Arama sonuçlarınız

1. SabanSemz

Skype Design Grubu / Tasarım & Design [Yardımlaşma-Paylaşım]

GRUP KURALLARI VE KATILIM: Yasak Davranışlar: Grup içindekilere küfür etmek yasaktır. Ağır ağır küfürler etmek yasaktır. Yöneticilere sormadan başka birini gruba eklemek yasaktır. Spam/Flood yapmak yasaktır (videolar, resimler de buna dahil). Uygunsuz içerikli resimler veya videolar paylaşmak...
  2. SabanSemz

Discord - Skript Topluluğu

Gerçek İsminiz ve Soyisminiz: Şaban Semiz • Yaşınız (Yaş ayrımı yoktur): 14 • Skype Kullanıcı Adınız: sbn.smz (SemiZZerS Yazınca Çıkıyo) • Skript Bilginiz (10 üzerinden):4 • Java Bilginiz (10 üzerinden):0 • Günde Skript İle Uğraşıtığınız Zaman:1 saat • Örnek bir Skriptiniz var ise linki: • Neden...
  3. SabanSemz

Skriptte Hata Çözebilen İçeri...

Arkadaşlar ben skriptle uğraşıyorum ama şu anda yazdıgım bi skript yok ama yazıyorum. Bi Hata Çıktıgında Bana Yardım Edebilicek Varsa Skype Eklesin lütfen. skype: SemiZZerS
  4. SabanSemz

Işınlandıgınız yerden geri dönme skripti (Back) Yardım

Arkadaşlat Hata Alıyorum Nerde Var Hata ? command /sethome [<text>]: permission: set.home trigger: set {home.%player%} to location of player send "&cEviniz Kaydedildi !" to player command /home [<text>]: permission: home.set trigger: set...
  5. SabanSemz

İstek BuildUHC Skripti

Oha Olursa varya seni öperim Skype ekle ayarlayalım karşılıgı Skype: SemiZZerS
  6. SabanSemz

İstek BuildUHC Skripti

Arkadaşlar BuildUHC Skripti Nerdeyse her ffa serverlerinde var bu skriptmiş sordum aradımda bulamadım bulabilen varmı karşılıgında intro falan yapıcam animasyonlu ?
  7. SabanSemz

Orkun Cenet ! (Youtuberlerin Yüzlerini Birleştirdim) Sonraki Video Pazartesi !

Arkadaşlar Videom Ve Kanalım Like Atarsanız Beni Mutlu Etmiş Olursunuz Zorlamıyorum Sadece Rica :) Video: Youtube Kanal: https://www.youtube.com/channel/UC2I6wHsq5NKGjqa4E_GZL5g?nohtml5=False İyi Günler :)
  8. SabanSemz

Minecraft Herkes GM Olabilen Bir Server Açsam Kim Gelir ?

hsdjshjdhshjd Servere Yeni Gelen Oyuncu (Temsili) :D
  9. SabanSemz

DÜZ DÜNYADA COŞMACA Bak O Dediğin Doğru Olabilir :)
  10. SabanSemz

Minecraft Herkes GameMode 1 Olabilen Bir Server Açsam Kim Gelir ?
  11. SabanSemz

Youtuberlerin Yüzünü Birleştirdim +600 İzlenme Sizleri Seviyorum <3

Vallaha bende öyle demiştim :D Yorumlarınız İçin Teşekkürler 700 İzlenme Oldu Galp <3
  12. SabanSemz

Youtuberlerin Yüzünü Birleştirdim +600 İzlenme Sizleri Seviyorum <3

Arkadaşlar Youtuberlerin Yüzünü Birleştirdim Videom +600 İzlenmeye Ulaştı Sizleri Çok seviyorum ne desem az 15 like oldu o like atan eller zengin olur inşallah <3 VİDEO: Sizleri Çok Seviyorum <3 <3
  13. SabanSemz

Youtuberlerin Y +600 İzlenme Sizleri Seviyorum <3

Arkadaşlar Youtuberleri Kaslı Yaptım Videom +600 İzlenmeye Ulaştı Sizleri Çok seviyorum ne desem az 15 like oldu o like atan eller zengin olur inşallah <3 VİDEO: Sizleri Çok Seviyorum <3 <3
  14. SabanSemz

Arkadaşlar merhaba! Plugin,Builder işinde iyisen gir

Builderrrrr skype: sbn.smz
  15. SabanSemz

Arkadaşlar Cinema4D de hata Alıyorum Lütfen İçeri Yardım :(

Arkadaşlar Cinema 4D De İçine Steve rig atınca Şu Hatayı Alıyorum Yardımınız Dokunursa Size Minnettar Kalırım :emin::emin: Hata: Arkadaşlar Lütfen Kesin Yardım Edebilecekler Yorum Atsın Lütfeeeen:(
  16. SabanSemz

Beyler Benle Adam Gibi Survival Server Kuracak Varmı (Axitr'den) ? Yaş : 14(Benim)

Beyler Benle Adam Gibi Server Kuracak Birisini Arıyorum, Ben Build Yaparım Pluginlerden Anlasada Olur Anlamasada Serverle Baş Edebilecek Birisi Lazım Birde (Para Olaylarını Sıkıntı Etmicek , Fazla Değil "En Çok 25 "En Çok") Katılmak İçin Yoruma; Adım : Soyadım: Skype: Para Olaylarını Sıkıntı...
  17. SabanSemz

Minecraft Skinimi Çizdim :) <3 & Banner

Kardeşim Normal (Türk Olarak) Okunduğu Gibi Yazdım.