Arama sonuçlarınız

1. P

SuperGuilds için BETA tester aranıyor...

Sensei bir iki fikir... 1.si Faction mobs plugininde mesela mob zırhlarının rengini-saldırı gücünü belirleyebiliyorsun.. 2.si fmob plugininde 4 cesit tür var kılıclı okcu mage(witch gibi) titan(irongolem) ... bunlara daha cok tür ekleyebilelm ve ismini değiştirebilelim.. mesela senin...
  2. P

Minecrafttaki En Güçlü Silah

crackshotla yaptıgım mini nukleer bomba + mark 40 ... bu yaydan kat kat tahrip gücüne sahip.. Youtuberlık yada video cekme gibi bir merakım olmadıgından 1 hafta sonra bütünlemeler bitince uygulamalı gösterebilirim..
  3. P

SuperGuilds için BETA tester aranıyor...

Sensei! lütfen faction mobs tarzı bir eklentide yapınız.(plugininizle uyumlu).. istedigimiz kadar tür olusturabilelm.. silahlarına envanterine karar verelim.. yapabilirsen zevkle spigotta ilk alıcısı olurum.. kaynak kodları açık bir plugin zaten:S
  4. P

Türk Premium Server

Türkiyede kimse kolay kolay pre yapamaz.. Pre oyuncu sayısı çok çok az.. Dövziz fiyatları tavan yapmış durumda.. yani şöyle düşünebilirsiniz.. Siz preyi 70 liraya alırken adama o para 30 liraymış gibi geliyor..
  5. P

Sunucum sebepsiz yere çöküyor

Logları Buraya Paylaşmazsan Kimse Sana Yardımcı Olamaz(log yada crash-report).. Paylas ki sebebini söyleyelm
  6. P

Alcarian HUB l RoninBT

Türkçesi İyi Olmayanlar İçin Açıklamalı Anlatım.. 2 Tane ronnin mapi var zaten.. (cümlede roninden alınma maplerden söz edilmiş) Belki 3.süde olabilir..Tabi Fiyata bağlı.Öncekiler epey pahalıydı.(önceden map alışverişimiz olmuş) . -_- BUYUK (MAP) 50 KUCK(MAP) 20 FALANDI.. DİPNOT:: BU HARITAYI...
  7. P

Çekirdek Server İçin Spawn

Malesef Kotu Diyecegim.. Kendi Emegin .. Saygim Ona.. Yapim Kotu
  8. P

Limit ?

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/inventoryplus/ 1.6.4 sansına küs:D Bende benzer bir sistemi survival games hardcore a ekleyecegim.. fakat ben daha cok player weight tarzı pllerle bu isi halledecegim.. 2-3 tane tahta esyadan sonra veya 3-4 parca tastan sonra oyuncu cok fazla yavaslayacak..
  9. P

Hub Server spawn'ı Çalışmam

Gayet hoş başarılı.. -_- ucuza satda alak..
  10. P

Alcarian HUB l RoninBT

Fiyat Fiyat FFFİİİİYAT? 2 Tane ronnin mapi var zaten.. Belki 3.süde olabilir..Tabi Fiyata bağlı.Öncekiler epey pahalıydı.. -_- BUYUK 50 KUCK 20 FALANDI..
  11. P

Minecraft'ta hileleri az önce %100 olarak engelledim!

Gerçekçi Gelmiyor:D Ama hadi bakalım.. İnşallah dediklerin doğrudur.. Ama dediğim gibi hypixel minexplex gibi serverlar bunu çok önceden keşfederdi.. Merakla Bekliyoruz..
  12. P

Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

Masum Yere Atılıncada Bırakıyor.. Yani Yukarı Tükürsen Bıyık Aşağı Tükürsen Sakal.. En Azından Masum Olmayan Oyuncular Atılmaz.. Ayrıca Vurma sayısını 2 Yapın.. 2. Vuruştan sonra chest menüsü açılsın .. 1 saniyede 2 vurus... eger chestten sonrada vurduysa.. adam garanti auradır.. chesti...
  13. P

Skript dersleri #0: Blogum açılıyor, skript öğrenmek isteyen herkesi bekliyorum.

abdullah saydam skype kapattı bana da atabilirmisin?
  14. P

Skript dersleri #0: Blogum açılıyor, skript öğrenmek isteyen herkesi bekliyorum.

