Arama sonuçlarınız

1. EmreReyizGG

acil komut tabela plugin bugu...

maalesef pl listesini atamam + öyle bi pl yok acil yardım edin lütfen sunucumda bug yapıyorlar
  2. EmreReyizGG

acil komut tabela plugin bugu...

Acil yardımınıza ihtiyacım var bir plugin var ve komutmarı uyguluyor mesela bin oyuncu tabela ile [op] ve ismini yazarsa ona op veriyor bu pluginin ismi ne ??
  3. EmreReyizGG

Efsane geri Döndü! rektheus.batihost.net Rütbe Sistemi-Ticaret-Coin ve Daha Fazlası!

Yazık çok yazık gerçekten... Sunucuyu daha görmemişsin bile. hayır yetkili hata işlemiş olamazmı? kimsenin annesinede küfretmedim. ama senin düşüncen tabi
  4. EmreReyizGG

Efsane geri Döndü! rektheus.batihost.net Rütbe Sistemi-Ticaret-Coin ve Daha Fazlası!

Seri yazmak zorunda kaldım. Ekonomik Saldırı Sistemi Ticraet Sistemi sadece birkaçı :)
  5. EmreReyizGG

RektHeus- Senin Tarzın, Senin Oyunun Merhaba, RektHeus adlı sunucumuzun tanıtımı konusuna hoş geldiniz. Sizlere özgürce eğlenip, Faction türündeki en güzel deneyimleri yaşatmak için buradayız. Sizlere diğerlerinden farklı olarak Adalet sunuyoruz. Eğlence ve Adalet türündeki iddialı...