Arama sonuçlarınız

1. Emrah_GT

Alımlar Başladı alınmak istiyosan içeri gel

Adınız:Yaşar SoyAdınız:Kekik Yaşınız:15 Hangi yetkili olmak istersiniz? Neden: Moderatör olmak isterim çünkü, oyuncularla iyi anlaşırım serverde bi anlık çıkacak hataları hemen düzeltebilirim. O yetki hakkında bilgileriniz neler?: world edit, world guard, genel minecraft kodları ve bütün server...
  2. Emrah_GT

Merhaba

Çok üzgünüm şuanlik giremeyeceğim özelden server ip atarsaniz bugun en kisa zamanda gireceğim. Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Emrah_GT

Merhaba

Nitrado panelinden map düz yapılmamakta multiverse plugini ile /mv create dünyaismi normal -t flat komutu ile düz dünya oluşturulur /mvtp dünyaismi ilede o dunyaya gidersiniz. Nitrado server panelindende bu komut uygulanabilir. Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Emrah_GT

Bir projem var!

Adınız:Yaşar SoyAdınız:Kekik Yaşınız:15 Hangi yetkili olmak istersiniz? Neden: Moderatör olmak isterim çünkü, oyuncularla iyi anlaşırım serverde bi anlık çıkacak hataları hemen düzeltebilirim. O yetki hakkında bilgileriniz neler?: world edit, world guard, genel minecraft kodları ve bütün server...
  5. Emrah_GT

Merhaba

Adım:Yaşar Soyadım:Kekik Yaş:15 Skype:herostat *Pluginer
  6. Emrah_GT

GAMETURKMC TEKRARDAN SIZLERLE! -> Factions ve Skyblock Oyun Modu! <- play.GameTurkMC.com

SkyPVP - SkyFight Tekrardan ONLİNE ! Detaylar için ; www.gameturkmc.com
  7. Emrah_GT

Arkadaslar PhotoShop yardim..

Nasıl bir şey olucak anlat bakayım buradan
  8. Emrah_GT

Arkadaslar PhotoShop yardim..

Bannermi yoksa logomu ?
  9. Emrah_GT

GAMETURKMC TEKRARDAN SIZLERLE! -> Factions ve Skyblock Oyun Modu! <- play.GameTurkMC.com

SkyWars sunucumuz en yakın zamanda sizlere sunulacaktır ayrıntıları öğrenmek için Play.GameTurkMC.Com
  10. Emrah_GT

Minecraft Donma

her şey kapalı olduğu halde oyuna 3 gb ram verdim ama hala donuyor
  11. Emrah_GT

Minecraft Donma

5 dakika kadar 80-100 arası fps oynarken aniden 0 fps'e düşüyor.
  12. Emrah_GT

Minecraft Donma

Minecraft'ım 80-100 arası fps aldığıma ramen donma sebepleri oluyor yardım ederseniz sevinirim.
  13. Emrah_GT

Ya he he :-P U8655-1 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  14. Emrah_GT

[İstek]Korunma Skripti

Sorunsuz ve lagsiz sekilde calisiyor… U8655-1 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  15. Emrah_GT

[İstek]Korunma Skripti

Bir tek sorun var o da sunucu'yu laga boğması :D
  16. Emrah_GT

[İstek]Korunma Skripti

Tesekkurler. Seviliyosun :)
  17. Emrah_GT

[İstek]Korunma Skripti

yapabilirsen çok süper olur :D edit : beyaz cam olsun
  18. Emrah_GT

Kıskanman doğal bir şey :) çünkü böyle bir sunucu sizin gibilerde yok :)
  19. Emrah_GT

[İstek]Korunma Skripti

Merhaba arkadaşlar sizden bir istekden bulunmak istiyorum skriptden fazla anlamam şöyle bir şey olucak yetkililere özel bir oyuncu yetkiliye yaklaştığında yetkilinin etrafında bir küre olup yakınlaşan oyuncuyu iticek böyle bir şey yapabilirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler :)
  20. Emrah_GT

Hort ?

Hort ?
  21. Emrah_GT

Hort ?

Hort ?
  22. Emrah_GT

Emrah Sen İlgilenmezsen Ne Olur Bu Server Diyenler Beğenebilirmi :D -EmrahDonmez