Arama sonuçlarınız

1. E

Bi Bakabilirmisiniz

Merhaba Hayır Olmadı Ama yardımınız için teşekkür ederim bu arada bu komut servere zarar vermez demi ?
  2. E

Bi Bakabilirmisiniz

Arkadaşlar Plugin ve serverlardan iyi anlayanlar sizlere şu sorum olacak serverimde piston ve yapışkan piston karşısındaki eşyaları ileri itmiyor anlatabildimmi mesela önüne elmas blok koyduk basınç plakasıyla basınca ileri itmiyor hiçbirşeyi eğer biliyorsanız cevaplarmısınız şimdiden teşekkürler
  3. E

mİNECRAFT MULTİPLAYER

Allah Razı Olsun Kardeşim Çok saol izlediğim videolarda böle değildi çok saol
  4. E

mİNECRAFT MULTİPLAYER

herkese meerhaba arkadaşlar 2 kişi bir haritada yalnız başımıza oynamak istiyoruz o kadar video falan izledik hamachi falan indirdik ama umutsuz vaka hamachili yada hamachissiz bir haritada nasıl oynayabiliriz arkadaşlar lütfen anlatırmısınız Şimdiden teşekkürler
  5. E

Minecraft açılmıyor

tamam deniyecem şimdiden saol
  6. E

Minecraft açılmıyor

tikiro onuda denedim gene olmadı
  7. E

Minecraft açılmıyor

Merhaba Arkadaşlar Ben Minecraft Team Extreme Launcher Kullanıyorum Yaklaşık 2 saat öncesine kadar hiçbir sorun yoktu şimdi minecraft launchere tıklıyorum alttaki resim oluyor sonra devamı gelmiyor yani asıl ekran çımkmıyor hiç hata falanda vermiyor arkadaşlar çözümünü biliyorsanız ŞİMDİDEN...
  8. E

Claim Sorunu

Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Buraya Kadar Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederim :/ Arkadaşlar Zahmet Olmazsa Sizlere 2 Sorum Olacak /1. Wg lediğim alana başkaları claim atabiliyor bunu nasıl düzeltebiliim /2. Örneğin En fazla 118 blok kadar claim atabiliyorsun onu nasıl artırabilirim Mesela...
  9. E

Yardım

Çok Saolun
  10. E

Yardım

Ya Spawnaın oralarda gümüşbalığı çıkmaya başladı peki o serverden tamamen çıkarmak için gümüşbalıklarını napmalıyım hiç olmasın yani
  11. E

Yardım

Çok Teşekkür Ederim Eyvallah Kardeş
  12. E

Yardım

Arkadaşlar yeni server açtım ama biraz acemiyim 3 sorum olacak 1.Nasıl Spawn noktası belirlerim yani adamlar /spawn yazınca nasıl belirlediğim yere ışınlanır ayrıntısıyla anlatarmısınız 2. Nasıl belirli alanı pvpye kapalı yaparım mesela diğer serverlerda kırmızı alandan sonra pvp açıktır dio ben...
  13. E

KONUYU SİLİN!

Server Mütiş Uzun Zamandır Böyle Server Arıyordum Süper Siz Katılın
  14. E

SERVER KAPANDI !

Lanet Server Arkadaşlar Kesinlikle Girmeyin Servere Hile Kullanmadığım Halde Hile Kullandın Diye Ban Attılar Arkadaşlar Lütfen Servere Girmeyin Çok Kötü Kurucunun Oyun Yönetimi Berbat Dediğim Gibi Durduk Yere Ban Attılar Bunlardan Olsa Olsa Emek Hırsızı Olur Lütfen Arkadaşlar Girmeyin Çok b*k...