örnek slimeball.. Kısacası crackshot plugininde sniperrlarımız var.. Silaha sol tıklayınca adamın zırhını silmeden kafasına pumpkin giysin istiyoruz.. böylece onu texture pack ile sniper zoom a çevirecegiz..:D bidaha sol tıklayınca kafasından cıkarsın.. :(
  15. P

republician sensei ufak bir skript sorum olacak.. mümkünmü? oyuncular sol tiklayinca kafalarına ottomatik pumpkin giyecekler.. yani zırhlarının üstüne Ama tekrar sol tikladiklarnda kafalarindaki pumpkin cıkacak .. ? yapılabilirmi?
  16. P

Minecraft Yasaklanması ile İlgili Bakanlıktan Açıklama Geldi

İyi bari.. Herkes Şükretsinn.. Bakanlık Bizim Sunucuyuda İnceleyebilirdi.. Bu Günah Yuvasını Bulsaydı ... Kesinlikle Genel Bir Yasak Getirirdi:) Sonra Al Başına Belayı..
  17. P

En iyi dövüş sanatı hangisidir?

Mixed martial arts .. Yani karma dövüş sanatları.. Özelliği çok güzel:D Her dövüş sanatının en iyi yanını alması.. Yer dövüşü-Yumruk yumruğa dövüş.. her türlü dövüş türünden alıntısı var..
  18. P

isteğiniz varmı

Valla tek isteğim skripti zorunlu hale getirmek... Hayıra basarsa adam atılcak... Yada texture pack transferi olmazsa atılacak..
  19. P

isteğiniz varmı

Sunucuda Önerilen Doku Paketini indirmeyeni 5 dakika içinde atıp özel kick mesajı atacak skript:D
  20. P

Sword Art Online gibi anime önerin

Sao ya benzeyen sadece 2 Anime Vardır.. 1 AccelWorld 2 Log Horizon Belki btoom cok cok az benzer..ama okdr ümitlenme btoom konusunda.. btoom gerçek hayatta yaşanıyor..
  21. P

- Türkiyede Minecraftın Durumu -

tek diyeceğim.. lapis konusunda haklısın ama.. yinede lapisli olupta sağlam serverlar var çok çok az. mesela ip profilde:D
  22. P

ABD Aya Gittimi ? [Tartışma]

valla herkesin şahsi görüşü... makaleleri nasıl anladığınıza bağlı .. milyonlarca dolara mal olan seferleri yapma geregi demekki duymuyor amerikalılar.. Ayda petrol olsaydı .. şu anda pamukkale turizm tarzı sefer düzenliyor olurlardı..
  23. P

apollo lar sefer halinde yapıldı... hatta apollo 13 başarısız oldu.. filmi var:D ben nasa yetkilisi değilim.. Nasa yeterince güzel cevaplar vermiş.. Ayrıca aya sırf gidildiğini ispatlayan belgesellerde deneysel simulasyonlar yapıldı.. onlarıda izledm..bence adamlar oraya ggirmişler..
  24. P

Gerçekten gittiler.. 1-Aya Neden tekrar gidilmiyor diye soranlar var...Cunku ucus programları çok maliyetli ve ayda keşfedilecek bir şey kalmadıgını düşünüyorlar.. Hatta Mart Yüzeyini İnsanlık Dünya Okyanuslarının Derinliklerinden Daha Çok Keşfetmiş Durumda..Ay Defalarca Sondalandı.. 3-4 yıl...
  25. P

Forum Oyunu (Optik Iluzyon)!

gitarcı ve sağındakini 10 15 saniye geç farkettm:D gzlmiş:D