Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Sunucu daha henüz bitmedi. O yüzden küçük aksaklıklar olabilir.
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
====================== Yeni Güncelleme! =======================...
İşin configle alakası bile yok./is top yazınca ada leveli gösteriyor ve isim yazmıyor. Ada Leveli 600000 olanları gösteriyor. Ama sunucuda okadar levelli kişi yok :)
güncel.
Spawnımız internetten alınmıştır.
whitelistten çıkarılmıştır.
dediğinizi gözden geçirdim ve cezaların süresini biraz daha arttıracağız.
Buyrun gelin :)
Spawna çok takılmadık genelde diğer warplarla uğraşıcağız.
aslında kendimizde yapabilirdik fakat spawna çok takılmadık.
sadece spawnımız...
Herkese Merhaba :) Ben cany30 Eskiden de açmış olduğum sunucu (ZulaCraft.Nitrado.Net) kapanmıştı. Factiondı ama artık değil :) Artık SkyBlock Olduk! Devamı İçin Konuyu Okumaya Devam Et...
PaperSpigot 1.8.X Giriş Desteği
2 GB RAM
50 Kişilik Kapasiteye Sahiptir.
Sunucumuz Rabisu...
Tamam teşekkür ederim son bir şey daha sorucam :) Benim sunucum 1.7 / 1.8 fakat 1.7 ile girmeye çalışan herkesin oyunu crash veriyor. Sebebini biliyormusunuz acaba? :D
Sent from my iPad using Tapatalk
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.