Arama sonuçlarınız

1. ali78180

Map yukarı çıkmıyor

yukarı anca 100 block çıkıyordur singleplayer de uçsuz bucaksız dümdüz haritada yukarı çıkabiliyorsun belli ki bir hata var peki bunu düzeltmenin bir yolu yok mu ?
  2. ali78180

Map yukarı çıkmıyor

arkadaşlarla yaklaşık 3 yıl önce bir bukkit serverde oynamaya başladık oyunumuzu kendi istedigimize göre çok geliştirdik fakat bir sorun var map te yapılar belli bir yükseklikten yukarı çıkmıyor şimdi bu map i kaldırıp başka bir map te oynamakta istemiyoruz map i ilk başta singleplayer de dümdüz...
  3. ali78180

NPC Koyma hakkında

arkadaşlar npc koyacam ama bu npcler koruma gibi yanımda gezmesini istiyorum işlemin aşamaları nelerdir bir serverde görmüştüm şimdi kendi serverimde kendime yapıcam. Birde npc leri belli bir yere koyup benim istedigim güzergahta gezmelerini istiyorum bunuda yazarsanız sevinirim. iyi...
  4. ali78180

Minecraft bukkit map dosyasınadan anlayanlar

dedigin olayı nasıl yapıcaz bi anlatsan ? yer altındaki yapılarda gider mi
  5. ali78180

yok hocam belirtilen her öneriyi denedim ama yhiç bir degişiklik olmadı
  6. ali78180

deniycem bakalım başka kasmadan map dosyasından falan düzeltebilecek olan var mı ?
  7. ali78180

yerin altına verdik single playerden oluştururken yerin altına çok gitmiş yer üstüne 18 block gidiyo nasıl yükseltcez yer üstünü problem bu ?
  8. ali78180

zaten 256 orası ?
  9. ali78180

Biz arkadaşlar la bukkit server kurduk birlikte oynuyoruz. Oyun map i dümdüz olsun diye önce single playerden oluşturduk onu kopyaladık bukkit server dosyalarının içene atıp o map i oynadık. Ama daha yüksek inşa lar yapmak istedik şimdi ise yerden 18 blok yukarı çıkıyor en fazla. 2 yıldır da ara...
  10. ali78180

Server Kurucam Map arıyorum

Aryan Bulur Gülüm