Arama sonuçlarınız

1. givecraft12

GİVECRAFT REBORN - Towny Geri Döndü! Büyüler, Gerçek Dünya ve Emek Towny İle Heyecana Hazır Olun!

GİF ESKİ İP DEĞİŞMİŞTİR! www.givecraft.org play.givecraft.org Haritamızı İnceleyin: - Sunucumuzun heyecan verici haritasını görmek için buraya tıklayarak interaktif haritamızı inceleyebilirsiniz! Hemen Katılın: - GİVECRAFT REBORN macerasına sen de katıl! IP adresimiz...
  2. givecraft12

GİVECRAFT - TOWNY | play.givecraft.xyz | BOSSLAR | GELİŞMİŞ SİSTEMLER | 29 ARALIKTA AÇILDI SEZON 1 AKTİF| SENDE ARAMIZA KATIL | WWW.GİVECRAFT.XYZ

Sunucu büyük ölçüde değiştirilmiş, sistemler güncellenmiş ve bazı sistemler kaldırılmıştır. IP VE SİTE değişmiştir. IP: play.givecraft.net Site: www.givecraft.net Aynı ıp ve siteyle giriş vardır.
  3. givecraft12

GİVECRAFT - TOWNY | play.givecraft.xyz | BOSSLAR | GELİŞMİŞ SİSTEMLER | 29 ARALIKTA AÇILDI SEZON 1 AKTİF| SENDE ARAMIZA KATIL | WWW.GİVECRAFT.XYZ

birçok özelliğimizi bu konu anlatımına sığdıramadık, gerçekçi mevsimler, özel güçleri olan itemler (Vampir kılıcı uçma gem'i ve daha neler, neler yeterince kasılan herkes bu eşyaları alabilir) Sunucumuzun Gerçekçi dünyasıda özelleştirilmiştir, Volkanlar, adalar vs. gibi farklı yerler hazır ve...
  4. givecraft12

ESC Menü Tasarımı

Merhabalar, discord adresim Shafuq#0983 Tasarımlarınız ilgimi çekti, yazarsanız bi konuşmak isterim. İyi forumlar!
  5. givecraft12

Tecrübeli Admin Arayanlar Buyursun

Sunucumuzda her alanda yetkili alımı açıktır, konu üzerinden gerekli bilgilendirmeyi alabilirsin. Konu için TIKLA sağlıcakla kalmanız dileğiyle.
  6. givecraft12

Tecrübeli Editör - Admin Arayan İçeri!

Sunucumuzda her alanda yetkili alımı açıktır, konu üzerinden gerekli bilgilendirmeyi alabilirsin. Konu için TIKLA sağlıcakla kalmanız dileğiyle.
  7. givecraft12

Denetmen Arıyanların Dikatine Discord Ee2 ¹⁸⁸⁴#4425 Yada Burdan dcnızı bırakın

8. givecraft12

- Sunucusuna YOUTUBER Arıyan İçeri -

9. givecraft12

--Minecraft sunucunuz için Moderatör veya admin olabilirim--

10. givecraft12

Minecraft/Discord için bütün alanlarda yetkili olabilirim.

Sunucumuzun her alanda yetkili alımı mevcuttur. Konu linki için TIKLA konu üzerinden gerekli bilgileri alabilirsin, aramızda seni görmek isterim.
  11. givecraft12

Givecraft - towny sunucumuz için her alanda yetkili alımı vardır!

GÜNCEL KARELER: GÜNCEL NOT: "Sunucu büyük ölçekte ilerleme katetmiştir, Spawn değişecektir ve yeni sistemler eklenecektir lakin şuanki towny sunucularında olan sistemin %90'nı eklenmiştir, farklı sistemler de eklenmiş olup test edilmektedir." Hakkımda: Merhabalar dostlarım ben Shafuq uzun...
  12. givecraft12

Yardım DiscordSRV hata loglarını nasıl düzeltirim?

