Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sunucuda görmek değil de aslında sunucularda da yapıyorlar böyle warplanmak için mob koyuyorlar hiç hareket etmeden duruyor ama ben harita yapmak istiyorum ve haritada insanlar da olsun yani köylüler de olsun istiyorum ama biliyorsunuz ki köylüler sürekli hareket halinde. Köylülerin hareket...
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi köylülerin, zombilerin vb. entitylerin hareket etmeden olduğu yerde durmalarını nasıl sağlarım? Mümkünse sürekli bir yere bakıp hiç kıpırdamasa iyi olur. Yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar ben hikayeli bir harita yapmak istiyorum. Herobrine's Mansion haritasında belirli bir yerden geçince komut çalışıyordu. Normalde komut bloğuna komutu yazıp üstüne pressure plate ile basınca aynı şey oluyor ama ben bir şeye basmadan sadece bir yerden geçince komutun çalışmasını...
Merhaba arkadaşlar, ben bir harita üzerinde çalışıyorum. Acaba bir mob'u, belirli bir yere yürütmemiz mümkün müdür? Yani bir canlının, belirli bir yerden geçmesini ve belirli bir rotayı takip etmesini sağlayabilir miyiz? Şimdiden teşekkürler.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.