Arama sonuçlarınız

1. OlcayBey321

Altın [EN GÜNCEL] [1.16 - 1.18] OYNA.NONYCRAFT.COM - Survival Sunucusu - Olympos & Nony - Pixel Tab - Seviyeler - Kanlı Ay - Minyon - Ekonomi Survival

sunucuya giriyorum survivala girdikten sonra benden bi kaynak paketi yüklememi istiyor yanlışıkla hayıra basıyorum ve her girişimde sunucudan atıyor :D
  2. OlcayBey321

Yardım Arkadaşlar PvP Ne Olursa Olsun Açılmıyor Lütfen Yardım - HUB SUNUCU

dostum bunu 1,2 yıl sonra hatta daha fazla süre sonra yazıyorum fakat, ben sana forumda yardım için dcden ulaşınız dedim zaten :D ama olsun o sunucu kapanalı 2 yıl hatta üstünden binlerce sunucu geçti, büyüdük lan :D
  3. OlcayBey321

flador.batihost.net > Ilk Ve Tek Görülmemiş Oyun - Realism

Geliştirilmiş Roleplay Oyununa Benzeyen Bir Oyun Çıkartmayı Düşünüyoruz 2 Tane Pluginerimiz Var Fakat Bunu Hızlı Bitirmeye Yeterli Değil Hostlar Paneller her şey Hazır Sadece Bilgili Pluginer, Bilgili Builder Lazım Discorddan Bana Ulaşın Discord: OlcY#0001
  4. OlcayBey321

flador.batihost.net > TUM YETKILI ALIMLARI MEVCUT !!!!

HUB SUNUCU DISCORD ADRESIMIZE KATIL YETKILI ALIM ODASINA GIR ISTEDIĞIN YETKIYI YAZ BILGINI YANSIT VE SUNUCUYA ALIN ! DISCORD: https:// disc ord. gg/BBkwZUwB DISCORD: OlcY#0001 SUNUCU IP: flador.batihost.net
  5. OlcayBey321

flador.batihost.net > Hızlıdan Yetkili Aranır Tıkla Ve Bana Ulaş

Selamlar Sunucuya Acilen Yetkili Aranır Hangi Yetkilinin Öncelikleri Yazmakta Bana Ulaşmak İçin Discord: OlcY#0001 Minecraft: flador.batihost.net Gerekli Yetkiler: Pluginer Scripter Admin Rehber Diğer vb.
  6. OlcayBey321

Türkiyenin İlk HUB Anarşi Sunucusu | İçeri Gir !

Merhaba İlk Öncelikle Türkiyenin İlk HUB Anarşi Sunucusu Olduğumuz İçin Kendimizden Gurur Duyuyoruz Sunucuya Girip İster SkyBlock İster SkyWars İster Anarşi İster vb. Oyunlar Oynuyabiliyorsunuz Sizlere İp'i Verdiğimde Sunucumuza Girip En Önerdiğimiz Oyun Olan Anarşiyi Oynamanızı Tavsiye Ederiz...
  7. OlcayBey321

İçeri Gir Anarşi Serveri !!! | Defend Hub Minecraft | İçeri Gir !!!

Biliyorsunuzki Hilelerin Açık Olduğu Server Survival Benzeri Ama Xray, Huzuni, Dupe Gibi Şeyleri Yapabildiğiniz Bir Server Çok Eğlenceli Defend Hubu Bilirsiniz KitPvP'nin Üzerine Kurduk Servere Girdiğinizde Sağ Tarafta Anarşi NPC'si Olucaktır Ona Tıklayın İçeri Girdikten Sonra Bence Dikkat Edin...
  8. OlcayBey321

Paralı Satılık Hub Sunucusu | 7 Oyunlu | Ciddi Alıcılar Lütfen | Paralı Hub Sunucusu

Arkadaşlar Merhaba Öncelikle Ben Olcay Yani Sunucunun Kurucusuyum Maalesef Hub Sunucumuzu Satmak Durumunda Kalkdık Sunucunun şu an 7 Oyunu Var Hiçbirindede Sorun Yok Sunucu Profesyönel Bir Sunucu Gerçekten Ciddi Alıcı Varsa Discordumu Yazıcam Ordan Bana Ulaşınız Fiyatı Konuşucaz Neden Sattığımı...
  9. OlcayBey321

Defend Hub | Açılışın 2. Günü - Rehber Alımları ! - İÇERİ GİR TAMAMEN OKU !

