Arama sonuçlarınız

1. H

Yardım Lütfen!!!1

Antimatter Chemistry Antimadde Kimyası Adlı Mod paketini İndirdim.Mod paketi Crash Verdi.Bunun Sorunlarını Araştırdım.Neredeyse Hiçbirşey Bulamadım.Mod paketi Çok Bilindik Değil Zaten.Sonra Crash vermesinin nedenini buldum.Minecraft Bu Mod paketini kaldıramadığını farkettim.Sonra Fazla Büyük...
  2. H

Yardım Lütfen Yardım Edin. Minecraft

---- Minecraft Crash Report ---- WARNING: coremods are present: AppleCore (AppleCore-mc1.12.2-3.2.0.jar) CTMCorePlugin (CTM-MC1.12.2-1.0.1.30.jar) ForgelinPlugin (Forgelin-1.8.4.jar) Do not report to Forge! (If you haven't disabled the FoamFix coremod, try disabling it in the config! Note that...
  3. H

scc peki bu modu çözebilirmisin Volcano Block 1.12.2 sürümü orjinal hiçbirşeyi silmedim ?
  4. H

Bana Bi Mod Paketi Önerebilirmisiniz ? Minecraft

Bana Bi Mod Paketi Önerebilirmisin Intel Celeron CPU n3350 1.10 GHz 2GB 64Bit Daha Çok Kastırmayan Ama Görevli Mod Paketlerini Severim. İstediiğiniz sürüm olabilir.
  5. H

Bana Bi Mod Paketi Önerebilirmisin o zaman ? Intel Celeron CPU n3350 1.10 GHz 2GB 64Bit
  6. H

scc sen bana dc n varsa atabilirmisin ordan daha iyi iletişim kurarız
  7. H

Lütfen Bu Mod Paketini Seviyorum Bana Yardım Et
  8. H

---- Minecraft Crash Report ---- WARNING: coremods are present: ApotheosisCore (Apotheosis-1.12.2-1.12.4.jar) AppleCore (AppleCore-mc1.12.2-3.2.0.jar) CTMCorePlugin (CTM-MC1.12.2-1.0.1.30.jar) ForgelinPlugin (Forgelin-1.8.4.jar) Do not report to Forge! (If you haven't disabled the...
  9. H

yine crash verdi
  10. H

Görevli Bir Mod Ama Content Tweaker Modunun Configlerini Bulamadığım İçin Direk Modu Sildim Bakalım Olacakmı.
  11. H

Deneyeceğim.Teşekkürler.
  12. H

malesefki görevli bir mod paketi kimya üzerine kurulu.
  13. H

Bide Şöyle Bir Sıkıntı Var Mod Kurulurken üstteki yer 2 oluyor ve aşşağıdaki 38 e geldiğinde yani codechickenlibe geldiğinde crash veriyor.
  14. H

Tüm Modları Yüklersem Çöküyo Minecraft
  15. H

bende mod paketinin tüm modları mevcut bazılarını başka bi dosyaya attım orda saklıyorum bi sorun çıkar diye. ne yapmam gerekiyor ?
  16. H

yani ne yapmam gerektiğini söylermisin ne dediğini anlamadım ?
  17. H

Antimatter Chemistry Antimadde Kimyası Adlı Mod paketini İndirdim.Mod paketi Crash Verdi.Bunun Sorunlarını Araştırdım.Neredeyse Hiçbirşey Bulamadım.Mod paketi Çok Bilindik Değil Zaten.Sonra Crash vermesinin nedenini buldum.Minecraft Bu Mod paketini kaldıramadığını farkettim.Sonra Fazla Büyük...
  18. H

Beyler Uzman bir pl paketi yükleyecek aternosa bir uzman arıyorum Swi açtım ipi içerde vercem

Developer Adlı : Furkan Beni Sunucudan Girdiğimde Banladı.Kurucunuz *** gibi Svniz Kötü Taglarınız Yok Saygınız Ve Tecrübeniz Bi Elimin Parmaklarından Az.Kısaca Sunucu Kötü.
  19. H

Hub Sunucusu Tüm Alımlar (içeri gir!!!!)

Merhaba ilk öncelikle forum gamer üyeleri hepinize Selamun Aleyküm kardeşlerim şimdi konuya geçelim Hub Sunucuma Şuanlık Tüm Alımlar Açıktır ! - REHBER - YOUTUBER - MODERATOR - MİMAR - SKRİPTER - PLUGİNER - Şuanlık Geçerli Alımlar Bunlar Servere Girip ''/discord'' Yazarak Discord Serverime...
  20. H

play.cakmanw.tk İle Yeni Bir Maceraya Hazırmısın ? İçeri Gel Ve Maceranın Hazzını Yaşa.

Alımlarımız:Faction İçin Rehber YT Reklamcı YAKINDA HUB OLACAĞIZ. SERVERİMİZİN ÖZELLİKLERİ:8 GB RAM -- 100 SLOT -- i7 İŞLEMCİ İLE SENDE BU MACERAYA DAHİL OL.
  21. H

KvasirNW yetkililerini arıyor!

sunucudan banlıyım banımı açarmısınız ?
  22. H

Alımlar Bitti Konu KAPATILSIN

Ad:Eymen *Kullanıcı Adı:MaviTavuk *Adminlik ve Plugin seviyen(1 ile 10 arası):Adminlik:9 Plugin:8 *Discord(Yoksa ulaşabileceğimiz herhangi bir adres):xSmoked#8040
  23. H

Alımlar Bitti HyperSouls - Yetkili Alımı

Ad:Mert Yaş:16 Discord:xSmoked#8040 Daha önce deneyiminiz oldu mu? (Varsa deneyimlerinizi yazınız) : 20den Fazla Serverda Mod-Rehber-Kurucu Oldum. Hatta Kendim Şuana Kadar 4 Tane Sv Açıtım Ama Hepsinin parasını ödeyiemediğim için kapattım
  24. H

TarosCraft Yetkililerini Arıyor !!

TarosCraft Yetkililerini Arıyor!!!! Aternos Diyip Geçmeyin.Kaliteli Ve Güzel Bir Server Gelin. 2 Rehber 1 YT 2 Tanede Reklamcı Aranıyor. Kalitenin Adresine Gelmeyi Unutma !!!!!!!!!