Arama sonuçlarınız

1. P

Minecraft Açılmıyor Bütün Çabalara Rağmen

Olabilecek sorunlar 1- Java sürümünü degistir .. java 7 64 bit indir.. tabi önce mevcut javayı sil.. 2- Launcher değiştir..teamextreme launcher bul..
  2. P

Sizce sunucum tutar mı ?

cakma tırt dayz tutmaz..yapacaksan dayz in birebirini yapmayı denersn.. o zaman tutarmı diye sormana gerek kalmaz
  3. P

Nasıl Bir Server İsterdin [ İçeri Gir Bence ]

Bu soruyu foruma soran 1000. Kisi odulu olarak odulunuz... Kendiniz fikir dahi uretemiyorsaniz bastan kaybetmissiniz.. Insanlar oyun oynarken uzun soluklu olmasini ve bikmadan oynayabilmeyi ister..iyi vep sakin bir ortam ister.. Bunu nasil bir oyunla saglarim seklinde dusuneceginize buraya...
  4. P

Ön Gösterim Minecraft 1.9 Güncellemesi Ön Gösterim

çift el sistemi nasıl olacak şimdi? sadece ok ve yay içinmi?
  5. P

[BDC Cubik 3D]Golem Dagger ,Bir Zindev Eseri

güzel olmuşta fazla fantastik gibi.. eğri büğrü yerine direk yatağan tarzı yapsaydın estetkik dururdu.. neyse zevk meselesi eline sağlk..
  6. P

Server işletim sistemi ne olmalı ?

tabi ki 2012 kullansın 2-3 gb sunucu alsın. .server 2012 ye 1 gb ramını hediye etsin direk.. dostum bilgisayar mühendisligi 3. sınıftayım.. 22 yaşındayım beni dinle ve windows xp 64 bit kullan.. sonra teşekkür edersin.
  7. P

Server işletim sistemi ne olmalı ?

windows xp 64 bit al.. farkını anlarsın.. linux sırf konsol .. ayrıca ram dısında islemciye ciddi bir katkısı yok .. gerekli araştırmaları yaptım.. windows xp 64 bit 200 300 mb arası ram kullanıyor.
  8. P

***SERVERDA ENCHLİ ELMA BUGU VAR LÜTFEN YARDIM !!!***

combat log confige iyice bir bak ozmn..
  9. P

Öneri İstiyorum

ne zaman 1.8 sunucuya geçeceksiniz?? 1.9 geliyor farkındamsnz? eula 1.7 dede var neyin kafasındasınız diye sormak istiorm 1.7 sunucu sahipleri.. 1.8 aç sen .. güzel bir sunucu acıp 2-3 ay dayanırsan tutabilir.. sabır işi ..
  10. P

Hangi Anime En İyisi?!

steins gate başları kötü degil. animenin konusunu başında tam olarak açıklamıyorlar.. sonradan her şey yavaş yavaş çözülüyor. ayrıca gintamadaki göndermeleri anlayabilirsenz .. gintama candır..
  11. P

Hangi Anime En İyisi?!

o zaman dünyadaki tüm otakular fail.. ben söyleyeym steins gate konu olarak death note tan daha iyi.. death note L nin gidişiyle bozuyor.. ama steins gate sonuna kadar heyecanlıdır..
  12. P

Hangi Anime En İyisi?!

gintama olmadıgına göre bu anket benim için bitmiştir.. evet bazı gercekler.. my anime list te top 10 a bakını .. 1.full metal alchemist brotherhood 2. steins gate 3. gintama 4.gintama :D 5. gintama filmi dir .. yani en iyi anime hangisi buradanda göreblrsnz .. komediyi seviyorsanızz gintama...
  13. P

SERVERDA ADAMLAR VS'DE İKEN ENCHLİ ELMA YENMİYOR. OPLAR YİYEBİLİYOR AMA OYUNCULAR YİYEMİYOR. LÜTFEN YARDIM. cevap: essentialsda yanlıs hatırlamıorsam block using item ve block place item diye bir bölüm vardı.. orada enchli elma kodu varmı ctrl f yapıp arat..
  14. P

