Arama sonuçlarınız

1. aydincetin

Golden Pvp Serverine Builder Ve Rehber Alimi

#Rehber Ad: Aydın Soyad: Çetin Adilmisin: Gereğinden fazla. Yaş: 14 Mikrafonun Var mi: Var Oynama Süreniz: Hafta içi en fazla 7 en az 2 saat olmak üzere hafta sonları ise 7/24 Skypen: aydincetin285
  2. aydincetin

TurkeyFC #Alımlar Aktif/Her Yetki Gerek !/Ne Bekliyorsun Tıkla !

Ad : Aydın Soyad : Çetin Skype : aydincetin285 Yaş : 15 Kod Bilgin : Gereği kadar var. Kaç Swde Çalıştın :Büyük sunucular olarak KonyaCraft BabaPvp serverinde rehberlikten adminliğe yükseldim günde +50 online ile ilgileniyordum. Batihost resmi sunucusunda rehberlik yaptım +55 | +40 online ile...
  3. aydincetin

350bin'i aşkın üyesi olan UnioCraft yönetici asistanlarını arıyor!

Yaş : 14 | Yaş sınırı olduğunu farkettim fakat belki deneyimime dayanarak bir bakabilirsiniz diye tahmin ettim. İletişim bilgileri (Cep telefonu, Mail adresi vs.) : Mail adresim : [email protected] | Skype adresim : aydincetin285 Sosyal medya hesaplarınız (Facebook, Twitter, Instagram...
  4. aydincetin

CraftRise Sunucusu Yetkili Alımları - Moderatör, Mimar

İnsanları yaşlarına göre yargılamayın arkadaşlar mesela adam 12 13 14 15 veya 16 yaşında olgunluk seviyesi o kadar fazladır ki eğer yaşını söylemese yazısından 23 yaşında vs. sanabilirsiniz. Yani yaş sınırı koymanın bir amacı yok eğer yaş sınırı olmasaydı ben katılıcaktım.
  5. aydincetin

play.antikacraft.com - www.antikacraft.com Kurucu Admin Mimar vs aranıyor.

Eklerseniz yardımcı olabilirim.
  6. aydincetin

Ciddi Yetkili Alımı

Moderator Ad Soyad : Aydın Çetin Yaş : 15 Daha önce moderator oldunmu : Tabii sadece büyük sunuculardan bahsediyim. KonyaCraft'ın PvP serverinde rehberlikten moderatorlüge ve adminlige birkac süre icinde ulastım. Sadece büyük sunucudan bahsettim zaten diğerlerine bakınca haddi hesabı yok. Kod...
  7. aydincetin

[ HUB ] Public Disgare | Acil Builder alımı!

Öncelikle hepinize selamlar , saygılar arkadaşlar. Serverimiz 300 slot + 16 GB RAM'dan oluşup hub olarak şuanlık PVP , Faction olacaktır. İlerleyen zamanlarda ise 50 GB RAM olup survival eklenecektir sunucumuza. Hub lobisinin temelini attık fakat bir kaç eksiklerimiz var. Bunu tamamlayacak bir...
  8. aydincetin

SONTÜRK GERİ DÖNÜYOR! Pluginer + Skripter + Asistan + Moderator + Builder + Rehber ALIMI

Pekala fakat dün geceden beri bekliyorum geri dönüş yapılmadı.
  9. aydincetin

NostangCraft 1.7.2/1.7.8/ TabelaEnch - PvpMaden - MiniArena - Boss - OtomatikEvent - Editci

Resimlere daha önem verilmeli , buildler kötü. Genel boş faction serverler gibi olmuş bir özen yok. 10/6
  10. aydincetin

SONTÜRK GERİ DÖNÜYOR! Pluginer + Skripter + Asistan + Moderator + Builder + Rehber ALIMI

ADINIZ: Aydın SOYADINIZ: Çetin KAÇ YILDIR MİNECRAFT OYNUYORSUNUZ: 1.4.7 sürümünden beri SUNUCUDA YETKİLİ OLARAK NE OLMAK İSTİYORSUNUZ: Rehber , Builder veya Moderator bölümünden yüksele yüksele admine kadar çıkmak istiyorum. O YETKİYLE İLGİLİ BİLGİLERİNİZ NELERDİR: Birçok serverde görev yaptım...
  11. aydincetin

AntikaCraft - www.antikacraft.com - Yetkili Alımları

Skype ekledim cevap gelmiyor?
  12. aydincetin

EnderCraft-1 Admin,2 Builder,2 Moderatör + [Sponsor Aranıyor]

Ekledim , admin konusu hakkında başvurdum kusura bakmayın.
  13. aydincetin

EnderCraft-1 Admin,2 Builder,2 Moderatör + [Sponsor Aranıyor]

Ad:Aydın Skype:aydincetin285 Yaş:15 Plugin Bilgisi:pluginler üzerinde düzenleme yapıyorum , kendim kodlayamıyorum ama gerekiyorsa öğrenilir. Komut Bilgin: Gereği kadar bulunmakta. Oyuncu İlişkileri: Aşırının ötesinde , dürüstlük , Türkçe düzgünlüğü ve duyguları katarak konuşmak birinci...
  14. aydincetin

FastReady Faction Sunucusuna #Alımlar Aktif.

Admin alımları şu an aktif değil , aktif olduğu zaman ulaşılır. Skype adresinizi yazın. #Alımlar Aktif .
  15. aydincetin

FastReady Faction Sunucusuna #Alımlar Aktif.

Alımlar kapandı
  16. aydincetin

Sunucumda İtem Alınmıyor

Markete koyun itemi kodunu falan yazın bide öyle deneyin eğer yere atıp alamama kaynaklanıyorsa zaten o olması gerekiyor. Oyuncunun itemi çalınmasın diye. Plugin o
  17. aydincetin

OlymposCraft - (Rütbe) - (Klan Savaşları) - (Boss) - (Özel Kodlamalar) - (Emek Sunucu)

Ben aşırı başarılı buldum , oy vermek haddime bile değil böyle büyük bir ekiple birlikte bir iş yapılması. Fakat arkadaşın dediği gibi rütbe plugininde kendinize özel rütbe'de ekliyebilirdiniz mesela en son rütbeye Olympos rütbesi ekliyebilirdiniz. Ama yinede harikasınız. Bu arada skype...
  18. aydincetin

Pluginer + Skripter + Asistan + Moderator + Builder + Rehber + Reklamcı Alımları ! Hemen Başvur !

Acilen skype adresiniz gerekmekte. Bir konu hakkında danışacağım.
  19. aydincetin

McMMO Projesi [] Heroes of Minecraft [] Full MMORPG ( MİMAR - GELİŞTİRİCİ ALIMLARI )

Pekala , kusura bakmayın daha tanımadığım kişilere telefon numaramı veremem.
  20. aydincetin

McMMO Projesi [] Heroes of Minecraft [] Full MMORPG ( MİMAR - GELİŞTİRİCİ ALIMLARI )

Telefon numarası ilerleyen zamanlarda verilirse olumlumudur şimdilik skype adresinden güven sağlanılsa? Form'da telefon numarası isteniliyorda.
  21. aydincetin

RangarMC 20GB,500Slot-Pluginer-Skripter-Moderator-Builder Aranir Hub Server!!!

Skype adresinizi ekledim kabul ederseniz mülakata girebiliriz.