Arama sonuçlarınız

1. P

Forum Oyunu (Optik Iluzyon)!

Beyler Hadi .. Ağzımızı Açık Bırakacak bir şey Paylaşın.. Yokmu arttıran..
  2. P

Ben Baktığımda Tamamen Pembe Noktalar Kaybolana Kadar Bekleyebildim.. 30 Saniye Gözümü Kırpmadan Odaklandım.. Pembe Noktaları Tamamen Kaybetmeyi Başaran Yazsın:D
  3. P

Neyse Sıradakini De Ben Paylaşayım.. :D Başlığın üstüne 2. Resim Olarak Atıyorum
  4. P

Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

Tam Tersine Spigota Ücretli Koysun Emeğinin Karşılığını Alsın.:D Muhammed Özellikle Zıplayıp Saldırdıklarında Npc Resmen Gercek İnsanmıs gibi ortaya cıkıyor.. ayrıca npclerin kaç saniye gözükeceklerini ayarlarsak daha hoş olr.. 0.5 saniye ideal mesela.. aurası olanlar 2 tane vurabiliyor..
  5. P

Rias Gremorye Degilde + ya dikkatini dağıtmadan Odaklı olarak bakarsan birşeyler olacak.. bir daha dene..
  6. P

Evet Herkes En Çok Sevdiği Göz İluzyonunu Paylaşsın.. Oyunun Kuralı Şu .. Üstteki Mesajda Ne Gördüğünüzü Yazın.. Ardından Kendi İluzyonunuzu Paylaşın.. Evet Bu Benim En Sinir Olduğum.. TEK YAPMANIN GEREKEN + YA ODAKLANIP 10 SANİYE ODAKLI KALMAK.. ARDINDAN NE OLDUĞUNU SİZ BETİMLEYİN...
  7. P

Oyunları çökerten komuta çözüm! (Sunucu sahipleri okusun)

kesinlikle herkes engellemeli.. bugün başımıza geldi bu olay..
  8. P

niye diamond setle iron setle başlatıyolar ?

1- Alıp base kuruyorsun.. Onlar zaten zırhlı.. 2-Aldığın basekalitesine göre çok ağır zıthlı dev gibi baselerde var.. 3-Ekonomiyi epey zorlaştırdık.. Uzun soluklu oynayan avantajlı oluyor...
  9. P

Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

20 30 kisi kit pvp oynuyor bizde.. yarın bzm sunucuda bağrışmalar olursa .. sen haklısın demektir:D
  10. P

killaura-hit: 3 killaura-y: 1.8 killaura-system: 1 killaura-distance: 2.5 beyler ideal config bu diyeblrm .. npc nin sadece kafasının ucu gözüküor.. masumlar vuramıor.. lütfen custom command ekle yeni sürümde.. jaile atmak istiorm ben hilecileri..
  11. P

hacı criticals yumrukla atıo.. balta ve kılıcla bir dene.. musaitsen serverimada geleblrsn denemek istersen..
  12. P

Sword Art Online Plugini :) .. (Yaza Server Açmayı Düşünenler) (Alıntı)

SAO NUN KONUSU AŞIRI GÜZEL İŞLENİŞİ KONUYA ORANLA REZALET BİR ANİME.. Başlayacaksan knk ben sunucuyu sağlarım.. .. Liste halinde yapılacakları veririm:D maplar icin link atarım.. kalanını halledeceksen skype çağrı atsana yavrum..
  13. P

100 kata gerek yok... Hele bir 20 kat çıkın.. 200 300 user sabit olsun.. ondan sonra 30 40 50 diye yolu var zaten.. Sunucunun ayarları dengelenmeli.. 20 kat beta olarak açılmalı... I am fcking beta tester.. I AM BEATER!!! YEAHH
  14. P

bizde aynı durumdayız .. Bu proje kışa yapılacak o zaman -_- -_- -_- ... Bu başlığı aktif tutalım.. biri devralmaya karar verirse fikir ve gerekirse donanımsal olarak destek veririm..
  15. P

azizim.. lütfen oyuncu yakalanırsa konsol hangi komutu girsin.. ve npc lerin çıktığı yerler.. bu konularda bir güncelleme yapıver:S masumlar atılıyor::(:(:(:(
  16. P

Uğra kanka :D .Aman nişanlın ilişkimizi bilmesin.. Adam gibi canavar ismi bulmanız lazım en az 200 tane.. onlara item drop sistemi yapmalısınız itemlere özellik eklenmeli.. en az 400 500 item koymalısınız.. level siistemi kaç can olacak.. canavarlar kaç vuracak ayarlamalısınız... skill ağacı...
  17. P

olayı anlatamadım.. Kule Yapmak Zorunda Değilsin.. Sadece o worldun içine oyuncuya kulenin içindesin hissini vermek önemli.. Star wars filmini uzak bir galaksidemi çektiler? hayır .. adamlar stüdyoda cekti.. Aynı mantığı düşün.. World world kat yapacaksınız:D :D world border koyacaksınız.. Bu...
  18. P

BENDE ONU DİYORUM AMA BAZILARI ÇOK DANDİK.. EL ATILIP BÜYÜTÜLMESİ LAZIM.. SAOYLA ALAKASIZ MAPLERLE KOMBİNE EDEBİLİRSİNİZ..
  19. P

Bu Her kat için yapılmalı:D Yani multiverse ile 20 world koydun diyelim.. boss kesildiğinde sonraki world açılacak.. mario sistemi gibi düşün:D
  20. P

mesele şu her kata 1 tane spawn şehri.. 4-5 tane zindan.. bu 4-5 tanesinden birinde boss odası olacak.. ayrıca zindan şeklinde olmayan açık alan farm bölgeleri.. yani alıntı yaparak.. 2-3 kişi kafa kafaya verse her katı 3-4 günde builddler serverida 1-2 aya tamamlarlar..
  21. P

planetminecraft arama bölümüne gir.. projeleri işaretle.. aincrad yaz.. castle yaz.. medieval city yaz o kadar map göreceksin ki kusacaksın.. tek yapman gereken multiverse core ile katları birbirine bağlamak:D her kata 1000x1000 map yapsan bide gizli boss odası eklesen yeter.. aman odaya...
  22. P

dün gece indirdim.. ve doğru.. deneyebilirisn... ffa.atillahosting.net .. kitpvp ye deneme icin koydum..