Arama sonuçlarınız

1. B

Counter Strike 1.6 Jail Server Severler :) Buyrun

95.173.175.235 Daha server bugün açıldı beyler :) şu an 3 kişiyiz çok güzel komutcumuz var serverin her ay parası ödenecek Gelmek isteyen gelsin slotluk beleş çok güzel admin fiyatlarıyla kaliteyi size sunuyoruz :) :) 95.173.175.235 Chrome Jail Break Ailesi :)
  2. B

Counter Strike Severler Doluşun

95.173.175.235 Gelin beyler süper server full açık
  3. B

Bakmayan kaybeder

http://www.youtube.com/user/OhaForGamer Beyler bu benim youtube kanalım bence güzel bir kanal yep yeni hungergames videoları sizi bekliyor hadi size abone olun :) <3
  4. B

Bakarsanız Sevinirim

Beyler Savaşırken adamlar oyundan çıkıyor çıkınca otomatik ölüyor ya o pluginin adını bilen varmi
  5. B

Beyler Forumda Mctl Ne Işe Yarıyor ??

Beyler Forumda MCTL ne işe yarıyor ???
  6. B

Lütfen Bakın

beyler bazı serverlerde hammaddede yere düşünce adamların canı gitmiyo o kodu yazarmısınız lütfen
  7. B

KLASİKCRAFT gelin adminler BÖLE BERBAT SERVER YOOKK!

RAPOR edildin kardeşim !
  8. B

ne demek istiyosun lan serverdeki adminler berbat
  9. B

Merhaba beyler Klasik Craft diye bir server var axinin serveri Cash adlı bi özür dilerim admin var hammaddede pvp açık lapis kazarken bi adam bana daldı oyundan çıktım ve cash yani admin adama kick atıcagına veya spawna ışınlaması varken ben oyuna girince bana şimşek çaktı ve 2 kalbim kaldı...
  10. B

NASIL OLMUŞ

hangi program sölermisin
  11. B

NASIL OLMUŞ

hangi programla yaptın ? çok güzel olmuş
  12. B

MineCraft **** yapımı doluşun :)

MERHABA BEYLER BUGÜN SİZLERE D U P E NASIL YAPILIR ONUR SÖLİCEM ANCAKK ! :) http://www.youtube.com/user/rax741?feature=mhee BU KANALA ABONE OLARAK BUNU ÖGRENEBİLİRSİNİZ BU KANALİN 1000 ABONESİ OLUNCA NASIL DUPE YAPILDIGI GÖSTERİLİYO