Merhaba İlk Öncelikle Forumu Tamamen Okuyun ! Defend Hub Forumuna Hoşgeldiniz, Biliyorsunuz Bir Hub Serveriz Ve Tam 7 Oyunumuz Var 7 Oyunun 2 Oyununa Yani KitPvP'ye Ve Factiona Rehber Alımı Yapıyoruz Eğer Diğer Alımları İstiyor İseniz Diğer Alımlar Maalesefki Ücretli, Neyse Şimdi Size İp'i...
  10. OlcayBey321

Hub'mu İstiyorsun ? | Al Sana 6 Oyunlu | HUB | Bungeecord |

Merhaba İlk Öncelikle Yeni Açılmış Olan Hub Sunucumuzun Açılışı Allahın İzniyle Bu Güne Nasip Oldu Server Düşündüğünüzden Eğlenceli Güzel Ve Kaliteli Oldu Profesyönel Bir Ekip Arıyoruz Ama Bunun Tek Şartı Örneğin Pluginer Olmak İsteyen Kişi Aylık 10 TL Yıllık 20 TL Sınırsız Olarak İse 30 TL...
  11. OlcayBey321

Yardım Arkadaşlar PvP Ne Olursa Olsun Açılmıyor Lütfen Yardım - HUB SUNUCU

ARKADAŞLAR ANLAMADIĞIM BİR SORUN NEDENİNİ BİLMİYORUM AMA PVP HİÇBİR ŞEKİLDE AÇILMIYOR BUNUN YARDIMI İÇİN LÜTFEN DCDEN ULAŞINIZ LÜTFEN... DİSCORD: Marul#5444
  12. OlcayBey321

Paralı 5 Serverli Hub Sunucusu { BungeeCord } Alımlar Çabuk İçeri Gir !

En İyi Hub Sunucusu Olma Yönünde İlerliyeceğiz Ama Bunun İçin Sizlere İhtiyacımız Var ! Sadece Pluginer Alımı Var Ama Gerçekten Profesyönelseniz Gelin Gerçek Bir Profesyönelseniz... Ulaşmak İçin Adminin Adresini Vericeğim Ona Ulaşıp Konuşunuz Bunun Şartları Olucaktır. 1. Oyunda Hiçbir Yetkisi...
  13. OlcayBey321

꧁ ꧂ - ➤ ╭ αяıуσr - Paralı Server

UYARI: Sadece YouTuber Sadece Sunucu OPSkyBlock Serveridir... ꧁ ꧂ İp: defend.rabisu.net
  14. OlcayBey321

DefendNetwork | Paralı Faction Serveri | Her Zamanki Kalite

DefendNW Oyuncularını Arıyor! Evet Arkadaşlar Yeni Açılan Sunucumuz Artık Kadrosunu Bulmaya Çalışıyor Sizinde Bizim Aramızda Olmanızı Çok İstiyoruz Paralı Faction Sunucusu İp : Defend.Rabisu.Net
  15. OlcayBey321

Paralı Server Alımı { Çabuk İçeri Girr !! } ----Rabisu

Merhaba Millet Ben Olcay ! --------------------- İlk Öncelikle Selamun Aleyküm Bu Günlük Sadece Mimar{Builder} Alımı Var Çünkü Daha Spawnımız Ve Diğer Warplar Hazır Değil ! UYARI: Sadece Builder Alımı Var Başka Alımlar İleride Gelicektir !!! Alıma Gelicek Olan Varsa İp: defend.rabisu.net...
  16. OlcayBey321

Hub Sunucusu {İÇERİ} Alımlar !

