Arama sonuçlarınız

1. jackquilette

UZUN UĞRAŞLAR SONUNDA BULDUM! CSGO İTEMİ KAZANMA YOLU!

Arkadaşlar csgonuz olmasa bile sadece steamınızın olması yeterli. Site tamamen güvenilir. http://csgoskins.net/?rid=76561198179476775 Linke tıklayıp sağdan sing in diyoruz steamımıza bağlanıyoruz ve kutu açıyoruz arkadaşlar. Çok düşük ihtimal olsada bıçak düşebilir ben 3 kere ucu ucuna...
  2. jackquilette

Minecraft - Survival - Bölüm 4 - w/Jaqu

Buyrun video : Serinin diğer videolarını kanalımdan bulabilirsiniz. Yorum atarsanız sevinirim (size kalmış :P) İyi forumlar..Yeni bölüm en kısa zamanda gelecektir
  3. jackquilette

Minecraft - Survival - Bölüm 3 - w/Jaqu

Bunlar tesadüf olamaz :D
  4. jackquilette

Minecraft - Survival - Bölüm 3 - w/Jaqu

Bölüm 3 : Diğer bölümleri kanalımdan bulabilirsiniz. İyi forumlar
  5. jackquilette

Minecraft - Survival - Bölüm 2 - w/Jaqu (UZUN BİR SERİ OLACAK)

Evet arkadaşlar ikinci bölümle sizlerleyim. Beğendiyseniz videoyu beğenmeyi unutmayın :) 1. Bölümü kanalımdan bulabilirsiniz. Bölüm 2 : Sınav haftası nedeniyle 6 güne yakın video gelmedi yeni bölümler en kısa sürede sizlerle :)
  6. jackquilette

Minecraft Survival w/Jaqu (Uzun bir seri olacak)

ahah :D teşekkürler kardeşim umarım uzun bir seri olur :)-Göslerinizi belirtirseniz sevinirim. :)
  7. jackquilette

Minecraft Survival w/Jaqu (Uzun bir seri olacak)

Evet arkadaşlar herkeze merhabalar yeni seriye başladım. Uzun bir seri olacağını düşünüyorum yapmak istediğim çok şey var. Destek olursanız sevinirim. Ayrıca kanalımında ilk serisi. Kurar ihlali yaptıysam söylerseniz sevinirim :) Bölüm 1 :
  8. jackquilette

Minecraft Mimari - Bölüm 1 - Orman Evi

Buyrun video : Beğendiyseniz like atmayı ve kanalıma abone olmayı unutmayın :)güncelyorum yokmu ?
  9. jackquilette

Minecraft Survival - Bölüm 4 - Evle uğraşmaca

Buyrun video : Beğendiyseniz like atmayı ve abone olmayı unutmayın :)
  10. jackquilette

Minecraft Survival - Bölüm 3 - Maden

Buyrun video Videoyu beğendiyseniz like atmayı ve kanalıma abone olmayı unutmayın :)
  11. jackquilette

Minecraft Hexxit - Bölüm 3 - Takılmaca

Buyrun video : Beğendiyseniz like atmayı ve kanalıma abone olmayı unutmayın :)Görüş bildirirseniz sevinrnim :)Yorum yokmu ? :(güncel.
  12. jackquilette

Minecraft Survival - Bölüm 2 - Karmakarışık işler v2

Buyrun video : Beğendiyseniz like atmayı ve kanalıma abone olmayı unutmayın :)Görüş bildirirseniz sevinirim :)
  13. jackquilette

Minecraft Survival - Bölüm 1 - Karmakarışık işler

Bölüm 1 Beğendiyseniz like atmayu unutmayın :) Görüş bildiriseniz beni çok mutlu edersiniz Kanalıma abone olmayı unutmayın :)2. bölüm gelmiştir.Görüş bildirirseniz sevinirim :)
  14. jackquilette

Minecraft Hexxit - Bölüm 2 - Kule

Buyrun video : Beğendiyseniz beğenmeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın :) Kanalıma abone olmayı unutmayın :)Yeni bölüm en kısa zamanda gelecektir :)
  15. jackquilette

Minecraft Hexxit - Bölüm 1 - Video çekmeye geri dönüş

2. bölüm yüklenmiştir
  16. jackquilette

attım öyle istiyosanız beğeni atarız kanka
  17. jackquilette

Videoyu beğendiyseniz like atmayı ve kanalıma abone olmayı unutmayın :) Uzun bi ara vermiştim geri döndüm..
  18. jackquilette

Jaqu ile Minecraft - Modlu Survival | SERİSİ

19. jackquilette

Başka seriler için kanalımı ziyaret edebilirsiniz.güncel.
  20. jackquilette

yok ya skin kullanmıyacağım artık :)
  21. jackquilette

Teşekkür ederim İnşallah :)
  22. jackquilette

Selam ben Jaqu, Videolarımın nerdeyse hepsini sildim ve baştan başlamaya karar verdim. Yeni serim modlu survival umarım beğenirsiniz. İlk Bölüm : Kalan bölümler için : http://www.youtube.com/playlist?list=PL725DVajvAbGlGuA1gaxJT3tOBtKgwtY_ Kanalıma abone olursanız sevinirim. Abone olmanız...
  23. jackquilette

Jaqu ile Minecraft | Survival 2. Sezon | #14 | Atlar :)

Buyrun video : Kanalıma abone olursanız sevinirim.