Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Minecraftı tek oynarken çok sıkılıyorum ve oynayacak birisi lazım mümkün olusa küçük yaşlılara kötü davranmayan küfür etmeyen skypesi olan birisi lazım yaşı önemli dil sadece küçük çocuklar gibi davranmasın yeter skype:ynsdmb :gg:
Ben fnaf minigamesi yapmak istiyorum , yardıma gelecek ve oynayacak 4 kişi lazım . Skype ynsdmb ,mikrofona gerek yok zaten benimde mikrofonum yok .
Kurallar: borulardan giderken şalterleri açıp kapayın , kapının yanındayken nota bloklarını çalın , gardiyanken ev fazla 2 kapı kapatabilirsiniz ...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.