Aldım Daha Doğrusu Hediye Geldi Sizce İyimi Hangi Oyunları Kasmadan Rahat Bir Şekilde Oynarım
  6. Skrillox

Yardım İyi bilgisayar Low FPS! Bilgisayar Bilginleri!

Isınma Yapıyormu ? Yapıyorsa Soğutucu Al
  7. Skrillox

VLOG Kamerası İçin Önerilerinizi Bekliyorum.

Arkadaşlar Ben Bir Vlog Kamerası Arıyorum İnternette Buldum Ama Çekimi Nasıl Bilemiyorum. İSTEKLERİM -1920x1080 60i Video -Fiyat Aralığı Max. 1250TL Önerilerinizi Bekliyorum...
  8. Skrillox

Mouse Çift Tıklıyorr..

yok sadece yanlarda 2 tane makrosu ve dpi tuşu var Sorun Yazılımsal Değil Bence Başka Bilgisayarlardada Aynı Sorun Oldu
  9. Skrillox

Minecraft'ın Rakibi Mi Geliyor?

Bence Olmamış
  10. Skrillox

Mouse Çift Tıklıyorr..

Arkadaşlar Mouse Aldım Kaç Zamandır Sorun Çıkartmıyordu Şimdi İse Çift Tıklamaya Başladı 3 Ayrı Bilgisayardada Aynı Sorunu Vermeye Başladı Garantiye Götürdüm Adam Baktı Kendi Bilgisayarında Sorun Çıkmadı Dolayısıyla Almadıda
  11. Skrillox

Minecraft Launcher Bence Değiştirilmeli ?

Merhaba Arkadaslar Minecraft Launcheri Böylesine Büyük Bir Oyun İçin Kötü Duruyor Bence Launcher Değilde Direk Oyun Açılsa Mojang Yazısından Önce Login Screen Gelse Hoş Durmazmi Tamamen Tasarımını Değiştirseler Felan Bence Güzel Sizce Nasıl Olur ? Mobilden Giriyorum O Yüzden Yazılarda Sorun...
  12. Skrillox

Okul Sabahı

Liseye Başlayışımın İlk Günü Pek Heyecanlı Değildim,Gittim Girdim Sınıfıma Herkes Grup Olmuş Sohbet Ediyor Bende Öğretmen Masasının Tam Önünde Oturuyorum Canım Sıkılığı İçin Gittim Akıllı Tahta İle Oyalandım Sonradan Öğrendim ki Diğer Bütün Sınıflarda 1 er 2 şer Arkadaşlarım Var Ve Galiba Tek...
  13. Skrillox

TL İle Premium Alma Sitesi Önerebilirmisiniz ?

Napalım Gönül Bu Atada Konuyoo Neyse :D
  14. Skrillox

TL İle Premium Alma Sitesi Önerebilirmisiniz ?

Arkadaşım Minecraftı Alma Kararı Aldı Bildiğiniz Güvenilir Bütün Bilgileri Değişebilen Site Önerebilirmisiniz ? Minecraft.net Adresinden € ile Alındığı İçin Oradan Alamıyoruz.
  15. Skrillox

Ekran kartı

GTX 950 Pahalı Değil GTA V Medium Oynamışlığım Var.
  16. Skrillox

MiniGames Yapacağım Yardım Edebilecekler ?

Tam Olarak Minigames Böyle Olacak Ayrıntılar Topladığım Ekip ile Belirlenecek.
  17. Skrillox

Mantıklı Ama Minigames Konusuna Dönsek Daha İyi Olacak Dahaca Fikrim Bu Ekibi Toplayabilirsem Dahada Geliştirebiliriz.
  18. Skrillox

15 Yaşındayım Neden Yaşa Göre Muamele Görülüyor ?
  19. Skrillox

Arkadaşlar Bir Minigames Yapacağım Varmı Yokmu Haberim Yok Ama Yardım Edebilirseniz Sevinirim MiniGames Nasıl Olacak Her Takım Ayrı Yerlerde Aynı Parkurları Yapacak Parkurların Bazı Yerlerinde Takıma Göre Değişen Bloklar Olacak O Blokları Toplayıp Şaltere Giden Yol Yapacaklar İlk Giden Takım...
  20. Skrillox

+1.9 Tabela Kod Rehberi

Şimdi Ben /tellraw @a {text="YAZI",color=red,bold=true,italic=true} Felan Yazamicakmiyim Peki Ne Yazıcam Ben :D
  21. Skrillox

+1.9 Tabela Kod Rehberi

Kodlar Karışık Ben Değil :D
  22. Skrillox

+1.9 Tabela Kod Rehberi

Güzel Olmuş Ama Video Eklesen Daha Güzel Olacak :D
  23. Skrillox

3 Puanla İstediğim Liseyi Kaçırdım :(

Ya Arkadaş Benim Puanım 390'dı Lise Boş Kontenjanı 391'e Kadar İndirmiş Şimdi Birdaha Denedik İnşallah Alırlar Beni.
  24. Skrillox

3 Puanla İstediğim Liseyi Kaçırdım :(

Yarın Yapabiliyormuyuz