Arama sonuçlarınız

1. benakifdora

Adalar Silindi Yeni Sezon Başlıyor Skyblock Sunucusu :) En Gelişmiş Plugin Paketi play.cosmosmc.tk Sende Oyna !

Siz açıkdan faydalanın ondan sonra banlanmayın :D Banı yersin oturursunuz işte akıllı olsaydınız da söyleyip ödül alsaydınız burda konuşamaya bile hakkınız yok sizin :) Sunucunuzu açınca fazla dayanamayacaksınız bilginiz olsun :D
  2. benakifdora

Adalar Silindi Yeni Sezon Başlıyor Skyblock Sunucusu :) En Gelişmiş Plugin Paketi play.cosmosmc.tk Sende Oyna !

Teşekkürler sana da güzel yorumun için ayrıyetten memnunum :)
  3. benakifdora

Yardım Sunucudaki oyuncu sayısını 1 fazla gösterme

Merhabalar bu nasıl yapılıyor acaba
  4. benakifdora

Arkadaşlar Hareketli Banner Yapmayı Bilen Biri Acil İletişime Geçsin Lütfen

Bütçem 10 tl daha fazlasını veremem biri yardım etsin lütfen :( Discord : Müco-TolgaDemirel#2215
  5. benakifdora

DoraCraft | Hub SkyBlock | Aradığınız Skyblock Sunucu :) | [1.8.x]

Sunucumuz Hub SkyBlock olmuştur. OP ve Emek sunucularımızda oynamak için hemen katılın!
  6. benakifdora

Kopyalanabilir IP Adresleri: oyna.cosmosmc.tk play.cosmosmc.tk mc.cosmosmc.tk Sürüm : 1.8.x Kopyalanabilir IP Adresleri: oyna.cosmosmc.tk play.cosmosmc.tk mc.cosmosmc.tk Sürüm : 1.8.x
  7. benakifdora

Yardım Fabledskyblock_island_level çalışmıyor

Merhabalar, FabledSkyBlock plugininde leveli chate yansıtamıyorum, yardımcı olabilir misiniz? EssentialsChat
  8. benakifdora

Sunucumuz Hub SkyBlock olmuştur. OP ve Emek sunucularımızda oynamak için hemen katılın!
  9. benakifdora

Sunucumuza kayıtlar web site üzerindendir DoraCraft | Emek SkyBlock Herkesi bekliyoruz :)
  10. benakifdora

Sunucumuz aktiftir ve Youtuber alımı vardır+
  11. benakifdora

Yardım Oyuncu yaratık öldürünce send komutu çalışmıyor

Merhabalar, bir skript ayarladım biri yaratık öldürünce bir şans ile ona coin veriyor. Ama ben istiyorum ki o coin adama gidince chatte yazı yazsın skript şu an şöyle on death of creeper: attacker is a player: chance of 0.5%: give a 175 named "&6&lDORA&r&lCOIN" to...
  12. benakifdora

Sunucumuz aktiftir ve Youtuber alımı vardır+
  13. benakifdora

Yardım ASkyBlock challenges değişince hata alıyorum

Arkadaşlar, kendime göre bir rütbe sistemi ayarladım fakat plugin bozuluyor. Orjinal challanges kodlarını koyunca sorun yok. ben anlamadım bir yardımcı olur musunuz? BENİM RÜTBELERİM challengeList: acemi: friendlyname: 'Acemi Rütbesi' description: 'Adanı 1000 level yap...
  14. benakifdora

İstek Spawner kırılsın ama oyuncuya gitmesin

Merhabalar netherda spawner kırılsın ama oyuncuya gitmesin istiyorum nasıl yapabilirim bunu?
  15. benakifdora

Sunucumuzun ek özellikleri konuya eklendi+ Emek Skyblock severleri sunucumuza bekleriz :)
  16. benakifdora

Yardım Sunucudan çıkıp girince itemlerin Enchleri siliniyor ve isimleri değişiyor

Skyblock sunucumda oyuncular çıkıp girdiğinde itemlerin enchleri siliniyor ve isimleri değişiyor, bunu nasıl düzeltebilirim
  17. benakifdora

Yardım ASkyBlock /islevel sorunu

Merhabalar, skyblock sunucumda /islevel yazdığımızda bu sorunla karşılaşıyoruz Çözümü nedir?
  18. benakifdora

İstek Emek Skyblock Plugin Paketi arıyorum

Serverimiz açık konu: DoraCraft | Emek SkyBlock | Aradığınız Emek Sunucu :) | [1.8.x - 1.13.x]