Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullanmıyorum , eskiden kullanıyordum tamamen kaldırdım. Ama bu kadar saçma bir şekilde banlama sebebi sizce mantıklı mı? Emeklerime neden yazık ediyorsunuz ?
Ayriyeten kurallarınızı okuduğumda ban sebebidir yazmıyor
Forumgamer üzerinden adminlerini şikayet ettim ve banlandım.
Bunu yazdıktan 1 gün sonra oynarken banlandım sebep forum gamera konu açmak :D
Ayriyeten yetkililere oyun içerisinden forumgamera konu açacağımı söyledim.
tabii ki yetkilileri iletmemiştir :D
Hahaha bu kadar saçma bir şekilde banlama sebebi mi var ?
Discord kullanmadığımı oyun içerisinden yetkililerin beni dinlemediğini söyledim.
Yetkililerinizede buraya konu açtığımı belirttim.
Yetkili aldığı arkadaşlar sorun çözmeye odaklı değiller.
2 adet ustaasistanları var işlerine gelince mute atıyorlar.
Konu şu: Oyunda adam bana evladım dedi ben de gibi kelimelerin yasak olduğunu önceden öğrendiğim için Sqxyle arkadaşa adam bana evladım dedi mute atar mısın dedim o da bana...
Lütfen yardımcı olmayacak cevaplar yazmayın.
güvenlik duvarınızı kapatın.Modeminize reset atın.Minecraftı silip tekrar yükleyin.Dns,vpn tarzı şeyler yüklüyorsanız kaldırın.
aslında diğer şekilde de vip satmak suçtur.Herhangi bir kazanç elde ediyorsan fatura kesmek zorundasın.Kazancın yanı sıra stopaj vb şeylerde.Ama kazanacağın 200-300 bir şey ifade etmiyor (şimdilik).Senin yaptığın sistem (kendi pc kullanman) diğer firmaların makinelerini kullanmandan farklı bir...
Merhaba arkadaşlar Cavemc olarak kaliteli bir rehber aramaktayız.
Gerekirse ücretli gerekirse yetki karşılığında bu işi yapacak arkadaşları
https://**********/gZ7kS9fs Beklemekteyiz
Aslında bayramda az oyuncu olur ise açıklar olduğu zaman kapatması daha az oyuncuyu etkiler.Ama doğrus söylüyorsunuz.Bizler çalıştığımız için en müsait zamanın bayram olacağını karar kıldık.
herkese selam
griefprevention plugini kullanıyorum ama şöyle bir şey yapmak istiyorum
2 farklı dünya var 1 tanesinde claimde pvp açık diğerinde kapalı bunu nasıl yapabilirim ?
sorunu çözdüm hocam teşekkür ederim.Ayarlardan kitleri kapatıp kendi itemleri ile vs atabilir bu itemler öldüğünde karşı taraf tarafından alınabiliyor bilginiz olsun her şey için çok teşekkür ederim.
merhabalar 1.16 sunucumda oyuncular vs attığını varsayalım
bir oyuncu diğerini öldürünce itemler yere düşüp alması gerekiyor fakat olmuyor
sebebi combat süresinin devam etmesi.Combat süresi bitince alabiliyor.Ben combat bitsede bitmesede almasını istiyorum
combat plugininde bulamadım yardımcı...
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.