Arama sonuçlarınız

1. minecraftkız

TEXTURE PACKİN ADI NEDİR BİLEN VAR MI ?

VİDEO İZLİYORDUM VE ÇOK HOŞUMA GİTTİ BİLEN VAR MI http://resim.hosting/wlkf6km/image.png :) ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  2. minecraftkız

bu pacin adını bilen varsa söyleyebilir mi ?

video izliyordum ve çok hoşuma gitti yourumlarada baktım ancak yazan olmamaış bilen varsa söyleyebilir mi ?
  3. minecraftkız

bu texture packin adını bulamıyorum...

teşekkürler :) konu kilit
  4. minecraftkız

bu texture packin adını bulamıyorum...

merhaba arkadaşlar başlıktan da göreceğiniz üzere bu texture pack in adını bulamıyorum bilen varsa yardım edebilir mi ? şimdiden teşekkürler :)
  5. minecraftkız

Slime Parkur 1.8.x

KARDEŞİM Bİ KERE BEN GAMEMODE 1 İLE BAŞLAMIŞTIM 2. yaptığın parkurda işsiz olan biri merdivenleri kullanabilir çok yanlışın var çookk
  6. minecraftkız

Troll haritası | Uzun Bir Harita |

işsizlikkkk
  7. minecraftkız

! Acil Destek !

çok özür dilerim
  8. minecraftkız

Yardım Eder Misiniz?

maalesef işe yaramadı:(:(((((((lütfeeen yardım edinnn
  9. minecraftkız

Yardım Eder Misiniz?

nasıl yani hangisi olmalı
  10. minecraftkız

Yardım Eder Misiniz?

Merhaba arkadaşlar bugün bir mod indirdim.Adı Custom NPC's. Gördüğüm videolarda karakterler oyuncuların arkasından geliyor ancak benim yarttıklarım gelmiyor bunun nedenini ve nasıl yapacağımı söyler misiniz şimdiden teşekkürler
  11. minecraftkız

BONANZA Yılbaşı Çekilişi (CS:GO ve Minecraft)

*Forum kullanıcı adınız: minecraftkız *Sadece gerçek adınız: Beril *Yaşınız: 14 *Minecraftı kaç yıldan beri oynuyorsunuz: 1.4.7 sürümünden itibaren *Sunulan oyunlara sahip misiniz : hiçbiri yok :( *Youtube'da Minecraft'la ilgili kimleri takip ediyorsunuz: efsane beril sergün muratabi gf leaf...
  12. minecraftkız

TÜRKÇE DİL DESTEKLİ

Merhaba arkdaşlar benim sürümüm 1.7.2 daha önce bir texture pack kullanıyordum ancak türkçe dil sorunu vardı bana türkçe dil desteği olan bir texture pack önerrir misiniz
  13. minecraftkız

Minecraft Crack kullananlara sorum

xa<xa var git hivemc ye girmye çalış bende işte 16 harften fazla olamaz diyo ok minecraftı iyi öğrende gel
  14. minecraftkız

QuestTurk Minigames - play.questturk.com - +25 Çesitli Oyun , Coin , Oylama , Izleme Sistemi

Nick: misstueuse18 MiniGames Oynadinizmi ?: çok ama çok Premium Varmi ?: var Sunucu Hakkinda Dusunceleriniz ?: çok iyi bir sunucu hem görüntü hem eğlence bakımından bence tutar Skype: yok
  15. minecraftkız

pre launcherim olmasaydı skinim olurmuydu allahım yave aslında premium hesabım var 16 harften oluştuğu için serverlere gitremiyo
  16. minecraftkız

atma hivemcye girmiyo
  17. minecraftkız

size ne ya istediğimi söylerim allahım ya gülme krizine girersende gir ya :sinirli:sen busun ve bu:domuz::zombi::log^: sanki uğraşacağınız bi ben varım allahım ya
  18. minecraftkız

bana bi tanesini veriri misin lütfennnnnnnnnnnnnnnn kıtlık çekiyorum hivemc oynamadan ölmek istemiyorummmmmm istediğin her şeyi yaparım
  19. minecraftkız

ODALAR Adventure Map

ama baya da hile yapmıştılar :D çok tatlılar