Arama sonuçlarınız

1. EdaWho

köylüler kayboldu

Ya zombi yiyor yada bugda falan kalıp gidiyorlar. Bnada çok olmuştu :D
  2. EdaWho

açacağım server DinoOyuncu

Bana göre en iyi oynayanlara ayrıcalık yapabilirsin vip ler gibi ama o ayrıcalıklar süreli olur falan :D
  3. EdaWho

Launcherim açılmıyor yardım edermisiniz

Bir sakin olun gençler... Soruna gelicek olursak crack lisi tam değildir hata vardır başka bir yerden indirmeyi dene...
  4. EdaWho

Feed The Beast Agrarian Skies Problem! :(

Yaptım onu yaptığım halde Yanıt Vermiyor :s Modlardan kaynaklanan bir sorun , ChickenCore yazısı çıkmıyor artık :s Bilgisayarı bir yerlere fırlatıcam :s
  5. EdaWho

Bu seferde Açılıyor ama Yanıt vermiyor .s console kısmında yine kırmızı yazılar .s Eğer biraz zamanın varsa sende mods kısmındaki klasörleri atabilir misin? :D Teşekkürler ^^
  6. EdaWho

Sunucuya özel para itemi

Bu tabela sistemini kullanabilirsin veya Villagerları ona göre kodlayabilirsin yapanlar görmüştüm (Java'ya girmek gerekiyor sanırım .s) Yada server içinse İki kullanıcıyı tutucaksın ama pek güvenilir olmaz :D
  7. EdaWho

http://s3.dosya.tc/server27/pgqInM/CodeChickenCore0.9.0.9.jar.html Sanırım böyle atıcam? :D
  8. EdaWho

Sıkıştırılmış dosya halinde dimi ? Cahilim biliyorum .s
  9. EdaWho

At derken ? Beynim durdu :D evet 1.6.4 zaten Launcher onu kendisi ayarlıyor .s
  10. EdaWho

Buyrun ; FTB Launcher logs: [22:03:05] [DEBUG] LaunchFrame.main:219: FTB Launcher CI Build #: 203, Git SHA: 9b3092c84c648524d65019efecfa000588d7773e [22:03:05] [INFO] LaunchFrameHelpers.printInfo:33: FTBLaunch starting up (version 1.4.3 Build: 10403) [22:03:05] [INFO]...
  11. EdaWho

Hm ok.

Hm ok.
  12. EdaWho

FeedThe Beast launcher'ını yeni yükledim ve Agrarian Skies te sorun yaşıyorum. Console kısmında kırmızı yazılar çıkıp kapanıyor , birkaç modu disable yaptım yinede olmadı. Diğer modlar sorunsuz çalışıyor bunun dışında :S Çıkan sorunlarıda kopyaladım :S...