Arama sonuçlarınız

1. P

Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

Critical Calısmıor Hacı.. Yani Denedim Baya .. Gayet Pata Küt Vurdum Adama.. Aura Konusunda.. Npc nin sadece 0.5 saniye gozukmesi lazm.. Bazen yere vuran adamlar npc ye 3 kere vurmayı basarıyor.. :S Npc nin isteselerde hilesiz vuramayacakları bir yerde cıkması lazm.. Ozellikle yere bakınca...
  2. P

Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

birsoru soracağım.. Chest esp yi engellemek için.. Mesela Chesti Aslında Sadece Chest Gibi Görünse.. Mc Bunu başka bir blok olarak algılasa.. Yada Demir Bloklarının Tamamını Haccked Client Chest Sansa..? İşe Yararmı..? Birde Npc ler Alta bakınca Artık Üstte cıkıormu?
  3. P

Hunger Games-Bölüm 3-Ölüodum la

Konuşman anlaşılmıyor fazla .. Daha Sakin Ve Tane Tane Konuşabilirsin.. Kelimeleri Yutuyorsun Arada.. :S İntro Konusunada katılıyorum.. Başarılar..
  4. P

Konuşalım [Sosyal Deney]

ASC gizlilik ayarlarını düzenleyen , Kayıt Defterlerindeki bugları kapatan hem bir antivirüs hemde pcyi hızlandıran bir program.. piyasadaki en iyi 3 antivirüs sırasıyla ..1-kaspersky 2-Avg 3- Nortondur (norton ücretli sürümü fazla etkiliydi.. Crack Bile Yapamadığım için sildim) ASC denemen...
  5. P

Konuşalım [Sosyal Deney]

Advanced Systemcare + avgfree Kur .. 2 siylede tam bir tarama yap.. Eminim bir şey Çıkacaktır.. Yada Formatla PC yi.. Kuzenini gıcık eden sen ol Edit:ASC nin Lisans Kodunu Bul İnternetten.. Öyle Tarat. Daha Verimli Olur..
  6. P

1.9 a Heyecanla Beklenenler..:D SpeedHacke Cozum.. Npclerin Cıktıgı Yerler Cok Sakat.. Ben Aurasız Bile Bazen Vuruormm.. Biraz Daha Popo Bölgesi Veya Oyuncunun Tepesinde Cıkaydı Npcler Daha İyi Olurdu.. Asagı Vurunca Özellikle Masumlar Atılıor:( Birde Ben Mesela Oyuncuları Jaillemek...
  7. P

Konuşalım [Sosyal Deney]

Plan A 1- Dosyaların Resimlerini Müziklerini Harddiske Yedekle 2-Format At 3-Tertemiz Makinanı Yeniden Aç ... Hepsi Toplam 2 Saatini Alır S: Plan B Advanced SystemCare Yukle .. PCni Tarat.. Windows Guvenlik Duvarına Gir.. Geçiş İzni Olan Programların Listesinden Suphelileri Kapat.. Guzel Bir...
  8. P

Konuşalım [Sosyal Deney]

^_^(anlamış gibi yapıp kafasını sallar) !Gomennasai
  9. P

Konuşalım [Sosyal Deney]

Aslında Gerçekten Skype Cevap Vermiyor.. Bir Anda Tüydü.. Ve Cidden Kızarak Yazmıştım -_-
  10. P

Konuşalım [Sosyal Deney]

Knk Sen İste Yeter.. Hemen Kavga Çıkarırım.. SAYDAAAM SKYPE BAK YAZDIKLARIMA CEVAP VEEEERRRRRR SUNUCUYA GEL BİR BAK MENUYE DİYORUM.. CEVAP BILE VERMIORSUN.. VURURUM SENI OLUUUUMMMM
  11. P

Bir Hikaye Ve devamını getir!

Ama ghoulların inanılmaz güçleri vardır.. İnsan üstü gücüyle kelepçelerini kırar.. Etrafta kim varsa açık büfe niyetine midesine indirir..
  12. P

Tolga Farkında Değildir ama Ghoula Dönüşmüştür... İnsanları Yemek İçin Yanıp Tutuşmaktadır..
  13. P

At ve İnsan Karışımı Olan Çocuğu Bilim Adamları Yakalar.. Üstünde Tuhaf Deneyler Yaparlar!
  14. P

Konuşalım [Sosyal Deney]

Servis Denerken Başardım.. Hoca Kolunu üstten çıkar boyunu kullanmıyorsun diyordu..Kolumu üstten çıkardım..-_-
  15. P

Konuşalım [Sosyal Deney]

İsmim Tolga Büyükatilla Yaş:22 (21 Haziranda) Boy:1.86 Kilo:90 Geçmiş Olsun.. Astımım olmasa da sürekli başıma bela olan bir sağ kolum var..5 Sene Önce Tenis Oynarken Dirsek Kısmındaki Bağları Yırttım.. O günden beri 6-7 defa daha yerinden çıktı.. Korkunç bir acısı var..
  16. P

Bizim sunucu FFA emeğine olan saygıdan ötürü Phoneix tagında değişiklik yapmadı.. Plugini daha da geliştirmeni bekliyoruz.. Özellikle player esp-chest finder konularıında eklemeler bekliyoruz.. Belki normal chestleri ender chest yada başka bir blok gibi gösterebilirsin.. Player esp konusundada...
  17. P

Üstteki oyuncuya bir ünvan ver.

Forumun yaş ortalamasının 13 olduğunu unutma.. bilgi açısından forum alt seviyede.. Ayrıca benim yaptığım yapıcı eleştiriydi.. Sataşma yok içinde -_- Lakap:Komik olduğunu söylediğim zaman komik olduğumu düşünen komik kız ..
  18. P

Dosya şifrelemeyi yazılım forumlarında aramaktansa minecraft forumuna soran komik kız:D Ama mantıklıyım kabul et..
  19. P

Marika-chan
  20. P

:D:D:D estafullah ben bilgisayar mühendisliği okuduğum halde bir pl yazma ve javayı öğrenmeye bile üşeniyorum.... Senin yaptığına imreniyorum.. yeni versionu bekliyorum..
  21. P

Arada Malesef masumları da atıyor..Altına vuranların üstünde npc cıksa daha hayırlı olur..
  22. P

Ankara kedisi:D
  23. P

Saydam
  24. P

NiceNetwork ( HUB ) | AnaLobi çalışması devam ediyor!

Fena Deil.. El emeğine saygılı olun...!!!