DiscordSRV plugini kurdum sunucuma, token vs. her türlü yapılandırmayı yaptım. İzlediğim video veya kaynakların aynısını yaptım lakin sunucumda şöyle hatalar alıyorum: [23:19:06] [Server thread/ERROR]: [DiscordSRV] java.lang.reflect.InvocationTargetException [23:19:06] [Server thread/ERROR]...
  13. givecraft12

Givecraft, sunucu alımlarımız devam etmektedir kendine güveniyorsan şansını dene!

! AveRioN#3317 Bu hesabınıza yazdım, discord sunucumuza gelirseniz, musait bir vaktimde mülakata çağıracağım. İyi forumlar!
  14. givecraft12

Givecraft, sunucu alımlarımız devam etmektedir kendine güveniyorsan şansını dene!

Discord'dan zaten iletişime geçtik, aramıza hoş geldin Jedi!..
  15. givecraft12

İsminizi listeye aldım, duruma göre mülakata çağırılacaksınız. İyi forumlar.
  16. givecraft12

Discord üzerinden gerekli iletişimi sağlayacağım.
  17. givecraft12

GÜNCEL KARELER: GÜNCEL NOT: "Sunucu büyük ölçekte ilerleme katetmiştir, Spawn değişecektir ve yeni sistemler eklenecektir lakin şuanki towny sunucularında olan sistemin %90'nı eklenmiştir, farklı sistemler de eklenmiş olup test edilmektedir." Hakkımda: Merhabalar dostlarım ben Shafuq uzun...
  18. givecraft12

Tanıtım Kişiye Özel Plugin Paketleri!

Konu tasarımı kötü, türkçenin kullanımı kötü, satıcı yetkinin olması güvenilirliğini azaltıyor, videolara ulaşılmıyor. Bunlara ekstra olarak yaşının 19 olduğuna nedense inanamadım ama olabilir, iyi forumlar.
  19. givecraft12

Minecraft plugin paketi oluşturmada yardım lazım!

Merhaba forumdaşlarım! Eskiden sunucu işleriyle pek bir uğraşır ve iyi de dönüt alırdım; Eklenti paketleri, harita paketleri, birçok açtığım sunucu. (pek çoğu tuttu vs.) Şimdi yine girişmek istiyorum bu sunucu işlerine. Hem pandemi varken meşguliyet çıkar bize de, şöyle açıklayayım; Ben...
  20. givecraft12

Birkaç Ufak Çizim ;)

Çok hoş çizimler olmuş, size bende bir şey sormak istiyorum; Sizce bu tarz çizimler yapmak için çok yetenek veya herhangi bir gereklimidir? Teşekkür ediyorum, iyi forumlar!
  21. givecraft12

Yardım Notepad++ veya Sublime Text Sizce hangisi?

Eyvallah, bende buna yakın düşünüyordum aslında emin olamadım. Teşekkür ediyorum. Teşekkür ediyorum.
  22. givecraft12

Yardım Notepad++ veya Sublime Text Sizce hangisi?

Başlıktan da rahat bir şekilde anlaşılacağı gibi Notepad++ veya Sublime Text hangisi daha işlevsel? - Yıllarca Notepad++ kullanmış biriyim 1 yıldır Sublime Text kullanıyorum ama Minecraft sunucu işlerinde hangisi daha işlevsel pek bilemiyorum. Bende böyle nispeten değişik bir soru sormak...
  23. givecraft12

Yardım The Witcher 3 çok garip bir bug var çözümünü bulamadım yardım lazım!

Öncelikle selamun aleykum arkadaşlar. The Witcher 3 uzun zamandır oynamak istediğim bir oyun fakat garip bir hata var bilgeseyarımda çözemedim internette bulamadım çağrasini ve nasıl araştırmalıyım onu da bilmiyorum bir tık acemiyim bu forum işlerinde 2 gündür yırtındım ama çözümünü bulamadım...