Arama sonuçlarınız

1. yalovalı

C++ Dilindeki İlk Oyunum | 1D Combat Simulator 2015

Doğru, derleme operasyonunda kodun C++'a çevrildiğini tam olarak hesaba katmadım. Ve tabi bu dönüşüm sonucu Java ileride C++'ın tüm iyi yönlerini alabilir. (sadece yazın ilgimi çekti, tarihe bakma fırsatı bulamadan aklıma gelenleri yazdım) GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. yalovalı

C++ Dilindeki İlk Oyunum | 1D Combat Simulator 2015

5. de teknolojinin gelişmesinden kastını anlamadım. C ve C++ dilinin perfomansının en büyük nedeni düşük/alt seviyeli bir dil olması. Yani sistemin daha alt noktalarına erişim sağlıyor olması. Java veya Python dillerinin bu performansa erişmesi bu yolla biraz mantıksız geliyor. GT-I9060...
  3. yalovalı

C/C++ En Rastgele Sayıyı Üreten Fonksiyon

Normalde stdlib.h kütüphanesindeki rand() fonksiyonu hep aynı sayıları döndürür. Bunu engellemek için srand() fonksiyonunu çağırarak çekirdeği değiştiririz. Genelde srand() fonksiyonuna time.h kütüphanesinden time(NULL) referans olarak verilir. Ben bunu uzun zamandır deniyorum, rand()...
  4. yalovalı

sıkıcı hayat... :/

sıkıcı hayat... :/
  5. yalovalı

C/C++ Platform Bağımsız Sleep Fonksiyonu

time.h kütüphanesinden clock() fonksiyonunu kullanarak bir sleep fonksiyonu yazarsak uygun olur mu? 2 adet time_t türünden değişken tanımlayıp birine şu anki tarihi verip diğerine de aralarındaki fark istenen saniyeyi geçince duran bir while döngüsü ile değer verilse istenen saniyeyi bekler mi...
  6. yalovalı

Tuttu Tutmadı Oynuyoruz Toplanın

tuttu altdaki yalan söylediğimi biliyor
  7. yalovalı

tutmadı altaki altındakininkini tutturacak
  8. yalovalı

tuttu altdaki altdaki
  9. yalovalı

Ünlü ctrl+v oyunu.

konuyu kapatabilir miyiz lütfen:)
  10. yalovalı

tutmadı altdakinin üstünde ben varımm
  11. yalovalı

Survival Spawn | %10 Yapım Aşamasında | Mutlaka yorum atınız!

gerçekten paha biçilmez olmuş :D şaka bir yana, yosunlu taşlarla süsleyebilirsin, kenarlara çitler koyabilirsin, çitlerin üstüne meşaleler koyabilirsin yada ışıktaşı koyabilirsin mağaradaki madenleri de arttırabilirsin
  12. yalovalı

önce c++ ile basit bir betik dili, sonra dll ile bir plugin sistemi, sonra da metne dayalı...

önce c++ ile basit bir betik dili, sonra dll ile bir plugin sistemi, sonra da metne dayalı rpg... araştırmaya devam :)
  13. yalovalı

Event Fikirleri

işte size yenilikci bir event; herkese 9999999 elmas verin. bu kadar nie adamları uğraştırıyosunuz ki direk verin parayı :)
  14. yalovalı

tuttu üstdeki yalan söylüyor ve altdaki benim aslında yalovalı olmadığımı şimdiye kadar bilmiyordu
  15. yalovalı

tuttu altdaki ben değilim
  16. yalovalı

tuttu altaki altdakininkini tutturamayacak
  17. yalovalı

script dili üzerine araştırmalar yaparken metne dayalı rpg ile ilgili fikirler yürütüyorum

script dili üzerine araştırmalar yaparken metne dayalı rpg ile ilgili fikirler yürütüyorum
  18. yalovalı

tutmadı altdaki insan
  19. yalovalı

Favori Karakter Savaşları

şimdiye kadar attığım üstad hariç tüm resimleri imgura yükledim ve hepsi hala duruyor
  20. yalovalı

Favori Karakter Savaşları

Üstad...
  21. yalovalı

C++ Scripting Language

C++ Scripting Language
  22. yalovalı

Birden Fazla Dil

Bir projede birden fazla dil kullanabilir miyim? Bazı projelerde birden fazla programlama dili kullanıldığını biliyorum Forumda da bazı oyunların önemli yerlerinin Assembly dili ile yazıldığı tartışılmış Bunu nasıl yapıyorlar?
  23. yalovalı

Kimsenin Cesaret Edemediği Olay!

Ben kamyonu sürdüm Leonardo da Vinci
  24. yalovalı

Bir sorum olacak...

ne olur ne olmaz ön yargılı olma c++ iyi biliyorum ve çalışmalarım var assembly'e de takıldım bi ara ama bıraktım şimdi