Merhaba ilk öncelikle forum gamer üyeleri hepinize Selamun Aleyküm kardeşlerim şimdi konuya geçelim Hub Sunucuma Şuanlık Tüm Alımlar Açıktır ! - YOUTUBER - MİMAR - SKRİPTER - PLUGİNER - Şuanlık Geçerli Alımlar Bunlar Servere Girip ''/discord'' Yazarak Discord Serverime Ulaşabilirsiniz...
  17. OlcayBey321

Hub Sunucusu Tüm Alımlar (içeri gir!!!!)

Sunucuya Reload Attım Şimdi Girmeyi Deneyiniz Lütfen. İyi Günler !!
  18. OlcayBey321

Hub Sunucusu Tüm Alımlar ! {içeri gir}

Merhaba ilk öncelikle forum gamer üyeleri hepinize Selamun Aleyküm kardeşlerim şimdi konuya geçelim Hub Sunucuma Şuanlık Tüm Alımlar Açıktır ! - REHBER - YOUTUBER - ADMİN - MODERATOR - MİMAR - SKRİPTER - PLUGİNER - Şuanlık Geçerli Alımlar Bunlar Servere Girip ''/discord'' Yazarak Discord...
  19. OlcayBey321

Paralı Sw Çabuk İçeri Gir ! {ÇakmaNW}

play.cakmanw.tk Çabuk gelin oyuncu aranıyor 10 kişide dev event 15 kişide vip 50 kişide Hub Sunucu Geçiş ! Sunucu Skyblock
  20. OlcayBey321

Servere Mimar Arayan İceri

Merhaba play.cakmanw.tk Sunucumuza gelirsenniz sevinirim...
  21. OlcayBey321

İçeri Gir Önemli { Hub Server }

Selamlar Sevgili Forum Üyeleri.Öncelikle Hepinize Merhaba.Lafı Fazla Uzatmadan Konuya Gelelim. Aternostan Ortağım İle Açtığım Sunucuya Yetkili Kadrosu Oluşturuyoruz Alınıcak Yetkiler Ve Şartlar Şu Şekildedir: BU arada DİSCORD:https://discord. gg/5u39zU [ARADAKİ BOŞLUGU SİLİN] Permlerden Anlıyan...
  22. OlcayBey321

DefendHub ( Hub Serveri ) İÇERİ GİR ÖNEMLİ !

Discord: https://discord. gg/cTzjjz { boşluk yok }
  23. OlcayBey321

DefendHub ( Hub Serveri ) İÇERİ GİR ÖNEMLİ !

Evet Şuanda Bir Hub Serverim Var Ve İçerisinde CC'DİR CCS'DİR VE Tek Bir Oyun Var Oda SkyWars Konumuza Gelelim Bir Pluginer-Scripter Arıyorum Bu Hub Serverine Yardım Edicek Birisi ! Discorddan Bana Ulaşsın ! Discord: https://discord. gg/cTzjjz { boşluk yok } Sw İp: defendhub.aternos.me Sw...
  24. OlcayBey321

PvP Serveridir {İçeri Gir} Yetkili Alımı !

Selamun Aleyküm ip: defendpvp.aternos.me İlk Öncelikle Aternostan Kurulan KitPvP Serveridir. İlk Gelen 5 Kişiye VİP Ve Yetkili Alımları Vardır!: Builder, Scripter, Rehber, Youtuber(Toplam 1000 Görüntülenme) Öncelikle Scripter Hızlı Olursa Çok Güzel Olur Çünkü Çok İhtiyacımız...
  25. OlcayBey321

Batihost 40 TL'LİK SkyBlock Serveri - Alım - Çekiliş -Event

Sw İlk Öncelikle Değeri : 50 TL, veya 45 TL Arasındadır. ! Sw Alımları : Rehber - Moderatör - Skripter - Reklamcı ( MVİP+ KİTİ VERİLİR ) ! Çekiliş : 10 TL Değerindeki Vip'i Kazanma Hakkı. ! Event : Servere Gelen İlk 5 Kişiye Elmas Spawner. ! SUNUCU İP: 185.171.89.19