Arama sonuçlarınız

1. O

Minecraft Plugin Hizmeti | Sunucunuza Özel EKLENTI | TAMAMEN ÜCRETSİZ AÇIKLAMAYI OKU !

Discord linkte bir sıkıntı var sanırım ekler misiniz benim discordumu Facirukin.#7492
  2. O

OrionOnline | 1.8.x | Kafa Düşürme | Asalar | KitArena | Minigames | Bosslar | Nostaljik Server

OO ORİON GERİ DÖNDÜ HAA I'M Nomis009 Burak Nasılsın
  3. O

mc.SonsuzOyuncu.com > OP FACTION | Rütbe -Takas - Açık Arttırma - Kasa - Skin Değişme | BETA - 1.8+

o dediğim plugini araştırıp yüklerseniz eminim sw niz dahada çok sarıcaktır :)
  4. O

mc.SonsuzOyuncu.com > OP FACTION | Rütbe -Takas - Açık Arttırma - Kasa - Skin Değişme | BETA - 1.8+

1.7.x 1.8.x diyosunuz sunucuya 1.7 ile girmeye calısıyorum surum 1.8 diyor ?? bu arada bir şey sorucam mcmmo plugini var mı ?
  5. O

Beyler Bilen girsin balsın bi

Güzelmis :D
  6. O

Kardesm solermsn ?

Kardesm solermsn ?
  7. O

ALLAHINI SEVIYOSAN SOLE :D :D
  8. O

kardesm KARISAMASSIN
  9. O

kardesm yettı ama herkes kullanıyo delı edıyo benı zaten kullanıyodum adamlar hack bırlestırıp gırıyo bılıyosan sole
  10. O

hayr kardesm anlamıyon arkadasım bildgn hackları bırlestrms mesela combat a 2-3 tane kill aura criticals fln eklemıs nasılsa ?
  11. O

Beyler aranızda hack bırlestırmeyı bılen varmı ya cok acil lazm ?
  12. O

stacklama hatası

essentials dedınızde hata verıyo dıyom ayarlıyamıyom ayarlayıp atarmsnz ?????
  13. O

stacklama hatası

beyler -/more koduyla elımdekını stacklamak ıstıyorum ama your items has been expanded in stack size diyo yardım pls
  14. O

Arkadasalr bi bakn

evet -/more koduyla
  15. O

Arkadasalr bi bakn

hangi kodla stacklıcaz ?
  16. O

Arkadasalr bi bakn

ben kılıc ve zırhlarıda dıyorum ama
  17. O

Arkadasalr bi bakn

eren yanlıs anladın kardesm kodla olıyo o /more yazıyosun 64 luk olıyo elindekı sey
  18. O

Arkadasalr bi bakn

aynen
  19. O

Arkadasalr bi bakn

beyler mc de bitane plugın var /more yazınca stack yapıyo o plugının ısmı ney
  20. O

Beyler bi girin

Beyler bana cheat engınede esyaların ve zırhların vurunca canının gıtmemesını bulurmusunuz ?
  21. O

ACİL BAKIN !!!!!

Beyler sunun gibi wallpaperlerı nerden bulıyosunuz veya 5-6 tane verırmısınız
  22. O

Warp viphammadde wg si

??
  23. O

Warp viphammadde wg si

yaa S:AD.ASd.SA nolmus A** viphammaddeye ??
  24. O

Warp viphammadde wg si

tm eyv
  25. O

Warp viphammadde wg si

yaa :SAD.ASd:ASNeden -_-