Minecraft plugin uzmanları buraya

item renamer plugnini indir bütün kagıtları jeton yaparsın paralı kit şeklinde koy .. server signs e bagla... market gibi sat shop keepers koy belirli bir item karsılıgı sat.. köylü kullanarak benden bukadar..
  15. P

essentialsda yanlıs hatırlamıorsam block using item ve block place item diye bir bölüm vardı.. orada enchli elma kodu varmı ctrl f yapıp arat..
  16. P

tanıtım konusu test.. (tanıdığım bildiğim forum üyelerine sormak içindir!)

reklam icin simdiden cash biriktiriyorum.. kanallarla konusacagım.. sunucu güzel olrsa insanlar 5 dakikasını ayırıp üyelik + launcheri kuracaktır diye düşünüyorum.. zaten türkiyede tutmazsa avrupada kesin tutar.. orda açarım artık yapacak bir şey yok..
  17. P

özel launcher + fransa lokasyon ssd en kaliteli dedicated serverlardan biri.. bence o slogan dogru...
  18. P

neon efektlerini kapatacağım... mavi üzerine beyaz gidecegim arka planı değiştiriyorum-_- ben lazer tedavisi oldum göz bozuklugum icin.. tedaviden sonra gözlerin güneşe karşı ekstra hassas oluyor.. ki bu halimle ben bile rahat bakabiliyorum:D neyse pek begenen olmamıs.... yalnız kac kisi en...
  19. P

@bydemir06 @TanerSins @EminGny @tekno 51 @BT_GoD @UcanKofte veeeeee big final @abdullah2323 nasıl olmuş??? xeon network yazısının altına hareketli gif ekleyecegim.. şimdilik fazla cıvıtmamaya çalıştım.. bu şekilde 10 tane sayfayı alt alta gömmeyi düşünüyorum. yorumlarınızı...
  20. P

AhmetMelihTR | 1.8.x | Son Faction Plugin Paketi | Yeni Nesil, Türkçe, Ayarlı

gzl paket ama bence hazır paketler paylaşmak yerine rehber konulara ağırlık vermelisiniz.. millet hazıra alışıyor.. sonra bütün sunucuclar klişe oluyor.. sunucu açanları fikir bulmaya teşfik etmeliyiz !
  21. P

Forumu Bırakıyorum..

-__- bence forumu bırakmak için yanlış bir zaman.. geçen ay bırakma planları yapıyordum. tabi yeni yönetim forumu epey bir renklendirecek gibi görünüyor.. tabi başarısız olurlarsa bende uzayanlara katılacağım.. ama epey ümitliyim..
  22. P

Sunucu Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

+++ güncel..
  23. P

Sunucu Açarken Nelere Dikkat Edilmeli?

yani ben ücretsiz pluginlere 40 50 lira yatırarak Türkiyenin en iyi sunucusunu yaptım.. FFA ya girenler bilir kalitesini.. Tamamen uğraş .. Fikir ve bilgiyle alakalı.. Hazır pluginlere konmayacaksın.. Araştırıp üreteceksin.. bukadar..Fikir bulamayanlara boş vakitlerimde 0 komisyonla yardımcı...
  24. P

Yazın açılan sunucular

lapisli aç ama adam gibi birşeyler koy.. enchant tabela boss diye bağıracagın bir sunucu olmasın.. belki mcmmo ile skiller ve sınıflar oluşturabilirsin.. faction mobs mutlaka ekle cannon plugini + creeper heal ekle ki millet birbirinin clan evine saldırsın.. tnt yi yasakla.. benden...
  25. P

Crack Shot Sınırsız Mermi Sorunu

.. plugiinin ana sayfasında herrrrşey anlatılmış.. Ammo: Enable: <true/false> Ammo_Item_ID: <itemID> OR <itemID-data> Ammo_Name_Check: <name> Take_Ammo_Per_Shot: <true/false> Sounds_Out_Of_Ammo: <sound>,(...) Sounds_Shoot_With_No_Ammo: <sound>,(.. Ammo_Item_ID: 351-9...